Şimdi Ara

AMD sonunda doğru yolu buldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hayırlı olsun.
  • cumlemize. bu intel'i yalniz birakmamak lazim :p :-)
  • güzel bir gelişme gerçekten.
  • Amd t.bred'lerle etkin ısınmayı önlemişti şimdi iyice ılık çalışıcak desenize.
  • BUNU NEDEN ILK BASTAN DUSUNMEMISLER ACABA.ISLEMCILER INTELINKILERE BENZEMESIN DIYEMI KI?BIZIM ATHLONLAR HALA CAYIR CAYIR.GOTURELIM BARI ISLEMCILERIMIZI DE BIZE DE TAKSINLAR SU PLAKADAN :)
  • belki dediğim ters gelecek ama şu an hatırlamadğım bir sitede heat spreader kapağın soğutmada bilakis ters etki yaptığını okumuştum,
    ( her ne kadar yukarıda verilen bağlantıda heat spreaderli cpunun 1-2 derece daha soğuk çalıştığını görsemde :))
    yani bu kapak daha çok çekirdeği koruma amaçlı oluyor zannederim, ama genede güzel gelişme, soğutucu takıp çıkarırken buçuk atmıycas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha önce başka bir firmanın yaptığı çekirdeği korumak için çıkardığı şapka ısı artışına sebep oluyordu bunda ise orjinal amd eklentisi var.
  • Yavaş yavaş acı çeke çeke intelin işi bitecek...
  • umarım:)
  • arkadaslar umarım farkındasınız ama intelin isi biterse bu sefer simtel diye bi marka cıkana kadar AMD bizi kanırtır, intel ve amd aynı anda piyasada olmasa fiyatlar halen 700 dolarlarda geziyor olurdu (intel ya da amd) malum serbest piyasa ekonomisi,

bence hicbirinin isi bitmesin, hepsi var olsun

bize yarasın :)
  • Kahrolsun AMD !
    ehehe :)
  • Hatta birkaç tane daha şöyle kaliteli performanslı cpu yapan firma çıksa da daha fazla kapışsalar.ama nerdeeee
    Bu arada AMD inteli döver sakın unutmayın.
  • SONY MİKROİŞLEMCİ ÇIKARACAK DİYE DUYDUM SADECE NE KADARI DOĞRU BİLEMEM
  • Via'da işe yarar bir şeyler yapmaya başlarsa ortalık iyice kızışır..
  • sony nin olayı ps3 icin gelistirlen processoru pc ye uyarlamak (cpu yu tasarlayan ekip ıbm+hitachi+?)via 1ghz i hala asmadı bildigim..
    benim tek beklentim ruslardan hala onlardaki düsünce gücü ve islem yapısı kimsesde yok cünkü...
  • bazı firmaların yok olmalarını isteyen arkadaşlar Türkiye'de yalnız Turkcell varkenki konuşma ücretlerini bir hatırlasın. Daha sonra bunlara ARIA da katılınca neler olduğunu şu an da görmekteyiz. Bir de AYCELL tam olarak geldiğinde....:)

nerde çokluk orda b.... lafı YALNIZCA firmalar için geçerli,
    tüketici için ise bu tam anlamıyla İYİ HABERLER demek, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ demek.

AMD tabiki daha iyi birşeyler yapmak zorunda, çünkü tüketici üzerinde hala bir takım soruişaretlerini gideremedi, Artık teknoloji liderliğinde intel ile başabaş ama,
    önceleri kaybettiği güveni yakalamakta zorluk çekti. Sabit fikirli müşterilerinde artık aklını çelme zamanı geldi. Böylece pazar payı liderliğini ele geçirme ihtimali artacak ve bu da bize INTEL in pazar payını kaybetmeme çabalarını SEVİNEREK görmemize neden olacak...
    Keşke 2 tane daha firma çıksa, 3-5 sene de AMD ve INTEL e yetişir ve yüzümüzü güldürürler. O zaman nostalji köşesi açarız ve orada eski fiyatlarla dalga geçeriz...
    ah keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• amd sonunda dogru yolu bulduguna gore, intel dogru yolu cok daha onceden kesfetmis mi oluyor? ve intel'i geciyor! helal olsun amd'ye
  • ibm+sony+toshiba sanırım o üçleme..
  • ybsert sana katılıyorum.keske daha cok rekabet olsada bizde ucuzardan kapsak canavarları :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.