NE AMD DYP'YE Mİ KATILDIDoğru yolu mu buldu.. Hadi hayırlısı!!!
ya AMD AYVAYI yemiş falan diyo sitede IBM bile öle demiş sakın ayvayı BULMUŞ olmasın bu
bu arada xp1700 sistem satan varmı veya p4 1,6a
<b></b<font face='Arial Black'></font id='Arial Black'><font color='navy'></font id='navy'>Ne denir ki? Teşekkürler Amd ! Artık Amd işlemci takmak daha stressiz... Bu arada rekabet isteyen arkadaşlara katılıyorum, inşallah yeni markalar piyasaya çıkar da biz de son çıkan işlemcilere bakarken salyamızı akıtmayız.. :)
bu resim montaj.
deeermişim:)ısı da neredeyse hiç değişme yok.amd bu teknolojiyi yenilemeli.yenilesin ciğerimi yesin,hemen o gün gidip bi XP alayım.
peki bu bartonlar niye şapkasız ???
artık amd'nin işi bitti :) bundan sonra inteli yakalaması mümkün değil ve bu fakir amd fanatiklerinden kurtulmak üzere olmak bana huzur veriyor :)
o zamanda fakir insan olarak keleron alacağıma gider cyrix alırım daha iyi
ben nvidia dan işlemci bekliyorum,çok uzak değil bi kaç sene içinde p4 e toz yutturan işlemcileri görebiliriz.bugün bir arkadaşla konuşurken "intel işlemciye 40milyon transistör koyarken nvidia grafik işlemcisine 55 milyon transistör koyuyordu" dedi.baya aklıma yattı bu iş.inşallah vidia nın da aklına yatar:)bakarsınız nvidia amd yi satın alır:)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>artık amd'nin işi bitti :) bundan sonra inteli yakalaması mümkün değil ve bu fakir amd fanatiklerinden kurtulmak üzere olmak bana huzur veriyor :)<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Olayın fakirlikle alakası yok ki kurnaz olan AMD alır...İntel de neymiş...:)
"fakir amd fanatikleri" çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ayıp bir niteleme bence.........[:(!]
linkler şuan aktif değil resmi saklayan bir arkadaş varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme