Şimdi Ara

AMD Sısteme Go Back kuramamak Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar daha onceden P4 3.0 + gıgabyte 1000 g sıstemım vardı ben bu sısteme go back(yanılmıyorsam 4.0) kurmustum ve gayetde memnundum ne zaman bı sorun cıksa onunla gerı yukluyordum sorun çözülüyordu.Bir kez go back gerı yukleyemedı sistemi format atmak zorunda kaldım.neyse

Şimdi P4 satıp Amd x2 5600 + msi k9n ultra aldım ama ben bu sısteme şimdi go back kuramıyorum aslında kuruyorum kurulum bittikden sonra reset istiyor win yenıden acıldıgında windovs açlıyor yazısı gelıyor ve o altta gecen cizgiler geçmeden mavi ekran cıkıyor go back i disable yapmadan windovsa girmiyor işletim sistemi aynı Xp SP2 hatta aynı cd yı kullanıyorum hep.

P4 sıstemım de 120Gb lık hardıkkım vardı bunda go back kuruluydu ben kardesıme AMD sıstem toplayınca 120 bg lık hardıskı onun sısteme taktım guzelce formatladım programlarını kurup hazırladım bırde go back kurayım temız olsun dedıgımde de yıne aynısı olmustu, hatta arkadasa topladıgımız amd sıstemde de yıne bu sekılde calıstıramamıstık go back i

Go back in read me dosyalarını okudum ıngılızcem pek ıyı degıl ama donanımsal ozellık ıstemıyordu

Şimdi bu program Intel sıstemde guzel guzel çalısırken AMD sıstemde nıye çalısmıyor anlamadım,bosver go back i deepfreze(böyle mı yazılıyodu?) kur demeyın deepfreze daha cok netcafe ler için gibi, go back begenmeyenler cıkabilir ama ben oldukça memnundum

Yardımlarınız için Tesekkurler

• kimsenin fikri yokmu bu konuda ? hala sorun devam edıyor
  • Anakartta oluşan bir uyumsuzluk, AMD kullanırken Nforce 4 chipsetle benzer birşey yaşamıştım. Anakart sürücülerinizi ve Go back sürümünü güncelleyin. Go Back'de ısrarcı değilseniz Win Roll Back de önerebilirim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.