Bildirim
AMD Ryzen Windows 7 Desteği Sunmayacak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Piyasada dolanan beklentileri karsilasin canlasi sagolsun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürücü desteği mi sunmayacakmış ne... Microcode güncellemesi almayacakmış galiba sorun çıkarsa.
Asıl sorun şu ki, Windows 7'de daha az güvenlik açığı varmış. Windows 10 lehine ise bu güvenlik açıkları bilgi aşırmaya olanak veriyormuş, Windows 7 gibi çoğunlukla kod çalıştırma korsanlığına elverişli olmadığı söyleniyor. -
40yıl sonra işlemci üretince havalara girdiler herhalde -
10 kullanıyorum ama 7 den sonra gelen serilerden pek hoşlanmıyorum
şunu intel yapsaydı var ya, vay gavurun yahudinin firması, inadına windows 7 ulan denirdi -
quote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
40yıl sonra işlemci üretince havalara girdiler herhalde
Birazcık öyle olmuş -
Microsoft baskı yapmıştır. (Perde arkasında ise ABD hükümeti...)
- Windows 7 çalışmayacak üleeeen!!! Çalıştığını görürsem bundan sonra bütün Windows'ları senin işlemcilerde çalışmaz hale getiririm. Tamam mı!!!?
- Tamam abi, sen ne dersen o olur... -
DirectX haksızlığından sonra olabilecek bir durum
quote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
40yıl sonra işlemci üretince havalara girdiler herhalde
Her yıl gıdım gıdım performans artırarak işlemci üerteceğine 40 yılda bir üretsin daha iyi.
Ben bunda amd'den çok Microsoft'un payı olduğu düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Matrixde ki Zenci Adam
Ben bunda amd'den çok Microsoft'un payı olduğu düşünüyorum
Ben de öyle düşünüyorum. Win 10'u gözümün içine soka soka o hale getirdiler ki, gittim lisanslı win 10 satın aldım.
Ama hala içim ısınmadı! Bu kadar karışık, menülerinin nerede olduğu belli olmayan, bir sürü gizlilik vs gibi ayarları olan, onları bulup kapatacağım diye, girmedik yer bırakmayan Win10'a zorlamanın altında bir çapanoğlu var gibime geliyor. -
Windows 7 olmasini bende isterdim fakat illa sart degil sonucta oyuncular icin Windows 10 on kat daha iyi olucaktir FX-8350 gibi islemcilerin cekirdeklerini kullanicak ki verimlilik artmis olucak birde sunu belirtmek isterim Bulldozer mimarisi DX11'i desteklemiyor bunu herkes bilir Ryzen ve intel DX11'i destekledigi icin sıkıntı yok he suda var DX12'de butun cekirdekleri kullanmak varken oyuncular neden DX11'de oyun oynasin ki DX12 cikmis devrimini yapmis bu kadar bitti gitti fakat su var Windows 10'da cok pahali onun icinde lisans alip recovery yapmak en iyisi.
Microsoft biraz yatırım yapmıştır AMD'ye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
Sürücü desteği mi sunmayacakmış ne... Microcode güncellemesi almayacakmış galiba sorun çıkarsa.
Asıl sorun şu ki, Windows 7'de daha az güvenlik açığı varmış. Windows 10 lehine ise bu güvenlik açıkları bilgi aşırmaya olanak veriyormuş, Windows 7 gibi çoğunlukla kod çalıştırma korsanlığına elverişli olmadığı söyleniyor.
win7, win10a bin basar.
bu kadar rezil bir işletim sistemi olamaz. aylardır etkinleştirme aynı ağda dosya paylaştırma sorunları yaşıyorum. bir tanesi şifresiz oturum açmıyor ne zaman denesem işletim sistemi komple göçüyor.
dosya paylaştırmayı hala beceremedim. aynı ağda birbirini bir türlü görmeyen 2 bilgisayar, rezalet. görüyor ama bağlanamıyor.
bilgisayarları parçalayacağım. winxp de ne kadar güzeldi. paylaş diyordu paylaşıyordu. şimdi bu teknolojiyi yeniden icat etmeye çalışıyoruz.
tek amacı daha fazla kişisel veri çalıp birilerinin cebini doldurmak olan bir sistem.
ah şu vulkan iyice yaygınlaşsada bir bu mikrsoftun paçaları tutuşsa...
-
quote:
Orijinalden alıntı: selmand
quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
Asıl sorun şu ki, Windows 7'de daha az güvenlik açığı varmış. Windows 10 lehine ise bu güvenlik açıkları bilgi aşırmaya olanak veriyormuş, Windows 7 gibi çoğunlukla kod çalıştırma korsanlığına elverişli olmadığı söyleniyor.
win7, win10a bin basar.
bu kadar rezil bir işletim sistemi olamaz. aylardır etkinleştirme aynı ağda dosya paylaştırma sorunları yaşıyorum. bir tanesi şifresiz oturum açmıyor ne zaman denesem işletim sistemi komple göçüyor.
dosya paylaştırmayı hala beceremedim. aynı ağda birbirini bir türlü görmeyen 2 bilgisayar, rezalet. görüyor ama bağlanamıyor.
bilgisayarları parçalayacağım. winxp de ne kadar güzeldi. paylaş diyordu paylaşıyordu. şimdi bu teknolojiyi yeniden icat etmeye çalışıyoruz.
tek amacı daha fazla kişisel veri çalıp birilerinin cebini doldurmak olan bir sistem.
ah şu vulkan iyice yaygınlaşsada bir bu mikrsoftun paçaları tutuşsa...
Şahsi kullanıcılar ve oyuncular için şu an için W10 en iyi işletim sistemidir.
Sizinki extra bir durum.
Ha bir de çift diski veya SSD'si olmayanlar lütfen Win7 sonrası kullanmasın sonra ağlıyorlar sistem balon oldu şişti çatladı dondu diye
-
amd bu güne kadar hangi driver desteği verdi ki.. Sorunlu driverlarıyla cayır cayır yanan işlemcileriyle ekran kartlarını hurda fiyatına satmaya çalışsın. Kimse almaz. Intel ve nvidia tek başına piyasa lideri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 28 Şubat 2017; 19:16:8 > -
Öyle birşey yok artık,zaten intelde daha eski işlemcilere bile windows 7 desteği kesilecek. -
Gittiği yere kadar windows7 ultimate 64 bit . -
2020
Benzer içerikler
- pbo enhancement nedir
- 7800x3d vs 9700x
- tray işlemci nedir
- noctua nt-h2
- itopya indirim kodu
- intel 15. nesil
- mediatek dimensity 9300+
- dimensity 9400
- işlemci sıcaklığı ölçme
- termal macun önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X