Şimdi Ara

AMD RX 460, RX 470, RX 480 [ANA KONU] (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.231
Cevap
90
Favori
459.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Testler gelsede rahatlasam arkadaş bu nedir ya.
  • Beyler daha önce 50 kere yazıldı ama RX 470 in Türkiye fiyatı ne olur ortalama yazabilir misiniz ? Mobildeyim önceki sayfalara ulaşamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamBaliKokusu -- 23 Haziran 2016; 22:58:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    Kart tanıtılmadı, resmi fiyat yok ortada. Cevap yakın dahi olsa sallamasyon olacak. Ben baslim. 750 lira falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    Hocam rx 470 i sormuştum o kadar pahalı gelir mi yav umutlarım çöktü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamBaliKokusu -- 23 Haziran 2016; 23:06:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asisvénia kullanıcısına yanıt
    quote:

    Orijinalden alıntı: Asisvénia

    quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    Bayrakları asın , sigaraları yakın , burada hayal dünyasında yaşıyorsun diye mesaj atan , özellikle mamad adlı kullanıcının kart çıktıktan sonra , amd zaten iyidi şeklinde kıvırmasını göreceğiz.


    GTX 9 serisi ve AMD 3** serisi kullanıcılara geçmiş olsun , özellikle yakın zamanda bu kartları alan var ise.

    Her firsatta sacma sapan gtx 900 ve r9 300 serisi kullanicilarina laf sokan senin gibi arkadaslari sokakta buldugum yerde islak sopayla dovesim geliyor.. Ozellikle gecmis olsun lafi agzinizdan bir eksik olmuyor hayir benim anlamadim size giren veya cikan sey nedir ? 1 ay once 980 Ti veya Fury almis adam takilarak mi oynamaya baslayacak oyunlari ? Hayir tabikide aldigi gun performansi nasilsa oyle olacak belki hata olabilir ama surekli hatirlatinca ben feci sekilde sinirleniyorum ustelik her 2 seridende bu kartlarin tek birine bile sahip degilim. Siz niye bu kadar rahatsiz oluyorsunuz ki ? Nedir yani bu piskin cevaplarin amaci insanlari sinir edip mutlu olmak midir ? Her seyi gectim konuyu takip ediyorum @mamad nick li arkadasin mantikli soyledigi seyleri kabul etmekte niye zorluk cekiyorsunuz ki? Adam diyor ki: 970'in bir tik ustunde olmasi bekleniyor olurda surpriz olursa 980'in az bir sey ilerisinde de gorebiliriz diyor.. Bunun hesaplamasini yapmak zor degil ki az bir sey gcn 1.1 ve 1.2 arasi gelistirilmelere ve 3dmark tarzi programlardaki artislarini falan hesap ederseniz 390X'in Fury'lerin performansindan bir haberseniz sizde hesaplarsiniz. Her seyi gectim bu RX 480 dedigimiz kart 1080p karti olarak geliyor tabi bu da 1080p'de tum ayarlar fullenince sabit 60 fps verecek anlamina gelmiyor cunku biz bunu 970-980-390X ayari gpu'larin testlerine bakara goruyoruz RX 480'de ya 3 asagi ya da 3 yukari degerler ile gelecek dolayisiyla bu kartlardan ucurum derecede farklar beklemeyin !!

    Konuda denk geldigim bazi komik arkadaslardan biri; ''970'lerin tahtindan edecek kart geliyor!!'' baska bir akilli; ''Amd, Nvidia'yi iyi vurdu hahaa'' diye ortaliklarda dolasarak komik duruma dusuyorlar ayni sekilde konuyuda sacma sapan mesajlarla dolduruyorlar..

    ilk olarak; 970 dedigimiz kart neredeyse 2 senelik Maxwell'in cok iyi enerji verimliligine sahip 28nm'nin son suyu sıkılmıs cok iyi o.c olan bir karttir. 1450-1500mhz gpu yu cektiginiz zaman performansi en kotu %15-20 civari artiyor dolayisiyla stok olarak RX 480 ile dogrudan degerlendirilmemeli. Ayrica 2 senelik bu kart zaten Newegg'de falanda yilin en cok satan karti secilmis bir karttir birakinda 2 sene sonra tahtindan insin, koltugu curutecek yoksa + olarak 3.5gb+512mb , CW gibi zamaninda cok konusulan dezavantajlarina ragmen bu kadar basarili bir kart oluyor bunuda unutmayalim...

    Ikincisi; Amd'nin suanda Nvidia'ya vurmasi icin Nvidia'nin orta segmentli Pascal kartiyla karsilastirmamiz gerekiyor, peki soruyorum size var mi boyle bir kart suanda ? Yok. Gtx 1060 geldigi zaman fiyati, verdigi performansiyla belki daha basarili, guclu bir kart olacak bunu bilemiyoruz. Ama bana kalirsa fiyati nedeniyle Nvidia'nin pek rekabetci bir karti olmayabilir kesin bir sey soylemek zor.



    sen kimsin ? ağzını topla.

    ıslak sopayla dövermiş , sen kimsin ki kimi tehdit ediyorsun.

    Ramazan ayında sülalene başlattırma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 23 Haziran 2016; 23:11:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

    Hocam rx 470 i sormuştum o kadar pahalı gelir mi yav umutlarım çöktü

    4 gblık modelin 149 dolar olacağı söyleniyor. 600-700 arası bir şey olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1060 300 dolardan mı gelecek?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    Kart 149 USD olacak. 425 TL ediyor. 85 TL Gümrük vergisi olur. 510 TL. 140 TL de diğer vergiler ve distribütör karı gibi bir şey olur. Nihai fiyat referans model için maximum 680 TL falan olacaktır. Benim tahminim Sapphire bir sürpriz yaparak 630 TL'den falan satabilir. Distribütörler 700 TL üzeri bir fiyat çekerse Amazon üzerinden 149 USD artı %20 gümrük vergisi ve 8 USD Kargo ücretiyle alabilirsin. O da 530 TL eder. Bir de şansına gümrüğe takılmazsa 450 TL'ye mal olur.
  • Xfx'in uluslar arası garantisi var diyorlar ne kadar doğrudur bu bilgi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaand12@

    http://wccftech.com/amd-rx-480-gaming-benchmarks-leaked/

    yazılana göre 390x'ten hızlı fury ve 980'in hemen peşinde ama ben bu herife güvenemedim pek
  • Asisvénia kullanıcısına yanıt
    1-Doğmamış çocuğa don değil pantolon bitmişsiniz. Rx 480 orta seviye kart dendi mi? Mainstream i hedef almak derken $€¥¢₺ cinsinden hedef almaydı. Eski sızan benchmark larda oc ile büyük işler başarmış gibi görünüyordu eğer tani o tablolar gerçekse,ve gerçekse ozaman olanları oturup bildiğin sinema gibi izlerim. Ayrıca rx 480 1440p kartıdır dendi, elime almadım denemedim onların yalancısıyım. AMD Press Release

    Today at Electronic Entertainment Expo (E3) AMD (NASDAQ: AMD) CEO Lisa Su delivered a pre-launch showcase of the full line of forthcoming Radeon™ RX Series graphics cards set to transform PC gaming this summer by delivering enthusiast class performance and features for gamers at mainstream price points from $100-$300. AMD previously showcased the Radeon™ RX 480 graphics card, designed for incredibly smooth AAA gaming at 1440p resolution and set to be the most affordable solution for premium VR experiences starting at just $199 SEP for the 4GB version. Joining the Radeon RX family are the newly announced Radeon™ RX 470 graphics card delivering refined, power-efficient HD gaming, and the Radeon™ RX 460, a cool and efficient solution for the ultimate e-sports gaming experience.
    http://wccftech.com/amd-rx-470-rx-460-announced/ 2-Hayır adam düşüncesini belirtmiş 970 alan ****dır dememiş ki? Sadece geçmiş olsun demiş. Neden demiş? Tam bir **** olduğu için mi?? HAYIR!! Alan arkadaşın cebini vsvs sini düşündüğü için. Demek istiyorki arkadaş bak sen böyle kart aldın ama bak şimdi bu geliyor hem ucuza hem aldığına çok yakın performansta. Suçmu bu şimdi anladım. Ha bu arada ben sana kin tutmadım sinirlenmedim de, sadece başkasının hakkındaki bir yanlış anlaşılmayı gidermek için yazdım yanlış anlama, ben amd nin yalancısıyım (fanboy hiç değilim ) onu söyleyim :) iyi forumlar hocam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RX 480 kullanıcısına yanıt
    Ben şöyle düşündüm hocam zaten ayarlar sonda değil bazıları biraz düşüğe çekmiş, haliyle fps yüksek, ona dikkat etmemiştir büyük ihtimalle yoksa bende çok inanıyorum Fury ile yarışsın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 24 Haziran 2016; 0:07:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi yaptım gifi, tam uydu bence
  • şurda kalmış 1 haftadan kısa süre çıkan testlere itibar etmeyin.

    Amd 29 haziran diye bir tarih vermiş sizce bu zamana kadar doğru düzgün bir sürücü yayınlar mı ?
  • RX 480 kullanıcısına yanıt
    hocam bilmiyorum ama beklentiler 1080p 60 fps yönünde bu videolarda da sonuç böyle bilmiyorum ama doğru olabilir
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    AoS testini beta sürücülerle yapmadıklarını farz ederek söylüyorum ellerinde hazır sürücü vardır, çünkü bu sene amd biraz yazılıma iyi odaklanmış galiba, yani inşallah öyledir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    sürücü çoktan hazırdır zaten ancak bunu paylaşmazlar. Adamlar 29 haziran demişler. Bunu önceden dağıtsan önünü kesemezsin milletin youtube'dan silerler, dailymotion'a yüklerler ordan sildirirsin başka yere yüklerler.

    Anca çok çok güvendikleri büyük kuruluşlara vermiş olabilirler önceden baksınlar diye. Onlarda 29 haziran kuralına uyacaklar zaten.
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam olabilir, linus a vermiş olabilirler mesela. Ama onlar bile stabil olurmu bilmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flatronx

    Şimdi yaptım gifi, tam uydu bence
    />



    Güldüm

    Bu arada bu kart 1080p'de Witcher 3 ultra ayarda 60fps stabil verirse benim için tamamdır. Düşünmeden alırım. Yoksa gider para ekler dışardan 1600'e falan gtx 1070 getirtirim. Zaten çok kart değiştiren biri değilim. 5-6 senede bir dönemin en f/p kartını alır geçerim. Onu da tam alalım bari.




  • RX 480 Fatality yapmış
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.