Ona yetişemedim ne yazık ki. Xtler şuan benim bütçemi aşıyor bayağı. 2k da monitör aldım ayrıca iyi kötü msi bir tane. Bir süre idare eder bu kombo beni < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (152. sayfa)

-
-
Şöyle söyleyeyim, pandemiden bu yana elimden bir kamyon GPU geçti. 1 yıldır 4080S var elimde. En çok Nvidia GPUlarla vakit geçirdim. Şu an olduğu kadar kötü bir driver görmedim Nvidia tarafında. Fix diye gelen driver daha çok bozuyor sistemi. Öyle berbat ki PC Crash veriyor. Aylar öncesinin driverını kullanınca problem yok. İddia ediyorum Radeon şu an daha az sorunludur. Son durum böyle. Bakın RTX 50 kullananlar daha çok şikayetçi. Kartın clockları limitleniyor vs. Yahu her şeyi geçtim adamlar PhsyX desteğini kaldırdı kartlardan. Gördüğüm en kötü seri.
Bu yüzden Nitro ya şans vermek istedim. Beğenmezsem iade ederim. Asıl amacım bireysel kullanıcı olarak RTX 50 almayarak protesto etmek. Herkes bu şekilde yapsa Nvidia hizaya gelirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 14 Mart 2025; 22:9:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
9070 lerde 3 fanlı kart yok mu ya ucuza pulse 2 fan soğutuyordur eminim de kasa büyük benim orda abuk subuk durur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem 9070 xt hem rtx 5080 kullanıcısı olarak bahsi geçen sorunların hiç birini 2 markada da yaşamıyorum. Sıfır problem. Demem o ki sorun yaşayanlarda değişken.
Her 2 kartla da siyah ekran alan var hocam. Bunlar çözülemeyecek şeyler değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çözülemeyecek şey değil tabii ki ama yaza anca düzeltirler herhalde. Nvidia çok şımardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 14 Mart 2025; 22:11:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet benimki de verilmiş şimdi baktım
-
Hem pure hem de nitro+ stoğu bitti hepsiburada.com'da.
Pulse 2 fanlı 9070, Pure 3 fanlı.
Diğer markalar 3 fanlı, piyasada en düşük gigabyte var. 9070 özelinde 3 fanlı diğerleri de ona benzer fiyat
www.tebilon.com
GIGABYTE Radeon RX 9070 GAMING OC 16GB RGB Lighting 256Bit AMD Ekran Kartı Uygun Fiyatları ile Tebilondahttps://www.tebilon.com/gigabyte-radeon-rx-9070-gaming-oc-16gb-rgb-lighting-256bit-amd-ekran-karti/www.sinerji.gen.tr
Attention Required! | Cloudflarehttps://www.sinerji.gen.tr/powercolor-sapphire/ekran-karti-c-2023?fx=uretici:4522;gpu:7738
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 14 Mart 2025; 23:4:52 >
-
Herkesin kendi tercihi tabi ama bu fiyatlara sorgusuz sualsiz kart alanların pahalılıktan yakınmasını doğru bulmuyorum 39 bine nitro değil taksitle satmak yürüyerek getirmeleri lazım fabrikadan. Biz çalıp biz oynuyoruz 60 bin yazsalar 10 dk şikayet edip alıyor millet o yüzden ben de ilk yakaladığım XT stoğundan alıp geçeceğim
4070 süperle 9070xt ile aynı fpsi alırım eminim cs 2 de
Her sene olduğu gibi yaz aylarında satışlar çakılınca indirim üstüne indirim yapacaklar. O zamana kadar sabredebilecek var mı aranızda?
-
Param olsa 5080 alacam 59k :)
pc kapatınca ekran yemyeşil oluyor. bunu yaşayan var mı 9070xt kartlarda ?
ilk çalıştıktan sonra kapatırken ekran kartı bozuk gibi üstte çizgiler çıktı, ekran yine komple yeşildi. ikinci seferde çizgi yoktu sadece koyu yeşil oldu öyle kapandı. tam pc kapanınca görüntü giderken anlık yeşil olup öyle kapanıyor. paugge dpi 1.4 forumda çok övülen tavsiye edilen dp kabloyu kullanıyorum. monitörün orjinal kablosu samsung dp 1.2 destekli diye kullanmadım ama denesem mi bi diyorum. kablodan olabilir gibi geldi.
-
Yahu 5080 4080'in gerisinde dostum. Böyle bir oyunu sence ciddiye almak mantıklı mı? Gidip adam gibi kod yazsınlar da görelim. 7900 XT bile 4080'in hafif önünde. Saçmalık ötesi. Böyle bir şey için kart tercihi değişmemeli. O zaman 5070 Ti ya da 5080 de alınmaz.
-
Bu fiyatlara bence 9070xt almak yerine 7900xtx alınması daha mantıklı değil mi beyler? Youtube kıyaslamaları biraz yanlı olmuş, 7900 XTX i çok ezik göstermişler.
-
Kesinlikle katılıyorum 3080ti kullanıyorum almayacağım bu fiyatlara daha artar pişman olursun diyenler olacaktır.Bence pişman olacak bir durum yok çünkü ortada doğru dürüst keyif veren oyunda yok.Online olarak sadece bf1 oynayan birine 3080ti bile fazla :).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 14 Mart 2025; 23:35:4 >
9070 XT benzer performansı ve yeni teknolojileri daha ucuza veriyor. 7900XTX kötü bir kart değil, eskiden de değildi.
-
Ucuza vermiyor işte şu anki fiyata göre. 39000 e 9070XT alınacağı yere 42000 e 7900XTX alınır bence
-
Hocam bu hangi site?
-
HUB Youtube kanalı. Techspot sitesi de var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X