Daha ne kadar pahalı olabilir? 44'e 5070 ti var zaten. Yakın fiyata neden amd tercih edilsin? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 14 Mart 2025; 21:24:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (151. sayfa)

-
-
alma kardeşim o zaman alana da laf etme varsa alırsın yoksa almazsın ağlamayın...neden 200$ ken almadın da şimdi 300$ oldu diye ağlıyorsun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 14 Mart 2025; 21:27:20 > -
Hocam bu ürün RX 9070 XT değil. Bu 2 sene öncekinin ekran kartı. Dikkat ediniz.
-
Herkes yayıncı değil, herkes render atmıyor, herkes aynı fiyat dahi olsa NV almak zorunda değil.
Düz oyun oynamak istiyordur, OC veya yazılım konularına ilgisi yoktur. Oyun performans deneyimi Amd'nin daha iyi geliyordur gider Amd alır. NV fanları iyi alıştı yıllarca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 14 Mart 2025; 21:28:54 > -
Valla benim korkum psu ya da anakartın sorun çıkarması. Psu geçenlerde bi arıza yapmıştı. Şimdi rx6700ün pinlerinden biri kırmızı yanıyor ama performans tam o karta göre sorunsuz çalışıyor . Kabloya yeterli güç mü gelmiyor pinde mi sıkıntı var bilmiyorum hiç. Olması 2 3 bin arasına bir de güç kaynağı alacağım mecbur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum Prime olan 44k zaten. HB güzel taktik kurmuş Nitro fiyatı mantıklı geliyor bu şekilde. Psikolojik biraz. Neden tercih edilsin dersen 9 taksit derim. Nvidia tarafında giriş seviyeler 48k zaten HBde. Prime 5070 Ti 51k düşün. Ben zaten ucuz olsun herkes alsın isterim.
Bir şey dikkatimi çekti. Oyun oyun testleri inceledim. Arkadaşlar 5080e kafa tutuyor bu kart. Ortalamayı düşüren oyun CS2 ve birkaç özürlü oyun. Sizden ricam sayfa sayfa 4k sonuçlarına bakmanız. Ben bu şekilde bakmamıştım. Hem şaşırdım hem de mutlu oldum.techpowerup
Sapphire Radeon RX 9070 XT Nitro+ Review - Beating NVIDIAhttps://www.techpowerup.com/review/sapphire-radeon-rx-9070-xt-nitro/7.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 14 Mart 2025; 21:44:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tesekkür ederim hocam. Dikkat etmemişim.
Aynen. Acaba 9070 için beklenmeli mi yoksa fiyatlar daha da artar mı?
3060la 4 yıl 2kda oynadıktan sonra XT ye geçtim. 9070 de gayet iyi bir 2k kartı bence pişman etmez. Tek keşke çıkış fiyatıyla 30dan XT alman olurdu ama olan oldu boş ver keyfine bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
9070 modellerde hareketlilik yok çoğu insan XT tercih ettiği için 700 dolar msrp'si var TR için. oda 25k, 26k civarı satılır 9060 veya 9060xt veya NV tarafında 5060, 5060ti haberlerine göre şekillenir.
Amd 9070 serisinde yurtdışı 550 msrp açıklaması XT ile aralarında 50 dolar fark olması garipti. -50 dolar daha düşürmesi gerekmekteydi ama bakalım ileride nasıl adım atacaklar. 9070 ile 7900xt benzer performansı var +4gb vram ile bir tık yüksek geldiği yerlerde var fakat yeni teknoloji deneyimi için tabi ki 9070 öne çıkar benim düşünceme göre. FSR ve RT ile 2K'da 9070 favorimdir.
Karar sizindir her zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 14 Mart 2025; 21:42:18 > -
Şunu da belirtmek lazım RTX 50 her açıdan fail bir seri oldu. RTX 40 gibi başarılı değil. Yani AMD şu an çok daha şanslı. Bu yüzden daha çok satacak. Kimse eksik ROPlu, siyah ekran veren kart almamalı. RTX 40 çıkışı gibi düşünürseniz yanılırsınız. Fiyatları ona göre düşünün. 5070 falan e-waste şu an. 9070 onu yok etti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benimkinden haber yok henüz hocam, teslimatta pazartesi gösteriyor ama bir süpriz yapıp yarın gelir mi acaba diye de düşünmüyor değilim
belki benimki kargoya da verilmeyebilir çünkü 2-3 stok girildi pulsedan
-
Türkiyenin yüzde 30 40 ı cs 2 oynuyor zaten önemli ben almam 9070xt
İstanbuldaysan yarın gün içinde elinde olur. Yorumlarını bekliyoruz.
CS2 çıkışı da çok sancılı oldu. Düzelir böyle kalmaz. Öyle saçmalık mı olur? Ayrıca youtubeda oynayanlar var daha yüksek fps alıyor herkes. Neye göre öyle onu anlamadım. Kart gelsin bakarız.
sapphire Radeon RX 9070 xt nitro anakart için gelen çoğaltıcı mı kullanılıyor.?
Bence CS2 değil , Cyberpunk 2077
Oyunu test yapılsın herkes alsın diye çıkartmışlar
Herkesin tercihi farklı kim nereden yakalarsa ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 14 Mart 2025; 21:53:56 > -
Benimkide kargoye verilmiş, biraz adres kaynaklı teslimat tarihleri deyişiyor, ben ilk evimden 3km uzaktaki işyerimi adres göstermiştim pazartesi teslim seçeneyi çıkıyordu. Yürüme araları 45 dk.
Fiyata bakar hepsi. ROP konusu dert edilecek bir şey değil bence iade eder yeniden sipariş edersin gerekirse. Siyah ekran konusunu bu kartla da yaşayanlar oldu. Umarım bir an önce iki tarafta da updateler vs ile çözülür de bizim gibi zar zor bir kart alan insanlar mağdur edilmemiş olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X