< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (150. sayfa)

-
-
5700x3d ve 850w gold güzel bir psu ile iyi olur. 5600 ile darboğaz olur illa ki. İdare edilir yine de. Nitro XT den vazgeçmeyin. Ucuzlarsa 15 gün içinde iade ederiz napalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 14 Mart 2025; 20:25:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hala talep var ki 3 tane kalmış. Ben hala beklemedeyim.
-
Millet tam uyanmadı bence olaya biraz da ondan. Önceki sayfalarda arkadaslar globaldeki fiyatları paylaşmış. Vallahi bizim ülkede nimet yine şu fiyatlar. Trump ortalığı mahvetmiş.
xtx iade ettim sanırım pişman olacağım
herkes CW şikayetçi
-
Denedim ses azalıyor gibi ama tam bitmiyor daha etkili olması için power limit e mi dokunsam veyahut ne yapmam gerekir
Selamlar agalar, stok bulamam diye vatandan sapphire pure aldım benim kasa simsiyah kasa ucube gibi duruyor beyaz kart ile. Elinde hellhound veya orta segment başka bir siyah kart varsa takas edebiliriz.
bütün olay 9 taksit ya 9 taksit alınca sanki 7-8 bin lira ucuza almışsın gibi oluyor aylık ödemesi 3-4 bin lira bir şey değil son taksite kadar bir sonraki zam gelecek
-
Hocam benim araştırdığım kadarıyla CW nin çok fazla nedeni olabiliyor. Genelde undervolt öneriliyor. Bazen pcie kablolarını değiştirmek çözüm olabiliyormuş. Direkt PSU dan kaynaklı da olabiliyormuş, mesela aynı kartı başka PSUya takınca ses gidiyormuş falan.
Bence gittiği yere kadar UV yap, sonra olmadı ufaktan -power limit dene ne oluyor diye.
Bazen çok spesifik uygulamalarda tek de olabiliyor her zaman da yapabiliyor gördüğüm kadarıyla.
Sağolun hocam teşekkür ederim. Aynı sisteme takılı 3070 im vardı zorlasam gık etmiyordu power vs komple yeni zaten. Sanırım kartın fiziksel yapısı ile alakalı ama çok ölümcül bir ses yok çok yük binince cız yapıyor gidiyor dinliyorum diye duyuyorum kulaklıkla oynadığım zaman duyabileceğim ses değil. Bu şekilde kullanmaya devam edeceğim artık
cw'ye o kadar alışığım ki onu duymadığım zaman pc çalışmıyor mu acaba diyorum
-
Amy ablamızı güzel yapamamış.
-
9800x3d e geçecem direk ama merak ediyorum bir bu şekilde nasıl olacak sonrasında ne olacak diye şimdi kart gelince undervolt falan yapmayı düşünüyorum nitro+ xt i 250 wattlara düşürenler falan varmış
-
Fark rekabetçi oyunlarda, fsr kullandığın oyunlarda, ağır rt açtığın oyunlarda olur. 1080p ve 1440p de çağ atlarsın. 4kda da kesinlikle hissedersin. %1 ve %0.1 fpsler baya artar.
Hocam tavsiyem kartı şöyle 5 gün falan dümdüz kullanmak. Maksat stabil mi diye görmek. Sonrasında problem yoksa ufaktan girişilir gibi. Watt düşürülür tabii ki.
Bunun pulseden farkı ne.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Son 1 kalmış zaten. Talep olur hocam niye olmasın. Peşin alacaklar sevmez bu fiyatı. Taksitli alacaklar için düzenlemiş HB. Kart 35k olsa vadeli 6 taksit 40k olur. Kart 39k vadesiz 6 taksit yine 39k.
Üzmez hayırlı olsun güle güle kullanınız.
7900 xt modeli. attığın resimde gözükmüyor. Şahsi düşüncem tercih etmem 9070 alırım en kötü aynı fiyata. En azından FSR 4 ve RT performansım olur 2k'da.. Bunlara takılmıyorsan şayet düz oynarım diyorsan oyun seni üzmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 14 Mart 2025; 21:23:18 > -
Ben de 9070 almayı düşünüyorum. Ben de 500Watt 5700x var şu an
Hayırlı olsun hocam uzun ömürlü olmuş kart. Bir daha değiştirmekle kalmazsınız daha iyi
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X