< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bu psu 6800xt için yeterli olur mu ufak tefek overclock undervolt yaptığımızı da varsayarsak? |
Yeterli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Peki birşey soracagım hep böylemidir amd lerde tasarım. Neden NV dekiler gibi cıvıl cıvıl tasarımlar yok ? Yoksa gelecekmi? Ben mesela GigaByte'nin yanında ekran olan ekran kartı serisini rx 6800 de bekliyorum gelmeyecekmi. |
Beni biliyorsun hocam. 5,5-6 k 6800 6-7 K 6800XT istedigim gibi şaşalı bir aib çıkarsa. 7-8 K aib. |
yani 4k çözünürlükte iyileştirme sağlamadığından aa falan açmayacaklar, ultra ayar referansının 3-5 fps fazlasını bekleyebilir mi o zaman? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SE'nin fanlarında RGB ışıklandırma var başka bir farkları yok |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrowRider -- 24 Kasım 2020; 10:36:42 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko.tr -- 24 Kasım 2020; 10:39:32 > |
Bence alette sorun var kart zaten 300w tdp. Sistemin geri kalanın ne bağlı ki 300w daha çekecek? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 24 Kasım 2020; 10:46:13 > |
5700xt'e gore yuzde kac artis aldiniz? Karsilastirma testi yapma sansiniz oldu mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
klimayida baglamis |
Hmm, bu değeri paylaştığınız için teşekkürler. 850 watt ve üstü psu bakıyordum ama piyasada kalitelisi neredeyse hiç yok. 750 watt gold bir PSU'da işimi görür gibi duruyor. |
Oyun sonucu değil bu , tüm sistem %100. Smallfts + furmark. Değerler normal. Alet bozuk değil. Bende çok fan var 3 SSD 2hdd radyatör filan. Bunkadar yoğun olmayan sistemde prizden 550W gibi düşünülebilir. Oda ortalama 500W civarı güç tüketimi yapar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Meraktan soruyorum 1200 watt psu almanızın bir yararı ya da bir etkisi var mı? İleride bir plan mı var cf vs. Gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bende sağlam bir 750 psu var cw devam ediyor. İstersen gel deneyelim, cw olmazsa benim psuyu öneririm. Hydro g pro 750w gold80+ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
10 Sene önce 1250 watt 85+ power almıştım. O kadar parça değiştirdim ama hala aynı power ve kasayla devam... |