Şimdi Ara

AMD Radeon R7-260X R9-270X R9-280X **290 Geldi** İncelemeler Geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
14.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdilik 6 tane sitenin incelemesine baktım. Bir sürü gariplik gördüm ama en fazla üzeni, genelde ilk sırada baktığım The Tech Report'un, bariz AMD yanlısı bir incelemeye imza atmış olması oldu. Bu kadar mı düştünüz dedirtti gerçekten. Diğerlerinde çok fazla bir sıkıntı yok. Olması gerektiği gibi testler. Genel performans sonuçları olarak TPU'ya bakılabilir. Orda da sürücülere dikkat etmek gerek. 280X, HD7970 GHZ ile aynı performansı göstermiş ama sürücüleri farklı.

Ama heralde en fazla dikkatimi çeken nokta; bir sitenin bile delikanlı gibi çıkıp da "yahu biz zaten özel tasarım OC'lu HD7970'leri 280$'a alıyorduk, yanında da 3 oyun geliyordu, şimdi referans tasarım 280X'e 300$ vermek nerden çıktı?!" diyememiş olması. Ulan hepiniz bu kadar mı satıldınız arkadaş...

Anandtech 280X'in durumunu net biçimde ortaya koymuş. HD7970 GE'nin azcık gerisinde. Galiba yeni bios'u ile 280X'in Boost hızı yukarı çekilmiş. Bu sayede kart HD7970 GE'a yaklaşmış. Tabi güç tüketimi de artmış ve HD7970 GE'ye yaklaşmış. Zira aynı GPU.

270X, daha önce dediğim gibi HD7870'in biraz OC edilmişi. HD7870XT ayarında. Onun için de durum aynı. Saat hızları artmış, güç tüketimi artmış. Değişen bir şey yok.

260X, Bonaire GPU'sunu kullandığı halde TrueAudio desteği sunan garip bir kart olmuş. HD7790'da bu destek bulunmuyor. Demek ki kilidini açmış AMD. Yine bu kartta da saat hızları artmış, güç tüketimi de artmış. Yine de kart HD7850'nin bariz şekilde gerisinde.

Değerlendirecek olursam; kullanıcı açısında RX 200'ler tam anlamıyla rezalet olmuş! Çünkü AMD'nin yaptığı şey, kartların OC potansiyelini yeni bios'larla kendi lehine kullanıp, halihazırda satışta olan kartların fiyatlarını yükseltmek olmuş. Tıpkı HD7970 üzerine bios'la ortaya çıkan HD7970 GE gibi. Yeni hiçbir şey yok, yükselen fiyatlar dışında.

Ha bir de oyun kampanyası da yeni kartlarda geçerli değil. Tam manasıyla çakallık yapmış AMD. Bu durumun kendilerine pek olumlu yansıyacağını zannetmiyorum.

Alt seviye kartlarda durum buysa üst seviye iyice felaket olacak sanırım.

• Şunu da ekleyeyim; kartların başarısını OC performanslarına endeksleyen bazı çok bilgili arkadaşlara da kötü bir haberim var: Artık AMD'nin kartları da daha iyi OC olmuyor. Zira AMD'nin bu sözde yeni kartlarında yaptığı yegâne iş saat hızlarını artırmak olmuş. Tabi bir de fiyatları artırmak...

Kendilerini gerçekten tebrik ediyorum. Buarada başka sitelere de baktım. Cidden genel bir rezalet var. Ama kimse durumu sorgulamıyor. 280X'in durumunu sözde 400$'lık HD7970 GE'ye göre yorumluyor siteler ve F/P ödüllerine boğuyorlar. Yani diyecek laf bulamıyorum. Çok mu zor Newegg'i açıp da HD 7970 yazmak?

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=-1&IsNodeId=1&Description=hd%207970&bop=And&Order=PRICE&PageSize=20

Benzer durum 270X'te de görülüyor. 160$'a özel tasarım, OC'lu modeller satılıyor. Ama aynı kartın hızaşırtılmışını AMD 200$'a satınca F/P oluyor. Bu nasıl bir mantıktır:

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=-1&IsNodeId=1&Description=hd%207870&bop=And&Order=PRICE&PageSize=20

260X zaten tamamen rezalet. Ona kimse F/P de dememiş Allah'tan. Zaten kartın eski hali olan HD7790 da yeni sayılır. Nisan'da satışa sunulmuştu. Ama onda bile fiyat artmış. Hele bir de karşısında daha güçlü olan GTX650 TI Boost varken, daha pahalıya satmaya çalışıyor AMD. Allah akıl fikir versin.

Oyun kampanyası zaten gümlemiş... Tek kelimeyle rezalet. Hadi AMD bu seriden kâr etmek için fiyatı yükseltmiş, oyun kampanyalarını iptal etmiş ama sitelere ne oluyor? Yani hepsinde bir sorun var. Resmen kartları güzel göstermek için uğraşmışlar. Zahmet HD7970'leri testlere tabi tutmayanlar mı dersiniz, yoksa GTX770'le karşılaştırmayan mı dersiniz, oyunlarda ayar kısıp 2560 çözünürlükte 8xAA basan mı dersiniz, full AMD'nin güçlü olduğu oyunları konu eden mi dersiniz... Yani bu kadar rezalet bir tanıtım görmemiştim.

Fermi döneminde 1-2 siteyi silmiştim, Nvidia yakalığı yaptıkları için ama şimdi bakıyorum hepsinde bir şeyler sıkıntılı. Yani The Tech Report gibi bu işin duayeni bile sırf 280X'i üstün göstermek için saçma sapan bir incelemeye imza atıyorsa daha ne denebilir? Napalım şimdi The Tech Report'u da mı silip atalım?

Bu incelemelerden sonra 290'lar için nasıl yağcılık yapacaklarını merak eder oldum açıkçası. Yani yeniden isimlendirilmiş kartlar övebilmek için bu kadar uğraştılarsa, yeni olan 290'ları heralde tanrı yerine koyup tapanlar olacaktır.

Belki de Nvidia indirim yapsın diye AMD kartları olduğundan üstün gösterme çabasına girişiyorlar, bilemiyorum. Ama sonuç olarak kartların rezalet olan durumunundan birçok güvendiği sitenin bahsetmemiş olması, üstüne de kartları olduğundan daha iyi göstermeye çalışmış olmaları, bu işin suyunun çıktığını gösteriyor. Artık donanım işi ufak ufak ölüyor gerçekten. Bu işleri bırakmanın zamanı geldi anlaşılan...

• 280x 7970ge nin ikiz kardeşi olmasına rağmen daha pahalıya satılcak.Bunun anlamı enayi çok kandıralım demek.7970 800liraya bile bulunup alınmışken nasıl iş yapar amd ilginç gerçekten.290 ve 290x te performans anlamında yeterli gelmezse ; titan 3000 liradana 780 2000 liradan satılmaya devam eder millet sli cfye yönelmek zorunda kalır.
    CORSAIR 900D -- Corsair HX1200i -- GIGABYTE Z370 AORUS 7 -- 8700K -- MSI 1080 TI ARMOR -- GSKILL 16GB 3200MHZ CL16 -- SAMSUNG EVO 850 1TB ssd + SAMSUNG 970 EVO 250GB ssd -- CREATIVE X-FI SBX PRO USB -- LOGITECH Z906 --Corsair H115i -- NOCTUA D15 -- Corsair H105 -- SAMSUNG 40JU6070 4K''
  • Ha bir de şunu söyleyeyim; birçok sitenin incelemelerinde kullandıkları 280X, özel tasarım. O nedenle olduğundan daha yüksek GPU hızlarında çalışması mümkün. Referans model azcık daha geride olacaktır büyük ihtimal (1-2 fps). Gerçi piyasadan alınacak kartlar da referans model olmayacağı için kartın performansını görmek açısından daha gerçekçi. Ancak referans modellerle karşılaştırılıyor olması, olduğundan daha iyiymiş gibi görünmesine de yol açıyor.
  • öncelikle kartların gelmesi çok iyi oldu. çünkü yeni kartlar eski kartlar derken bazı fiyat düşmeleri işimize yarıyacak.. yeni driverlar gelince zamanla fps artışı da gelir bu kartlara bunu unutmamak lazım.. AMD son 2 yıl sanki ödevini yapmamış bir çocuk gibi oldu gözümüzde artık. fx-9370 fx-9590 işlemcilerine ne yaptıysa bunu ekran kartlarına da aynen yansıtmış.. yine de çok önyargılı yaklaşmamak lazım. yeni gelen driver güncellemeleriyle fps artışı yaşanılabilir. fiyatı eğer düşük tutarsa AMD, r9 290x efsane bir kart olabilir o da var..

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu
    kardes galiba bazi sikintilarin var. ne dedigini anladim cok sukur anlamada problem yok. ben ne demisim kardes? 280x in nesi heyecan yarayacak demisim. sen simdi neden konuyu alakasiz yerlere cekiyorsun kardeş? su yuzden heyecan yaratir de gec. herkesi kendin gibi zannetme tamam kardeş?

Adam gibi uyardık, yaşın tutmaz bana kardeş diye hitap etme dedik. Yukarıda zaten yazdık. Heyecan yaratmış işte bak senin tarzın zaten belli de hata bizde cevap yazdık uyardık. Blokladım gitti.

iyi uzatma o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

280x 7970ge nin ikiz kardeşi olmasına rağmen daha pahalıya satılcak.Bunun anlamı enayi çok kandıralım demek.7970 800liraya bile bulunup alınmışken nasıl iş yapar amd ilginç gerçekten.290 ve 290x te performans anlamında yeterli gelmezse ; titan 3000 liradana 780 2000 liradan satılmaya devam eder millet sli cfye yönelmek zorunda kalır.

Emre 800 TL'ye hangi 7970'i alıcaz. Sen bu işten anlarsın keza ben de anlarım. Sapphire'in süpürge sesli ref kartlarını mı? Powercolor 7970 vortex almıştım, Kart 1 gün yaşamadı. Başka arkadaşlarımdan alan oldu hep teknik arıza. Asus desen 800'e bulmak mümkün mü?
    Bu kart teknik sorunlardan arınmış daha düşük fiyatlı ve daha iyi yazılım optimizasyonuyla gelirse alınır. 7970 ile aynı performansta diyip işin içinden çıkmak olmaz. Önemli aynı performansı daha ucuza ve daha temiz bir kart olarak vermesidir. Fiyatı pahalı olursa geçicez tabi.
    Bu arada kart 7970'in hafif gerisinde. Fiyat olarak pahalı olması zaten skandal olur. Zaten 7850/7870 ve türevi kart kullananlar için uygun olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 8 Ekim 2013; 14:09:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

ben kendi şahsım adına konuşayım, tamam Nvidia'da aynı kartları ısıtıp tekrar sundu piyasaya ama en azından dengi olan bir önceki seriden daha iyi kartlarla hem de daha ucuza girdi piyasaya...

mesela 770, 680'den iyi olmasına rağmen aynı fiyattan hatta 30-40$ daha ucuz bir fiyattan girdi yurtıdışı piyasalarına.

yani ben bu kadar reklamdan, gpu piyasası şöyle değişecek böyle değişecek, BF4'ü sadece AMD çalıştırabilir gibi komik söylemlerden sonra AMD'den hiç değilse daha ucuza daha yüksek performans beklerdim...

hayal kırıklığı gene hat safhada... Performans olarak... Teknoloji de birebir aynı, hatta kart özellikleri de birebir aynı...
    En azından fiyatlar sevindirici...

klasik AMD taktiği yani...

Ha çok yaşayasın. Maalesef nVidia yı o dönemde yerden yere vuranlar AMD nin bu aynı kartı yeniden ısıtıp tekrar sofraya konan temcit pilavına ses çıkarmamakta. Zaten AMD nin çıkaracağı yeni olan tek şey R9 290X tir. O sebepten konu başlığı açtım. Sedece bu kartı ve göstereceği performans benim için merak konusu. mantle falan bu yeni tekn. ne sunacağını ilerde göreceğiz.

• Adamı blokladık hala laf yetiştiriyor. Git anasayfa haberlerine abuk subuk mesajlara devam et ergen.

• 280x lerin tek tip bi frekans aralığı yok. 7970ghz gibi sabit temel frekansı yok.

850mhz den 1100mhz aralığına kadar kartlar olacak (boost dahil değil buna).

Ananddaki Xfx 850mhz, Asus 970mhz,
    TechRep.Deki MSI 1000mhz core frekanslı var.
    Tom'da kullanılan da 850mhz Xfx.

Düşük frekanslı olanın teste şartlara göre geride kalması normal. Niye o kadar geniş aralığa sahip seri var orasını bilmem, 280x'in mesela 850-950-1100 gibi modelleri olacak. Niye %30 'a kadar aralığı olan modeller var diye eleştirirsiniz o kadar geniş aralığı olan aynı GPU'ya sahip yeni seriye gerek var mı diye eleştrirsiniz orası ayrı.

Elma ile armutu karıştırmayın yeter, 850mhz kartı 1000mhz lik kart ile karşılaştırıp direk geride işte demek de pek etik olmaz.

Boost mekanizması 850--1000mhz aralığı olan kartı 7970ghz seviyesine kabul edilecek kadar yaklaştırıyorsa kabul edilebilir bi yere kadar. 7970ghz 850mhz 280x'den %5 gibi daha performanslı ise, ona göre yorum yapılır.

850mhz kart da 7970'den (ghz olmayandan) %5-6 civarı daha iyi gibi ise yine ona göre yorum yapılır. Niye 7970ghz ile 7970 arasına bişey sokma ihtiyacı var denir.

Aynı şeyler Asus için de geçerli, onun ki 970mhz ama. Kimse test boyunca ortalama frekansdan boost ile kaç civarına çıktığından ne kadar etkilediğinden bahsetmemiş. 1070mhz boost frekansı olduğuna göre o şekilde 7970ghz 'nin önüne geçmiş olmalı.

Asus 280x(970mhz) 7970ghz'nin bi gıdım önünde boost sayesinde, geride falan değil hangi karta baktığınıza dikkat edin.

Niye 850--1100 mhz arası 280x ler olacak mantığı tuhaf dersiniz bunu eleştrirsiniz, bunun üstüne bide daha farklı çalışan boost eklemişler iyice karışmış dersiniz. Şimdi millet aynı markanın aynı 280x'inin 3-4 farklı modelinin performans testlerini araştırmak zorunda olacak dersiniz, bu kadar karmaşaya gerek yoktu dersiniz o kadar

Hem önceden Tahitinin aynısı diyip, şimdide alakasız yerden sayıp sayıştırmak olmaz. Oc model çıakrtacaksan yukarıya doğru oc edilmiş kart çıkart dersin o şekilde olur mantıklı eleştri yapacaksan. 7970'e rakip 280x, 7970ghz'e rakip başka 280x garip dersin o olur. Yap bi tane 1100(base)/1200(boost) model ne 40 tane yapıyorsun dersin odur doğru eleştri.

• 280 böyleyse 290x titana kafa tutamaz yani.. AMD yine fiyata oynamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Parası olan insan Intel/Nvidia'dan vazgecmez, AMD'nin de bu kafayla bunu değiştirme imkanı yok. İmkanı yok derken, gerçekten imkanları yetersiz, işlemcide de ekran kartından da yeni ürün çıkarmamaları yeterli parayı ARGE'ye harcayamamasından kaynaklıdır. ARGE yoksa teknoloji olmaz, teknoloji olmazsa da aynı malı süsler püsler satarsın... Dua etsin AMD, NVidia 7** serisinde hala biraz pahalı, yoksa R serisinin satılmasının imkanı yok... 280X hala bir 770 değil, geçtim 770'i, 7970 bile değil, yazık...

Titan'ı parçalayanları da görücez kısa zamanda

Bence en iyi ihtimalle 780 - Titan arası olacaktır. bu arada da muhtemelen 780'in üzerinde ama ona yakın olacaktır... (aynı gtx680 ile 7970ghz'i yarıştırdıkları gibi...)

Ama yine de AMD kullanmasam da veya tercih etmesem de seviyorum AMD'yi (gerçi daha önce 7870XT'yi satın almıştım memnun da kalmıştım ne yalan söyleyim), en azından bir nebze de olsa Intel/Nvidia'nin fiyat kırmasını sağlıyorlar, bu da bir misyondur ve hiç değilse bunda başarılılar... Rekabet her zaman iyidir, tüketiciye yarar

bu arada 7970 ile 280 serisi Xfire yapılabiliyormuş diye okudum bi yerde... eğer doğruysa pes! ha iyi midir derseniz iyidir tabi... ama kötü olan kısmı şu... aynı kartlar olmasının kanıtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 8 Ekim 2013; 14:17:11 >

• Guru3d'de test ettiklerihttp://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=483 bu kart ise 7970ghz'i geçmiş işte 2k'da hep. 850mhz ile geçmiş üstüne. Boost daha değişk çalışmış ama Ananddaki benzer 850mhz Xfx niye geri kalmış ilginç tabi.

edit: yine linkteki kart ise nasıl 7970ghz den daha yüksek güç tüketimi çıkarmışlar, anand daha düşük çıkarmış hepsine ya ilginç diye bakmak lazım yada farklı board tasarımın getirdiği farklılıklar diye bakmak lazım. Belki soğutma farkı yüzünden 1000mhz üstüne de çıkabiliyor özellik olarka yazmasa bile bu PowerColor kart, bize göstermedikleri yukarda dediğim boost frekansının grafiği detayı faln lazım.

Ananddaki 850mhz Xfx 7970ghz'den 22w düşük güç tüketmiş, Gurudaki eğer 850mhz Powercolor ise, yine 850mhz kart 13w faln daha fazla tüketmiş. aralarında 35w civarı fark var. Boost'un kullanım şeklinde etkili olabilecek kadar fark.

edit 3: guru3d nin 2k incelemesindeki 280x ile 7970 arasında (ghz olmayan) çok aşırı fark var. Bioshock, crysis3 gibi oyunlar için Anand incelemesinde Asus 280x ile 7970 arasında %5-10 fark varken, Gurunun incelemesinde %20 gibi farklar var. Eski 7970'i belki yeniden test etmemişlerdir, driver farkı faln vardır belki ama bazı oyunlarda fps ler biribrini tutuyor. Powercolor 850mhz kart ise baya bi boost alanı var demek o zaman 1000mhz in de üstüne çıkartmışlar (spec dışı oluyormu bilmem artık).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 8 Ekim 2013; 14:45:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco
    Hem önceden Tahitinin aynısı diyip, şimdide alakasız yerden sayıp sayıştırmak olmaz. Oc model çıakrtacaksan yukarıya doğru oc edilmiş kart çıkart dersin o şekilde olur mantıklı eleştri yapacaksan. 7970'e rakip 280x, 7970ghz'e rakip başka 280x garip dersin o olur. Yap bi tane 1100(base)/1200(boost) model ne 40 tane yapıyorsun dersin odur doğru eleştri.

Aynı hatayı 770 çıkınca da yaptılar, 680 ile aynı dediler. Oysa hem güç tüketimi artırılarak buna göre dizayn edilmişti hem de boost 2.0 yazılımı çok basite indirgendi, bellek frekansıda arttırılmıstı.
    Tabi ki üst limitlere uygun bileşen kullanılan 680 ligthning ile 770 lightning arasında fazla fark çıkmaz. Sanırım bunda da bu tarz bir optimizasyon oldu, umarım olmuştur. 7970 çoğu markada faildi. Asus olanlar ise pahaıydı. ben bu segmentte bir kartta ihtiyaç duyuyorsam artık en azından daha uygun fiyala alabilmeliyim diye düşünüyorum...
    Edit:
    Şekil a'da görüldüğü üzere güç tüketiminde 50w artış var. Bu kısmı Nvidia'dan kopya olmuş. Ama fiyatı uygun olursa benim takibimde. 7970'e belki yetmiyordu ben şahsen bu farka aldırmam. Hele 1100'ün üstünde kararlı çalışırsa ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 8 Ekim 2013; 15:00:26 >

• Yeni seriyi bekledik fos çıktı. AMD nasıl, bu kartların bizi mutlu edeceğini düşünüyor anlamadım?

Fiyat avantajı mı var, hayır!

Önceki seriye göre Performans avantajı mı var, hayır!

Aynı (veyahut yakın) performans için daha fazla fiyat talep ediyor AMD!

Sanırım AMD; yanlış konuştu, bizi değil kendini mutlu edecek

Arkadaşlar peki sonuç olarak, bu performansları gördükten sonra şuanki HD7XXX serisinden bir kart almak daha mantıklı değil mi? HD 7950 düşünüyordum ana sistem için (AA kapalı olunca 2k çözünürlükte yeter diye düşünüyorum, Ayarların En yüksekte olmasına da gerek yok, sadece 2k çözünürlükte görüntü ayarları orta - üst arasında yeterli performansı versin yeter), Rx 2xx serisini boşuna bekledik anlaşılan. Forumdaki arkadaşların testlerine de baktım, HD 7950 şuan için yeter gibi geliyor, siz ne düşünürsünüz?

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Bu da demek oluyor ki tam ölçeklenme olmasa da R9 290X TITAN ı rahatlıkla geçecektir

yavaş geçsin bence

İncelmelere bakılırsa 280X 1000 mhz de ama boostu var mı tam bahsedilmemiş , 1 ghz olduğunu varsayarsak karta yeni biosun ve sürücülerin etki ettiğini söyleyebiliriz. 2048 SP li 1 ghz deki kart bu performansta ise 2816 SP 1ghz deki kart ne olabilir kaba bir hesapla tahmin edebiliriz. Hatta 290X e sonradan turbo modun eklendiğini düşünüyorum. Kart ilke haliyle geçemiyordu belli ki

Şimdi bende baktım da tüm sitelerde sonuçlar tutarsız , 15 ekime kadar söylemlerimi geri alıyorum bu nedir arkadaş

Ama 2816 shaderle de geçsin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 8 Ekim 2013; 15:13:34 >

• Bu seriyi eleştirmek için bence erken davranıyorsunuz zaten ne bekliyordunuz r9 260'dan 270 ve 280'den üçüde tahiti mimarisi asıl yeni teknolojili hawaii mimarili r9 290 ve r9 290x'ler 15 ekimde çıkacak hawaii mimarili bu iki ekran kartının performansını görüp sonra eleştirelim bu seriyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 8 Ekim 2013; 15:16:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hmm... bence biraz mantık hatan var... tüm seriyi eleştirmekten bahsediyorsun ama sadece iki kartın performansının beklentisi içerisindesin... serinin asıl satış yapacağı ürünler bugün test sonuçları açıklanan orta halli ürünlerdir.

üst seri ürünler ise az satan pahalı, zaten 1000$'lar mertebesinde satıldığından ne yaparsan yap iyi olması zorunlu kartlardır...

mantıksız bir yaklasım içerisindesin... seriyi asıl bu kartlar oluşturuyor aslında... R9 290 değil.... nasıl Titanı gtx700'lerden ayrı tutuyorsan, 290X'i de diğer R9'lardan ayrı tutmalısın.

R serisi açıkça başarısız, eski mallar elinde kalmasın diye soğutucusu değişitirilip, biosu yenilenip piyasaya sunulacak kartlar muhtemelen
    ancak asıl yeni olan R9-290 ve X belki üst sınıf beklentileri karşılar bekleyip görücez hepimiz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 8 Ekim 2013; 15:40:14 >

• performansları az çok beklenildiği gibi.yeni nesil konsol oyunlarında yüksek performans vereceği söylentisini görmek lazım.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.