Bildirim
AMD Phenom II X6 1090T için hangi anakart
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Canavar gibi kartlar.
AM3 soketli herhangi bir anakart kullanabilirsiniz, sıkıntı çıkmaz. 790 / 785 kuzey köprülü AM2+ modeller de olabilir.
-
790fxta-ud5 ya da 790xta-ud4 öneririm....fiyatlar dierlerinden yüksek ama uzun süre her ihitiyaca karşılık verirler.... -
Bunlardan birini seçebilirsin...
Şahsen önerim Asus olur
-
Aynen ikisi de süper kartlar LEON-X gibi bende Asus öneririm, hem Asus'ta usb 3.0 var
-
quote:
Orijinalden alıntı: cnr_kfks
Aynen ikisi de süper kartlar LEON-X gibi bende Asus öneririm, hem Asus'ta usb 3.0 var
ikisndede USB 3.0 ve SATA 3.0 var.. aynı özelliklerde iki anakart aklın hangisine yatarsa onu seç ;)
-
öenriler için teşekkürler ,inceleyip karar vermeye çalışacağım -
neden ASUS ? neden Gigabyte degil.? -
Bende 1090T işlemci aldım ama bendeki anakart ECS 780GMA acaba fantezi yapıp denesem mi diyorum.. Ne dersiniz çalışır mı? :D -
Şahsen Asus M4A89 GTD Pro kullanıyorum.Deli kart hiç düşünme bunu al derim -
AMD'nin VISION Teknolojisi AMD Phenom™ II X6 processor, AMD 890-serisi yonga setleri ve ATI Radeon™ Premium Grafik Kartları ile birlikte kullanıldığında ATI Eyefinity çoklu-monitör teknolojisini mümkün kılar, bu sayede görsel performans ve çözünürlük katlanır..
Bu detayı göz önünde bulundur bence bulundurmasanda her şekilde asus daha iyi bir kart aynı karttan bende sipariş verdim -
BENCE ASUS M4A79T-DELUXE TERCIHIMDIR -
CF veya extreme hız aşırtma yapılmayacaksa gerisine para vermeye yok.
http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-890gpa-ud3h-890gpa-ud3h-amd-890gx+sb850-am3-ddr3-1866%28oc%29-anakart/productdetails.aspx?I_ID=44033 -
Kendi kullandığım Gigabyte 890-FXA-UD5'ten memnunum.Tavsiye ederim. -
Abooowww -
Gigabyte 990 xa ud 3 hem 6cekrdekli amd hem de bulldozer destekli hemde cf yapabilirsin :D çok iyi bir fiyatı da var
http://www.pcmarketix.com/Gigabyte-990XA-UD3-SB950-DDR3-SGL16X-938pin,PR-101766.html -
-
eğer ileri düzey bi kullanıcıysan asus crosshair V formula öneririm. -
Bakalım gelecek yıl hangi anakartlar tavsiye edilecek bu ilanda
Benzer içerikler
- ryzen 5 5600x uyumlu anakart
- ez debug led
- am5 anakart önerisi
- anakart cpu ışığı yanıyor
- csm nedir
- bios güncelleme
- tpm 2.0
- anakartımı nasıl öğrenirim
- b850 anakart
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X