Şimdi Ara

AMD Phenom II X4 965 3.4GHz Soket Am3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI 890GXM-G65 AMD 890G DDR3 2133(OC) Soket AM3 Anakart
    AMD Phenom II X4 965 3.4GHz Soket Am3
    Kingston 4GB 1333MHz DDR3 HyperX Ram KHX1333C7AD3K2/4G
    AeroCool VS-9 600W Pencereli Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası

sistemim açılıştan yaklaşık 5-10 dakika sonra aşırı şekilde fanından ses geliyor ve sesinden yanında durulmuyor.Bu işlemci için bu ses normalmidir arkadaşlar ya da bu sesi yapmasının sebebi neden olabilir?

• Herkes amd fanlarından şikayetçi, sunbeam ccf alırsan rahatlarsın, yada başka bir 12 cm fanlı soğutucu...
  • Hee yav bendede bu işlemcinin alt modeli var. Aynı sıkıntı. Sırf bu yüzden salona taşıdım bilgisayarı orada kimse kalmıyor diye. Bildiğin sesini açmak zorunda kalıyorum dinlediğim mp3'ün izlediğim filmin.
    Hangi soğutucuyu alsak kesin çözer bu gürültü işini?
  • Bios dan otomatik ısıya göre fan ayarı varmış arkadaşlar bunu nerden ayarlayabiliriz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: incsoft

Bios dan otomatik ısıya göre fan ayarı varmış arkadaşlar bunu nerden ayarlayabiliriz acaba?

Ona ben baktım ya ondan birşey çıkmaz.Seninkide zaten ısıya göre değişken ayarda duruyodur. Ekstra bir soğutucu almak şart oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/sunbeam-core-contact-freezer-intel-amd-islemci-sogutucu.html

Dostum herkes bu fanın takılmasının zorluğundan ve büyüklüğünden yakınıyor. Benim kasanın içi de bayağı kalabalık hani sorun çıkmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX-4100 vs. Phenom II X4 965
    14 yıl önce açıldı
    Phenom II X4 810
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de aynı işlemci var m4a89gtd pro usb3 anakartla beraber 70 dereceye gelene kadar fan sesi rahatsız etmiyor OverDrive ile fan ısısını kontrol ediniz.Saygılar.
  • Yani anlaşılan fanı değiştircez arkadaşlar?Peki kesin olarak hangi fanı önerirsiniz?
  • quote:

Yani anlaşılan fanı değiştircez arkadaşlar?Peki kesin olarak hangi fanı önerirsiniz?

Sunbeam CCF
  • quote:

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/sunbeam-core-contact-freezer-intel-amd-islemci-sogutucu.html

bunu alıyımmı arkadaşlar?

Aldın mı dostum? Nedir? Ona göre bende alacağımda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.