Next ip tv güncelleme sorunu
Digitürk e göre dsmart
Arkadaşlar uzun yıllardır digitürk kullanıyorum ve gerçeğe bakılırsa kullanma amacım sadece kayıtlı uydu cihazı olmasıdır. Sizlerinde bildiği gibi istenilen yerden istenilen kanallar kayıt altına alınabiliyor, izlenen yayınlar geçici olarak durdurulup devam ettirilebiliyor ancak digitürk de fazla bir kanal olmadığından ve de taahhütüm biteceğinden başka bir platformamı geçsem diyorum. D'smart kullanan arkadaşlar sizce dsmart mı yoksa digitürk mü? Dsmart a geçsem onda da 4K destekli kayıt yapabilen, durdurma devam ettirme yapabilen uydu cihazları varmıdır? Ya da bence ikiside değil şu diyebileceğiniz bir platform varmıdır? Digitürk de en çok sevdiğim kanal olan History Channel da iptal oldu. Sizlerden bu konuda destek bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Philips ses sorunu
|
Çift çıkışlı lnb
|
samsung philips
Arkadaşlar yeni bir televizyon alacam ancak philips ve samsung arasında kararsız kaldım. Philips sizlerin bildiği gibi android ve amblight teknolojisine sahip ancak samsung işletim sistemi olarak tizen ve amblight yok. 15000-20000 arası 50' ekran bir televizyon aramaktayım. Bu konudalarda yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler..
Next 2000 Wifi alternatif
Next 2000 Wifi Çanaklı cihazından daha iyi özelliklere ait wifi uydu cihazı olarak ne önerirsiniz arkadaşlar? Ya da gerek yok bu model iyi denilebilirmi?
a320m-k tpm 2.0 ile Windows 11 sorunu
Windows 10 lisanslı işletim sistemi kullanmaktayım ve anakartım asus a320m-k ile bir türlü amd ryzen 5 2400g ile Windows 11 e güncelleme yapamadım. Bios da tpm 2.0 aktif de etsem olmadı. Sıfırdan kurmadan Windows 11 yapabilmek için başka ne yapabilirim? Teşekkürler
Çift çıkışlı lnb uyumlu plus kutu
|
AMD Ryzen 5 2400G with Radeon Vega Graphics 3.60 GHz
AMD Ryzen 5 2400G with Radeon Vega Graphics 3.60 GHz işlemcim var ve Windows 10 işletim sistemim lisanslı ancak Windows 11 güncellemesi yapamıyorum TPM 2.0 desteksiz diyor işlemciye. Çözüm yöntemi varmıdır arkadaşlar?
Digiturk plus kutu türksat için çoklu lnb
Digiturk Eutelsat uydusundan Turksat uydusuna geçecekmişti onun için değişime geldiler. Daha önce çift çıkışlı lnb kullanıyordum ve onun sayesinde diğer televizyonum içinde onu kullanıyor dum kendim aksine 4 çıkışlı lnb almıştım uydu cihazım plus kutu ve kayıtlı olduğu için bunun için hiçbirisinin uygun olmayacağı sadece kendi getirmiş olduğu lnb nin olacağını bildirdi ve onu taktı. Bu sebepten dolayı diğer televizyonum uydusuz kaldı arkadaşlar. Digiturk uydusunda kayıtlı uydu cihazı kullanıp çift ya da 4 çıkışlı lnb kullananlar yokmudur? Bu konuda desteklerinize ihtiyacım vardır. Teşekkürler
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.251
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 30.882 (Bu ay: 373)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar