Şimdi Ara

AMD PHENOM 2 955 AĞIR ÇALIŞIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

amd pheom 955 blck ed.
    gigabyte 880ga-ud3h(şu an ecs nvdia çipsetli anakart takılı deneme amaçlı)
    2*2 corsair xms 3 ddr3 1600 mhz ram
    500 gb seagate sata 3 hdd
    coolermaster gx650w power
    powercolor hd 6850

sistem özellikleri bu şekilde arkadaşlar 1 den fazla işlem yaptyğımıda donma yapıyor örneğin winrar dosya açarken internete girdğimde yavaşlama ve geç açılma oluyor

pc yi ilk aldğımdan beridir bu sorunlar var yukarıda yazılan parçaları yeni aldım işlemci hariç bi tek onu denemedim sorun neden olabilir tşkler

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

işlemci ile alakası yok 4 çekirdek işlemci sonuçta, HDD

ilginiz için tşkler arkadaşlar,gkn kardeşim peki ucuz yollu bi sdd alsam işimi görürmü
  • başka bir sorun da olabilir aynı işlemciyi bende kullandım sistem kararlılık testi yaparken bile kasmıyordu internette dolaşabiliyordum, önemli bir şey yüklü değilse veya yedekleyebiliyorsanız format atmayı deneyin zamanla kullandıkça HDD yavaşlıyor çünkü, 120 sata 3 ssd ler 350-400 civarı 60gb almaya değmez o yüzden mevcut sistemin performansını arttırmaya bakmanız lazım
  • gerek bulunmaz böyle şeylere harddisk bu doğal işletim sistemini hor kullanmayla alakalı bir problem olabilir HD TUNE programını yükleyin ve test edin eğer hız 40mb/sn altında ise yedeklerinizi bir güzel alın ve tüm bölümleri silip tekrar olusturarak low format atın bir problem olursa bana mesaj atabilirsiniz kolay gelsin :)

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu
  • Hddler çok yavaş kalıyor artık modern sistemlerde :(
  • windowsun saniyede 500mb okutacağı kalıp bir dosyası bulunmamakta 7200rpm sata 2 ve sata 1 diskler hala kullanıcıların isteklerini karşışayabilmektedir SSD disklerin henüz vakti zamanı değil bilgisayara fazlasıyla bir hız bakımından yararı dokunur fakat bu kardeşimizin sorunu disk arızasıdır diskin yetersizliği değil nice ide diskler bilirim 80gb 2mb önbellekli hala çatır çatır kullanır windows 7yi SSD disk bir lüksdür windowsu 300fpsde kullanmak gibi :)

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu
  • yardımlarınız için tşkler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.