Şimdi Ara

AMD Mİ NVIDIA MI BAKINIZ LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -GTX760M DirectCU 2 O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1
    Yoksa
    -R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2
    2sinden hangisi performans icin iyi olur islemcim amd oldugu icin amd ekran karti ile daha mi is yapar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• R9 280 dual-x

• İki kartıda kullanmadım ama r9 280 in gtx 760 tan biraz daha iyi olduğunu anlamak için kullanmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki aralarinda bellek ve cekirdek hizi farki var bunlar performansi etkileyen faktorlermi

• Karşılaştırmasına bakarsan zaten 280in bir adım önde olduğunu görürsün , bellek cekirdek hızına takılma OC yaparsın. Ben 280 kullanıyorum soğutması çok iyi ,kartın 65C geçmesine izin vermiyor , boşta 35C.
  • quote:

Orijinalden alıntı: durank1331

Peki aralarinda bellek ve cekirdek hizi farki var bunlar performansi etkileyen faktorlermi

Etkileyen ama farklı gpu karşılaştırırken bakılmayacak şeyler. Bu faktörlere anca aynı gpudan alırken bakılabilir.
  • R9 280

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu segment ve fiyat aralığın'da alabileceğin en iyi kart r9 280'dir gtx 760 hem fiyat olarak biraz daha pahalı hemde performans olarak biraz gerisinde ama yazılım konusunda nvidia daha iyidir amd driverları çoğu zaman sorunlu oluyor o yüzden sürekli beta çıkartıp duruyor üst segment amd kart alınmaz ama r9 280 gibi orta segment kartı alabilirsiniz.

• Bu konu kaç kez açıldı sayamadım. Ara butonunu kullanmanızı öneriyorum. Arkadaşlarında dediği gibi 280 hem daha hızlı hem de daha ucuzdur. Phsix ve cuda sizin için önemli ise 760 Twin Frozr. Benim önerim 280 Dual-X

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.