Şimdi Ara

AMD HD Readon 7850 Tam Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A. Arkadaşlar. HD Readon 4850 ekran kartım vardı, direct x 11 desteği olmadığı için 7850 versiyonu ile değiştirdim ancak şimdi de catalyst control center üzerinden ölçekleme seçeneklerine geliyorum tam ekran yapmak için, %10 luk bir kısım kalıyor. Yani "0" layıp tam ekran olması gerekirken kenarlarda küçük boşluk kalıyor.Bu sorunu 4850 ile yaşamamıştım.Ne yapmam lazım acaba?

Orijinalden alıntı: unlike81

S.A. Arkadaşlar. HD Readon 4850 ekran kartım vardı, direct x 11 desteği olmadığı için 7850 versiyonu ile değiştirdim ancak şimdi de catalyst control center üzerinden ölçekleme seçeneklerine geliyorum tam ekran yapmak için, %10 luk bir kısım kalıyor. Yani "0" layıp tam ekran olması gerekirken kenarlarda küçük boşluk kalıyor.Bu sorunu 4850 ile yaşamamıştım.Ne yapmam lazım acaba?

Driverları silip temiz yeni driver kurdunuız mu?

Silmeden yapınca bazen sıkıntı yapabiliyor...

ölçeklendirmeyi ilk defa senden duydum ve kontrol ettim... Kısaca ekran çözünürlüğü ayarı yani... Onu kapatın...

masaüstü sağ tık ekran çözünürlüğü oradan da çözünürlüğü yanında önerilen yazan a getirin...

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

S.A. Arkadaşlar. HD Readon 4850 ekran kartım vardı, direct x 11 desteği olmadığı için 7850 versiyonu ile değiştirdim ancak şimdi de catalyst control center üzerinden ölçekleme seçeneklerine geliyorum tam ekran yapmak için, %10 luk bir kısım kalıyor. Yani "0" layıp tam ekran olması gerekirken kenarlarda küçük boşluk kalıyor.Bu sorunu 4850 ile yaşamamıştım.Ne yapmam lazım acaba?

Driverları silip temiz yeni driver kurdunuız mu?

Silmeden yapınca bazen sıkıntı yapabiliyor...

ölçeklendirmeyi ilk defa senden duydum ve kontrol ettim... Kısaca ekran çözünürlüğü ayarı yani... Onu kapatın...

masaüstü sağ tık ekran çözünürlüğü oradan da çözünürlüğü yanında önerilen yazan a getirin...

Teşekkür ederim cevabın için.Ekran çözünürlüğüm zaten 1920/1080 önerilen ayarlarda onda sıkıntı yok. Bu catalyst center da önceden %0 a kadar tam ekran yapabiliyordum ölçeklendirme kısmından.Şimdi %10 luk kısım kalana kadar yapıyor.Yani monitörün %10 unu kullanamıyorum küçük siyahlık kaldı kenarlarda 1 cm kadar.

• unlike81 U kullanıcısına yanıt
    Monitörün üzerinden Auto ayarları vardıor deniyebilirsin veya manuel olarak montörden ayarlayabilirsin...

O özelliği kapatıp direkt windowstan yapınca gitmiyor mu?

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • Sorununuzu çözdünüz mü ?

Yunan askerlerinin 3 katı kadar işgalci kuvvetle şafakta umutsuz Atinalılar düşünülmez olanı yaptılar. Saldırdılar.Denizde geçen bir aydan sonra gemilerini karaya çıkaran yorgun perslilere saldırdılar. Onlar savaş kamplarını kuramadan ve askerlerini temin edemeden saldırdılar.. Ve bu deli stratejinin mimarı kimdi ? Az bilinen Atinalı bir asker.. Kendi adamları ona Themistokles diyor. Perslilere şok Atinalı saldırısını tattırdı.
  • quote:

hocam ekran kartının sürücüleriyle alakalı bi durum eniştemin başına gelmişti ZOTOC GTZ 470AMP kartın on driverini yükleyince ölçekleme olayında sorun çıkıyordu cd den çıkanı yükleyince bu sorun ortadan kalkıyordu bu şekilde bi deneyin derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    AMD ve Intel ekran kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • drver sorunu bendede olmuştu sildim yeniden kurdum düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: canavar

drver sorunu bendede olmuştu sildim yeniden kurdum düzeldi

yüzde doksan drver sorunundan yapıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücüyü program ekle/kaldırdan kaldırdım.Hatta kalan dosyaları da Driver Sweeper adlı program sayesinde tamamen sildim.Sonra AMD nin sitesinden tekrar yükledim sürücüyü ama problem hala devam ediyor. % 10 luk kısmı ölçeklemiyor.Resmini de ekledim.Bu bir sorun mudur onu da tam olarak bilemiyourm.Belki resme bakarak yardımcı olan arkadaşlar olur.

• benim monitorde e diye bi tuş var ordan oto ayar yapabiliyorum
  • Cevap verecek arkadaş yok mu ?:(
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.