|
Anlatacağım olay dizini garip gelebilir, bu bilgisayara en son 2019 yılında format attım. bilgisayarda intel, matrox, hp yazıcı ve sayamayacağım tonla çöp ve saçma driverlar var, bunlara rağmen ekran kartına oc yapmaya çalışmadığım sürece ne wattman alıyorum ne de garip çökmeler yaşıyorum, evet %100 stabil değil ama bu çöplüğün içinde yaşıyor olsam ben de stabil olmazdım, öyle ki bu pcye takmadan önce sıkıntısızca çalışan iki usb belleğim taktıktan sonra mefta oldu. 7 yıllık anakart ve ucuzdan alınmış james donkey ssd ile bu bilgisayar bir arada kalmayı başarıyor iken insanların nasıl durmadan hata aldığını anlamıyorum açıkçası. Bir şeyi yanlış yapıyorsunuz söylemini kullanma hakkım da yok çünkü bilgisayarımın içindeki her şey yanlış şu an
peki insanlar bu kadar hataya ve kötü duruma nasıl denk geliyorlar ? Öyle bir noktaya geldim ki eğer bir usb daha bozmadan tertemiz bir windows kurmayı başarabilirsem ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 14 Şubat 2024; 20:36:34 > |
![]() |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]| Lucy
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt