|
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

bu işlemciyi bir ömür değiştirmem kimse kusra bakmasın ama iş yerinde i3 4330 kullanıyorum ve cidden memnun değilim şu işlemciyle yaptıklarımı onda yapamıyorum ben çok uygulama kullanan bir insanım bi yanda autocad açık sürekli ammy ve teamviewer açık 10 sayfa opera sayfam asagıda hazırda bekleyen 1 oyun skype winamp vs paso programım açık ben sevmem aç kapa yapmayı ve gerçekten i3 4330 la 1 skype 1 oyun gerisi yalan :) o anda işim oluyo alt tab yapıp iki ofis programı açıcam işlemci kullanımı %100 bir sorun olabilir diyen arkadaşlarada sesleniyorum virüs programı en üst düzey kaspersky kullanıyorum (evdede iş yerindede) sürekli temizler log kontrolümü yaparım sıcaklık problemi yok max 65derece falan görüyorum fakat çok rahat söylerim i3 işlemci değildir... i5 tabi daha iyi ama i3 kesinlikle rakibi değil... 

kullanıcısına yanıt