Şimdi Ara

AMD Gaming Evolved Kullanmak mantikli mi ? Kimlerin kullanmasi lazim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amd HD Radeon 6870
    Amd FX6100
    8 GB Kingston 1666 mhz Ram

Kullanmam gerekli midir ? Oyunlari optimize ediyor diyorlar ama dogrumu bilemiyorum.Oynadigim tek oyun da zaten BF serisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Optimizesi için değil fakat puan toplamak için kullanıyorum.Orijinal oyun alabiliyorsun puanla.
  • Up

• Ben bir sure kullandım sonra bıraktım.İğne ile kuyu kazmak gibi.Guzel hediyeler var ama benim onun için sabrım yok

Optimizasyon kısmında ise bir faydasını görduğumu söyleyemem.Hatta kapatıp açtığımda son ayarlar bozulmuş oluyodu.
  • birşeye faydası yok özellikle optimizasyonda arkadaş kapattı daha bile iyi oldu eski ekran kartlarında özellikle hiç yüklemeyin bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Kasım 2014; 0:02:24 >
  • Oyun kayıt, twitch.tv ile yayın yapmak, ekran görüntüsü almak gibi özellikleri de mevcut. Optimizasyon konusunda bir şey diyemem.
  • Son up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rastgele konuyu gördüm şahsen ben çok faydasını gördüm özellikle League Of Legends için ping düzeldi görüntü çok iyi oldu ve gölgelerdeki pürüzler gitti. Buna birde game booster ekle var ya tadından yenmez. AMD APU sistemi var ama bende leptop kullanıyorum.
  • mami944 kullanıcısına yanıt
    bu programda game booster varmı ben mi göremedim acaba

bildiğim kadarıyla ayrı bir program değilmi game booster
     AMD Gaming Evolved Kullanmak mantikli mi ? Kimlerin kullanmasi lazim ?
  • Şimdi sana açık ve net anlatıyım bu program ile desteklenen tüm oyunları en iyi şekilde optimize edersin.Oyun içi bindirme ile bu programı olan yoksada raptr yükleyen herkesle sohbet edebilirsin.Oyun kayıtları twitch yayını yapabilirsin ve en güzeli hiç yük bindirmiyor oyun esnasında CTRL+TAB yaparak hiç donmadan interneti açar müzik açarsın kendi içinde daha eklenmedi o yüzden youtubeden açıcan :) neyse yok yok sabahtan akşama kadar oyundaysan sana çok yardımı dokunur .
  • beyler ben bu şeyi bilgisayarımda istemiyorum. oynadığım en yüksek çözünürlüklü oyun solietere.. her açılmada çıkıyor bu gamin evolved denen şey. ben bunu nasıl kaldıracağım. program listesinde filan da yok.sürücü güncelliyodum işe yarar diye onuda kur dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.