Şimdi Ara

AMD FX 9590 nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9590 intelin hangi işlemcisine denktir yardımcı olabilirmisiniz

• Halil İbrahim 2540 H kullanıcısına yanıt
    o işlemciyi pek almanı önermem aşırı derecede çok enerji tüketiyor.onun yerine i7 4770k ya da i5 4690k almanızı öneririm:)
  • Sakin o islemciye para verim deme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçe müsaitse intel i7 4790 değilse amd fx8350.
  • GÜÇ TÜKETİMİ ÖNEMLİ değil performans açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halil İbrahim 2540

GÜÇ TÜKETİMİ ÖNEMLİ değil performans açısından

Güzel bir işlemci crossfire'a olumlu cevap veriyor pahalı bir anakartla kullanılması gerekiyor eğer render yapacaksanız intel yönünde karşılığı i7 4930k dır (daha doğrusu 4930kdan biraz daha kötü 4790kdan iyi ikisinin ortasında) ve bu ürün daha fp bir ürün haline geliyor ama yok ben oyun oynayacağım diyorsanız i5 4690k alabilirsin... daha uygun olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 9 Eylül 2014; 22:36:08 >
  • Hayır i5-4670k'dır.Nasıl güç tüketimi önemli değildir. İşlemcilerin biri 60 watt kullanırken birisi 220 wat kullanırken aynı performansı veriyor ! (Yanlışım varsa düzeltin:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apos36 -- 9 Eylül 2014; 22:03:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    13 yıl önce açıldı
    SATILIK AMD FX-8350 İŞLEMCİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amaç oyun oynamak ise aynı fiyata i7 4770k varken alınmaz.
  • gereksiz bir soru olmus bence.Cevap tabii ki ayni fiyata 4770k.Ikisini karsilastirsan temel ozelliklerde sanki 9590 daha ustun gibi gozuksede buna aldanma cok fazla dezavantaji var en basit ornek olarak tdp...Ayni zamanda her ne kadar artik yazilimlar multithread seklinde programlansada artik amd single core performansina cozum bulmali.

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katiliyorum hocam :)
  • Enerji sorun değil diyosunda daha iyisini aynı fiyata hatta daha ucuza alırnırken neden sadece ego tatmini için 5 ghz lik işlemci alıcam derdindesiniz elektrikriği sen dert etmeyebilirsin ama yazık günah be kardeşim israfın her türlüsü haramdır.onun tukettiği enerjini in yarısını kullanarak daha iyi performans veren cpular var.

• Amd tarafında 8350 den iyisi alınmaz.

• 250 wat bence gereksiz çok elektrik harcıyor. hangisine denk derseniz bazı işlemlerde 4770k yı geçebiliyor.
  • quote:

Güzel bir işlemci crossfire'a olumlu cevap veriyor pahalı bir anakartla kullanılması gerekiyor eğer render yapacaksanız intel yönünde karşılığı i7 4930k dır (daha doğrusu 4930kdan biraz daha kötü 4790kdan iyi ikisinin ortasında) ve bu ürün daha fp bir ürün haline geliyor ama yok ben oyun oynayacağım diyorsanız i5 4690k alabilirsin... daha uygun olur :)

İlginç.
    Fan fun kokmayan epi topu bi yanıt gelmiş konuya.
  • AYDA 4 LİRA FELAN EN FAZLA FARK EDİYOR yani performans açısından 4770K mı fx 9590 mı diye soruyorum ben
  • i7 4790 alabilirsiniz eğer overclock yapmayacaksanız çok iyi bir seçim olur.

yapacaksanız K modellerine bakın

Bence FX 9590 almayın zaten 8350'yi overclocklayınca 9590 gibi çalışıyor.
  • quote:

AYDA 4 LİRA FELAN EN FAZLA FARK EDİYOR yani performans açısından 4770K mı fx 9590 mı diye soruyorum ben

4 lira was here ?
  • i7 al geç
  • quote:

9590 intelin hangi işlemcisine denktir yardımcı olabilirmisiniz

Bu ilemci önerilmez.
    8xxx serisinin saat hizlari artrlms hali.
    Tükettigi gücü soylemiyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: c36ab7c4

Amaç oyun oynamak ise aynı fiyata i7 4770k varken alınmaz.

Aynı görüşteyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.