Şimdi Ara

Amd fx 9370 işlemciye bu anakart uyarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

fx 9370 islemci alacagım lakin işlemci 220w gibi bir degere sahip. bu işlemci ile birlikte m5a99x evo r2,0 anakart alsam ne olur sizce? anakart 140w destekliyor lakin ben 220w destekli anakart bulamadım vatan stoklarında? alanlar hangi kart ile kullanıyor yorum alabilirmiyim?

• 140w destekli anakartta 220w islemci kullanirsan anakart yipranir eger oyle olmasa laf olsun diye bunlar 220w destekli denmez ki denen anakartlar hep saglam anakartlar az sayida.

http://www.vatanbilgisayar.com/990fxa-ud5-am3--amd-990fx_sb950-ddr3-2000mhz-oc-sata-30-usb-30-anakart.html

6-7 aydir kullaniyorum oc konusunda cok basarili ve FCb yeni biosunu yuklersen 220w destekli oluyor daha dogrusu dogru taniyor 220w islemcileri yoksa 220w biosla yazilimsal eklenen bir sey degil kartin uzerindeki elektirik bilesenlerinin kalitesi ile alakali.vatan teknik servisine muhtemelen anakartin yeni biosunu yaptirabilirsin 9370 alirken birlikte.gerci yaptirmadan da takip yapabilirsin muhtemelen ama hani boyle bir secenek de var.daha pahalisi da olmasi lazim vatanda su asus formula-z diye bir model var onun da destekli olmasi lazim.

not:ben son anda 9370'ten vazgecip 8320 almistim 4.5 ghz olarak kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 23 Mayıs 2014; 14:14:23 >

• M5a99x Evo nasıl sizce uygun olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi_ter

Pahalı demezsen imzamda ki anakartı alabilirsin ..

http://www.vatanbilgisayar.com/crosshair-v-formula-z-990fx_sb950-am3--ddr3-2400mhzoc-sata30-usb30-anakart.html?srt=PU

M5a99x Evo tam bütcemi dolduruyor fazlası suan için mümkün degil malesef.
  • cellat87 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun , güle güle kullanın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi_ter

Hayırlı olsun , güle güle kullanın ..

alım yapmadım daha yarın alacagım ürünleri aksilik olmaz ise.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    13 yıl önce açıldı
    SATILIK AMD FX-8350 İŞLEMCİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cellat87 kullanıcısına yanıt
    Haci cok agir render isleri ile mi ugrasiyorsun fx9370 niye?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

M5a99x Evo nasıl sizce uygun olurmu?

sayfasinin destek listesinde 9370 yok.bence vazgec 9370 isinden 220w destekli anakartlar butceni zorluyorsa.8320 alarak da 9370'in default hizina ulasabilirsin diye dusunuyorum.
  • Neden 9370 ? eğer benim gibi render almıyorsan 9370 gereksiz oğlu gereksiz olur .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın ha;

FX 8350, cigolayt 990FXA-UD5 ve seidon 120 V alıp ,noktaya parmak basıyorsun.

Zaten ,8350 ye iki takla attırıp 4,5 Ghz yaparak, 9370 'i geçeceğiz.
  • Özel bir iş yapmayacaksan render filan almayacaksan yani sadece oyun amaçlı ise fx8350 daha mantıklı bir seçim bence de
  • Wideo işlemek için. Elimde zaten 8350 var 2 makinada. Ama yeni makina alican 3 tane daha o yüzden bu işlemciyi istiyorum performans için.

• Kardeş birini yolla sen makinaların çokmuş sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Kardeş birini yolla sen makinaların çokmuş sende

:)

• 9370 8350ye göre uçmaz. Bu kadar çaba ve paraya değmez bence

• Yeni mimarisi hoşuma gitti denemek istiyorum sonuç olarak 8350 den daha güçlü bir işlemci

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.