Şimdi Ara

Amd Fx 6100 İşlemcim Darboğaz yaparmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Gtx 680,Gtx 770 bu iki modelden birini almayı düşünüyorum.Fakat zamanında kasayı toplarken işlemciyi orta halli aldım.İşlemcimi 4 ghz de kullansam yeterli olurmu.Yoksa daha üst model işlemcimi almalıyım.Birde thermaltake 700w Littpower ım var.Bu kartlarda bu powerla sıkıntı yaşarmıyım.İy forumlar arkadaşlar.

• power yeterli işlemciyi 4 ghz yada 4.2 ghz o.c yaparsan yetecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

power yeterli işlemciyi 4 ghz yada 4.2 ghz o.c yaparsan yetecektir

Öncelikle yorum için teşekkür ederim hocam.Power yeterli demişsiniz ancak power im sertifikalı değil.Thermaltake oyuncu kasasının içinde çıkan yine thermaltake marka power.gerçek 700 w değil yani
  • yeter merak etme w gücü yüksek verimliliği önemli tabi ama 12v kanalından 48A ve 576w güç veriyor buda yeterlidir
  • 6100 titan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

6100 titan

sen de 3770k Top Kullanıyon heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitakilli -- 19 Eylül 2013; 23:54:52 >
  • quote:

yeter merak etme w gücü yüksek verimliliği önemli tabi ama 12v kanalından 48A ve 576w güç veriyor buda yeterlidir

Yorumlar için çok teşekkür ederim hocam.Bir şey daha sormak istiyorum.4 gb olan modellerini Sadece sli için öneriyorlardı.Şimdi battılfield 4 falan gelcek.Bunlar büyük ihtimal yüksek bellek ister.Sizce 4 gb olan versiyonlarındanmı almalıyım.sli yapmayı düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX-6300 - R7 260X Sistem
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitakilli

quote:

yeter merak etme w gücü yüksek verimliliği önemli tabi ama 12v kanalından 48A ve 576w güç veriyor buda yeterlidir

Yorumlar için çok teşekkür ederim hocam.Bir şey daha sormak istiyorum.4 gb olan modellerini Sadece sli için öneriyorlardı.Şimdi battılfield 4 falan gelcek.Bunlar büyük ihtimal yüksek bellek ister.Sizce 4 gb olan versiyonlarındanmı almalıyım.sli yapmayı düşünmüyorum.

bütçe yeterli ise tabiki 4 gb olan modellerden biri alınmalı ileriye dönük daha iyi bir seçim olur

• kullanan var demek istedim kliselesti ayrica ooooo buyuk laf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• impiousgoat kullanıcısına yanıt
    power ne derece gerçek güç verir tam bilemiyorum ama işlemciyi o/c yaparsan yapmaz.
  • ya aslında amd fx 6100 780 ti alsanız bile yeterli güç seviyesi sağlandığında %80-90 lık performans alabiliyorsunuz.
  • 6100 ile titan kullanan var bende ilk başta tereddüt ettim araştırdım 770 veya r9 280x e dar boğaz yapmıyor
  • Akr3p0lis kullanıcısına yanıt
    ya aslına bakarsan eski bir power temiz 3-4 senelik sanırım 750 w taksam daha mantıklı olacak. bu sistem için ucu ucuna kalıyor gibi?
  • impiousgoat kullanıcısına yanıt
    750w takabilme ihtimalin varsa tabiki tak soğutman iyi ise ver o/c yi ne darboğaz nede başkabişey kafan rahat olsun derim. Ama elindeki güç kaynağı dediğin gibi ucu ucuna yeter gibi geliyor şans işi birazda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akr3p0lis -- 8 Kasım 2013; 16:24:26 >
  • 6100 4.5 da bile olsa 7970'in ustune kisitlama yapacaktir ozellkle asiri islemciye yuklenen oyunlarda.
  • bf4 ayar kıssamda yükseltsemde fps ortalaması aynı.sanırım darboğaz yapıyor gtx770e..deneyenler varmı? işlemciyi değiştirebilirim.
  • yigitakilli kullanıcısına yanıt
    Alabiliyorsan fx 8*** modellerine bak derim ben
  • 5 aydır almıştır alacağını
  • Oynadığın oyuna bağlı. BF4 de 7870e bile darboğaz yapıyor hemde 2K çözünürlükte 64 kişilik serverde. Oyundan oyuna göre değişir. FX6100 ile kullanılması gereken kart en fazla 7870 olmalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.