Şimdi Ara

Amd Fx 6100 İşlemcim Darboğaz yaparmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deathness666

Oynadığın oyuna bağlı. BF4 de 7870e bile darboğaz yapıyor hemde 2K çözünürlükte 64 kişilik serverde. Oyundan oyuna göre değişir. FX6100 ile kullanılması gereken kart en fazla 7870 olmalı.

Konunun üzerinden 5 ay gecti.bazı sebeplerden kart alamadm.hala 560 ti var.7870 demissn.amd tercih etmiyorum.770 i falanda 3d oyun oynarm diye almayı dşünüyodum.fakat 3d teknolojisinin tam oturmadığını düşündüm.ve 2d monitör aldm asus ips.uzun lafın kısası hocam 660ti yada760 düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitakilli kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma bilader. Bazen ilanın tarihine bakmayı cidden unutuyorum kusura bakma.
  • quote:

Hiç sorma bilader. Bazen ilanın tarihine bakmayı cidden unutuyorum kusura bakma.

yok önemli değil.660ti yada 760 la sorun yaşarmıyım demek istedim :)
    ekran kartını 760 al yeni seri daha iyi bir seçim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

ekran kartını 760 al yeni seri daha iyi bir seçim olur

İşlemci problem çıkartırmı.fx 6100 var.Bf4 online yi akıcı şekilde 1080p de oynamak istiyorum
    bu işlemcileri bu kadar küçümsemeyin yüksek fps takıntın yoksa gayet güzel ve akıcı bir performans alırsın bence bir problem olacağını zannetmiyorum
  • quote:

bu işlemcileri bu kadar küçümsemeyin yüksek fps takıntın yoksa gayet güzel ve akıcı bir performans alırsın bence bir problem olacağını zannetmiyorum

yok hocam ya takıntı falan olmaz bende.monitörü büyütünce 1080p de oyunlar sıkıntı çıkarmaya başladı.ayar kısıyorum kalite düşüyo baya.oyun kaç fps alıyo bakmam bile.gtx 760 ve 4 ghz e yükseltilmiş 6100 her türlü götürür diyosunuz yani.
    Hiç girişme o işe. Ben kullanıyorum bak. Hemde 2k çözünürlükte yani 4484x900 çözünürlükte yine 7870i besliyemiyor. Eğer illa kanıt istersen BF4 64 kişilik multiplayer test sonuçlarını atarım buraya. FX6100 BF4 64 kişilik serverler için hiç uygun değil. Ekran kartını besliyemez. Bana kalırsa 660Ti bile fazla. Şimdilik böyle kullan. İlla upgrade yapacam diyorsanda en düşük 8320 alman gerek yanınada GTX760 alırsın o zaman 10 numara olur. Aksi takdirde sorun yaşarsın demedi deme.
    Not: BF3 64 kişilik serverlerde sorun yok %99 Gpu load ile çalışıyor Fps düşüşleride olmuyor. Ama malum BF4 olunca işlemci istiyor o oyun. Sırf işlemcim yüzünden 4670k ya geçiş yapcam ilerde de sorun yaşamamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathness666 -- 9 Nisan 2014; 22:31:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitakilli

quote:

yok hocam ya takıntı falan olmaz bende.monitörü büyütünce 1080p de oyunlar sıkıntı çıkarmaya başladı.ayar kısıyorum kalite düşüyo baya.oyun kaç fps alıyo bakmam bile.gtx 760 ve 4 ghz e yükseltilmiş 6100 her türlü götürür diyosunuz yani.

aynen öyle diyorum bende aynı şekilde hiç bakmam fps lere gerçi multi oyun oynamam ama bf3 bf4 singlede stok 6300 ve hd7950 ile akıcı sorunsuz şekilde oynadım tüm bölümleri

• Hatta al sana kanıt atayım. Resimleri kırpmak zorunda kaldım çok büyüktüler. Başka yerede upload yapabilirim eğer göremezsen değerleri.
     Amd Fx 6100 İşlemcim Darboğaz yaparmı Amd Fx 6100 İşlemcim Darboğaz yaparmı Amd Fx 6100 İşlemcim Darboğaz yaparmı Amd Fx 6100 İşlemcim Darboğaz yaparmı

• quote:

Hatta al sana kanıt atayım. Resimleri kırpmak zorunda kaldım çok büyüktüler. Başka yerede upload yapabilirim eğer göremezsen değerleri.
     Amd Fx 6100 İşlemcim Darboğaz yaparmı Amd Fx 6100 İşlemcim Darboğaz yaparmı Amd Fx 6100 İşlemcim Darboğaz yaparmı Amd Fx 6100 İşlemcim Darboğaz yaparmı

tamam kardeşim eywallah.Kanıta falan gerek yoktu:)minimum gtx 760 alayım ben ozaman.Teşekkür ederim yorum için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.