Şimdi Ara

Amd duron overclock programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amd duron 1.2 ghz işlemcim var anakartımda msi ms-6511 bu işlemciye overclock yapmak istiyorum bios'an baktım orada overclock bolumu kapalı (biosum ami) Windows üzerinden nasıl yapabilirim amdoverdrive programını denedim nette bulunan bütün sürümlerini ama cipset falan desteklemiyor sanırım çünkü program açlımadı.Başka bildiğiniz program varmı ? Yada yol

O sisteme programla Overclock yapılabileceğini sanmıyorum.

Edit : Bu arada yanlis hatirlamiyorsam , duron oc yapmak icin L1 köprüsünü kursun kalem ile birlestirmek gerekiyordu . Kullanali 10 yil oldu tam bilmiyorum .
    Ama kalemle birseyleri ciziyorduk .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 29 Aralık 2012; 21:47:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _AGAMEMNON_

Daha eski sistemim vardı ona bile overclock yaptıysam buna hayli hayli yapılır bence.

Ekstra soğutmanız var mı ? Aşırı ısınma olursa ne yapcaksınız ? Ayrıca ne kadar OC yapılacak belli değil, getirisi ne olacak değecek mi belli değil bunlar.

Orijinalden alıntı: trumpet

Duron oc sakat is simdiden söyleyim . !Saglam! sogutman varsa 1400e kadar belki cikar . Ama bununda pek bir isine yarayacagini sanmiyorum .

Edit : Bu arada yanlis hatirlamiyorsam , duron oc yapmak icin L1 köprüsünü kursun kalem ile birlestirmek gerekiyordu . Kullanali 10 yoldu tam bilmiyorum .
    Ama kalemle birseyleri ciziyorduk .

Teşekkürler Cevap İçin Şu Kalem Olayını Biraz Daha Açarmısın ? Bide 1400 nedirki nette biraz baktım 3 ghz'ye cıkaran var tabi o işlemci işlemci olurmu orası ayrı :D

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
    Ekstra soğutmanız var mı ? Aşırı ısınma olursa ne yapcaksınız ? Ayrıca ne kadar OC yapılacak belli değil, getirisi ne olacak değecek mi belli değil bunlar.

Evet Var Yeterince Soğutmam Oc Yolunu Bilsem Buzdolabı gibi yaparım Pcyi :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FX 5200 Bios güncelleme
    19 yıl önce açıldı
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    3 yıl önce açıldı
    Amd Athlon 64 X2 4200+ Overclock
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski CPU larin üzerinde L1 L2 gibi köprüler acikta . Tam bir duron bulamadim ama athlon resmi´var bir adet .

Duron 1200ü 3 Ghz ye cikarmak bence mümkün degil . Ama yeterince sogutabilirsen neden olmasin . 1-2 litre sivi azot ile yapilabilir belki .
    Ancak normal hava sogutma ile 3 degil 1,5 neredeyse imkansiz bu cpu larda . Sansini dene . Mümkünse patlayan cpu nun fotraflarini cek .
    Cok merak ettim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: trumpet

Eski CPU larin üzerinde L1 L2 gibi köprüler acikta . Tam bir duron bulamadim ama athlon resmi´var bir adet .

Duron 1200ü 3 Ghz ye cikarmak bence mümkün degil . Ama yeterince sogutabilirsen neden olmasin . 1-2 litre sivi azot ile yapilabilir belki .
    Ancak normal hava sogutma ile 3 degil 1,5 neredeyse imkansiz bu cpu larda . Sansini dene . Mümkünse patlayan cpu nun fotraflarini cek .
    Cok merak ettim .

Teşekkürler Denerim Bi ara bu yöntemi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.