Şimdi Ara

FX 5200 Bios güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Maalesef ki şimdilik FX 5200 ekran kartım war.Duyduğuma göre Biosunu update yaparak FX5500 yapılabiliyormuş.Detaylı bilgisini olan anlatıp gerekli programların linklerini atabilir mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: egee17

Riva tuner kullanıyorum zaten ama format atıcam yeni hdd ye geçeceğim için ve arka planda fazladan program çalışsın istemiyorum

çalışsın canım ne olacak, topu topu 5-6 mb ramden çalacak en fazla,
    zaten daha fazlasını spy'lara vakfetmiyor muyuz?

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: egee17

Riva tuner kullanıyorum zaten ama format atıcam yeni hdd ye geçeceğim için ve arka planda fazladan program çalışsın istemiyorum

çalışsın canım ne olacak, topu topu 5-6 mb ramden çalacak en fazla,
    zaten daha fazlasını spy'lara vakfetmiyor muyuz?

Ya sorma bak şimdi 6-7 sene öncesi geldi aklıma 146 ile bağlanırdık ne virüs prog. kullanırdık ne bişey doğru düzgün
  • kardeş bende yaptım oluyo oldu hatta ama pek bişi farketmiyo bide oyunlarda titreme pixellerde bozulma ile bazen donma sorunlarıyla karşılaştım hızını biraz düşürdüm biraz daha düşürdüm ve kart uçturiva tunerde yapıyom şu anda yeni bi fx5200 vardayapmanı tavsiye etmem ama bios programıyla şu andaki biosunu hızlarını artırıp ekran kartına yazarsın o/c yapmana gerek kalmaz
    Amd Fx 8320 4.2 Ghz | Msi 970 Gaming | Corsair Vengeance Pro 2*4 GB 2133 Mhz | Sapphire R9 380 4GB Nitro | Memoright 120 GB SSD | 2 TB WD Purple | Ocz Fatality 550W | Lg W2243S | Sony Xperia X Compact Beyaz | Sony SLT a37 | 18-55 | Sony 50mm 1.8 | Tamron 70-300
  • fx i değil bios tan o\c fanıyla full leseniz hiçbir şey olmaz yani hızlanır düşüncesi kafanızda oluşmasın bence bir ana önce kart ı değiştir derim bende kullandım zamanının en iyi kart ıydı elimde tozlanmış duruyodu 200ytl 3 sene önce aldığım kart 20ytl bile etmedi
    Daha Fazla Göster
  • Bende Fx 5200'den kurtulacağım günleri iple çekiyorum
    Küre 2 Duo çişlemci, P35 Ananas, 40 GB hardal (SATArsan almazlar), DDR 2 RAMazan (bu ben oluyorum), PCI x-16 Ekranlı tartı (256 mb, 256 bit, 256 pire vesaire) 19 çift tırnak eLCiDi si, Silvester Stallone 500 Rambo gücünde PSU, Mikropsoft levye ve fare seti
  • bende bende

Orjinalden alıntı: kkeneral

Bende Fx 5200'den kurtulacağım günleri iple çekiyorum

Imzasizlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkeneral

Bende Fx 5200'den kurtulacağım günleri iple çekiyorum

ben de 2 gün kaldı

Orjinalden alıntı: cy_x

5200 ün hızını 2 ye katlasanız nolcek yaw öldü o kart artıkın

Herkes istediğini şuan için alamayabilir.O yüzden bizde çözüm önerileri arıyoruz.Elimizdekini değiştirene kadar bişeyler yapmaya çalışıyoruz.Ama herkes herkesi anlayacak diye birşey yok
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.