Şimdi Ara

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
19
Favori
131.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğiniz sorunların hiçbiri yok bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skid_row kullanıcısına yanıt
    Evet high yapınca düzeldi teşekkürler.
  • Arkadaşlar ben gta5 yükledim ama oyunu açamadım bu amd catalyst 15.4 gta v için sürümünüde yükledim ama halen açılmadı bu sorunu nasi düzeltebilirim bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakerem

Arkadaşlar ben gta5 yükledim ama oyunu açamadım bu amd catalyst 15.4 gta v için sürümünüde yükledim ama halen açılmadı bu sorunu nasi düzeltebilirim bilgisi olan varmı

oyunda bir sorun olabilir sistemde eksik bir şeyler olabilir .net vesair.oyunun açılıp açılmaması tamamen sürücüyle alakalı değil bu yüzden oyunun başlığında sorun sorunuzu.

http://forum.donanimhaber.com/m_71084981/mpage_590/tm.htm
  • windows 8 64 bit için 15.4 beta sürücüsü neden yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi Britannia

windows 8 64 bit için 15.4 beta sürücüsü neden yok

windows 8'e destek kesileli 1 sene oldu 8.1 yapmak durumundasın windows'u.
  • Beyler neden GTA V'te en düşük ayarlarda 20 FPS alıyorum ya? Millet denk sistemle çatır çatır oynuyor.

i5 2,5 GHz
    6 gb ram
    HD 7670M 1 GB
  • Ortada dolaşan beta, windows 10 a özel gibi abuk subuk driverları dönüp duruyor.

Adam gibi sitesinde de bir halt yayınladığı yok. 1 nisan tarihli sürücüsünü indiriyorum şimdi, mantle versiyonu değişmiş bakalım işe yarayacak mı...
  • Ben ne yalan söyleyeyim bu 15.4 ün faydasını gördüm arkadaşlar..GTA V'de VSNYC açık (zaten 60 fps alamıyordum) ve 14.12 yüklüyken trafiğe çıktığımda fps acayip düşüyordu 15-20 arası bile görüyordum bazen.. Bu driver'ı yükleyip VSNCY'yi kapatınca 30-40 arası fps alıyorum trafikte. (Trafikten örnek verme sebebim fps nin en çok düştüğü yer olmasından kaynaklanıyor)

sistemim imzadaki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rancour -- 20 Nisan 2015; 8:32:17 >
  • Şahsen ben pek bir fark göremedim bu sürümünde ,birde bu GTA V oyununda sağ alttaki karelenmenin sebebi veya çözümü ile ilgili fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.Çok rahatsız etmiyor ama yinede olmaması daha iyi tabi.

Teşekkürler.

Not :Ekran kartım 7990
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Ortada dolaşan beta, windows 10 a özel gibi abuk subuk driverları dönüp duruyor.

Adam gibi sitesinde de bir halt yayınladığı yok. 1 nisan tarihli sürücüsünü indiriyorum şimdi, mantle versiyonu değişmiş bakalım işe yarayacak mı...

Bf4 alttab sorunu var. Alttab yaparsaniz oyuna geri donemiyoruz, donuyor.

Ancak degisen mantle versiyonundan midir nedir ciddi bir performans sicramasi var bf4 te.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

O sorun msaa ile post FX aynı anda kullandığımızda oluyor şöyleki;

MSAA açık Post FX Very High iken o karelenme var.
    MSAA açık Post FX High yapılırsa o karelenme yok oluyor.
    MSAA tamamen kapalı Post FX Very High karelenme yok oluyor.

Tercihine göre ikisinden biri yapabilirsin. Ben post FX'i high'e düşürdüm MSAA 4x
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Merhaba hocam,

O sorun msaa ile post FX aynı anda kullandığımızda oluyor şöyleki;

MSAA açık Post FX Very High iken o karelenme var.
    MSAA açık Post FX High yapılırsa o karelenme yok oluyor.
    MSAA tamamen kapalı Post FX Very High karelenme yok oluyor.

Tercihine göre ikisinden biri yapabilirsin. Ben post FX'i high'e düşürdüm MSAA 4x

Fikrin için çok teşekkürler ,Şu an iş yerinde olduğum deneyemiyorum ama eve gidince mutlaka söylediğini gerçekleştireceğim.

Bu arada Post FX ayarı Graphics Setting bölümündemi yoksa Advanced Graphics demi ?
  • Tamamdır .Graphics setting bölümünde en alt kısımdaymış.

Teşekkürler tekrardan.
  • HP PAVİLİON G6-2005et LAPTOPUMA GTA 5 YÜKLEMEK İSTİYORUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ ŞÖYLE İ5 İŞLEMCİM 6GB RAM 4 ÇEKİRDEK AMD 7670 EKRAN KARTIM VAR 64 BİT SİSTEMLİ YALNIZ AMD 7670 EKRAN KARTI KULLANANLAR VEYA BİLGİSİ OLANLAR GTA 5 ACARMI EKRAN KARTI BİLGİSİ OLAN LÜTFEN ESİRGEMESİN
  • Dün Post FX'mi yoksa MSAA kapatsam diye kurcalarken birşey daha fark ettim oyunda msaa açınca 2x 4x fark etmez çimlerdeki detay bozuluyor
  • Beyler 15.4 Beta driverı kurduktan sonra zaman zaman mavi ekran hatası almaya başladım. Sizde de böyle bir sorun oluyor mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipee

Beyler 15.4 Beta driverı kurduktan sonra zaman zaman mavi ekran hatası almaya başladım. Sizde de böyle bir sorun oluyor mu acaba ?

Flash Player da sistemim sapittigi oluyordu bende.

15.20 e dondum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD Catalyst Control Senter açılmıyor. Son güncellemeden (15.4) sonra ortaya çıktı. Tıklıyorum tepki yok. Nedir bunun çözümü?
  • Aman ozaman yüklemeyeyim , whql e kadar bekleyeyim
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.