Şimdi Ara

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
19
Favori
131.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x_3B_x

quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

hem monitör hem donanım desteklemesi lazım
    Display port 1.4a çıkışlı bi monitör alman lazım,ve amd r9 290(x) yada r9 285 ekran kartı alman lazım
    önceki ekran kartı modellerine şuanlık destek vermıyor amd herhalde,tam bilmiyorum araştırmak lazım

Ekran kartım R9 290 ama monitör sanırım 2K yada 4K olması gerek değil mi?

monitorun 2k 4k olmasi sart degil ama display port bi versiyon olmasi lazim hdmi degil dp baglaman lazim baska da bir sey gerekmiyor kartin destekliyor ve 15.3 surucusunu kuruyorsun.basit olay aslinda ama cogumuzun monitoru hdmi oldugu icin gerekli versiyon dp monitor kimsede yok o problem yoksa senin icin kartin da destekliyor sorun yok.monitorunden memnun degilsen dp kac versiyonsa artik destekli monitor alip kullanabilirsin full hd de olabilir ama 144hz oluyor sanirim son cikan freesync destekli monitorler ve pek ucuz olmayabilir biraz daha yayginlasmasi gerekebilir ve cesit artmasi icin.

• Monitör modeli ise AOC 23.6" E2461Fwh 60hz...
    Display port desteklemiyormuş zaten, şuan için de çok erken sanırım freesync için, dediğiniz gibi yaygınlaşması gerek çok da pahalı o monitörler. Çok teşekkürler bu arada
  • Sa. Birsey soracam yardimci olursanz sevinirm ben laptopa win8.1 kurdm amd readon 7670m ekrn kartim var ama win8.1 kurduktan sonra aygit yoneticisinde amd readon hd 7600m series yaziyor bunun bana sakncasi varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zzrtablnce21 Z kullanıcısına yanıt
    yoktur
  • Düşük Fps ile oynadığımız oyunlarda triple buffering açmalı mı?işe yarıyormu

• Arkadaşlar 7870xt ekran kartımla hiç bir sıkıntı yaşamıyordum 13.9da, win 8.1e geçiş yaptım driverıda 14.4 yaptım ve oyunlarda ara ara takılmalar meydana gelmeye başladı, bu takılmalar oyunun donmasına ve görev yöneticisinden sonlandırmam ile sona eriyor ve canımı sıkmaya başladı, resmen rahat battı gittik 8.1 e geçtik, var mı bu ekran kartını kullanan forumda? varsa hangi driverı kullanıyor bilgilendirirse sevinirim
  • En son çıkan driver Aralık ayı olarak gözüküyor. Şimdi bu AMD'de beta driverları yüklemek makbul müdür? NVIDIA'dan buraya geçince afalladım, ne saçma bir driver durumu vardır böyle
  • Dreamcream kullanıcısına yanıt
    şimdi sama Morpheus gibi welcome to the real world derdim ama neyse, şansın varsa sorunsuz kullanırsın. benim gibi AMD cpu gpu kullanıp sistemi stabil olanlar da var.
    GPU Ne? Son AMD Beta iyi, kurabilirsin.
  • hitman kullanıcısına yanıt
    Sapphire R9 280

Az önce Aralık ayında çıkan tam sürümü kurdum ama son beta iyiyse, oraya geçerim gerekirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Sapphire R9 280

Az önce Aralık ayında çıkan tam sürümü kurdum ama son beta iyiyse, oraya geçerim gerekirse

aralık derken 14.11.2 mi kurdun?beta ama şikayetçi olan duymadım sağlam sürücüdür.amd'de her çıkan sürücüyü kurmuyorsun kimi beta seviyor kimi WHQL seviyor hala 14.4 kullananlar vardır.AC Unity oynuyorsan 15.3 veya 14.12 kurabilirsin dramatik bir artış oluyor.BF3 eski bir oyun ve 1-1.5 sene öncesinin sürücüleriyle daha yüksek fps alındığını göstermişti bir arkadaş.bu yüzden amd'de sürücüm güncel değil gibi bir endişe yok sorunsuzsa aceleci olma değiştirmek için anca bir oyunda çok etki ettiği kesinse ve o oyunu oynuyorsan acele edebilirsin.

• 14.12 yi kurdum, bakalım şimdilik bir sıkıntı yok gibi. Olursa eğer diğer driverı da denerim.
  • hd7950 kullanıyorum kullandığım sürüm 14.4
    14.12 sürümüne geçmemi tavsiye eder misiniz?
  • r7 260x driver güncelliyeyim dedim, siteden indirdiğim sürüm yükleme esnasında bekleyip duruyor. Benzer şeyler yaşayan var mı?
  • AMD Catalyst™ 15.4 Beta (14.04.2015)

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

Highlights of AMD Catalyst™ 15.4 Beta Windows Driver

AMD Catalyst™ 15.4 Beta for Windows® - Grand Theft Auto V Optimized

New Crossfire Profiles for:

Grand Theft Auto V
    Dying Light*
    Galactic Civilizations III
    Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
    Mortal Combat X**
    Sleeping Dogs : Definitive Edition
    Crossfire Profiles updates for:
    Battlefield Hardline
    Far Cry 4
    Middle Earth: Shadow of Mordor
    Sniper Elite 3

Fixed Issues:

[416712] Battlefield 4: A memory leak may be experienced on certain AMD Radeon GPU's
    [416302] Battlefield Hardline: The game may crash on first launch when in High Performance Mode
    [416363] Battlefield Hardline: The game may crash on launch on certain AMD graphics products
    [416667] Far Cry 4: Stuttering may be experienced with custom settings when run in AMD Crossfire mode
    [416320] Far Cry 4: Screen tearing may be experienced even after enabling vsync

Known Issues:

[417392] Far Cry 4 : A game crash may be experienced when switching between windowed and full screen mode
    [417237] Far Cry 4 : Flickering may be experienced in the in-game cinematics when launched in landscape SLS mode
    [417374] Youtube : Random block corruption may be experience with simultaneous 1080p video streams
    [417386] Youtube : Microsoft Internet Explorer may crash if exited while Youtube sessions are ongoing
    [416109] Battlefield Hardline: Corruption / stutter may be experienced while changing resolution with vsync enabled
    [417312] Battlefield Hardline: Broken glass may flicker during gameplay
    [417247] Monitors may switch off when changing orientation from portrait SLS to landscape SLS
    [417239] Metal Gear Solid V - Ground Zeroes : The game may crash when run at lower resolutions in windowed mode
    [417242] Sleeping Dogs - Definitive Edition : The game may not run on certain Kaveri platforms when High Performance mode is enabled
    [414152] A manual installation (via inf) may fail on certain R9 295X2 configurations

*AMD is currently working with Techland to resolve the following issue:

[417173] Distant objects may flicker in Dying Light when AA is enabled in AMD Crossfire mode. As a workaround, users may disable AMD Crossfire mode if this issue is impacting their game experience.

** AMD is currently working with NetherRealm Studios to resolve the following issue:

[417323] Flickering is sometimes observed on a small number of surfaces in Mortal Combat X when using AMD Crossfire. As a work around, users may disable AMD Crossfire mode if this issue is impacting their game experience.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 14 Nisan 2015; 1:28:47 >

• F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ben linke tıklayınca 15.3 görünüyor, direk indirme linki atma şansınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Teşekkürler, ben linke tıklayınca 15.3 görünüyor, direk indirme linki atma şansınız var mı?

direk indirme linki verilemiyor, fakat link i tekrar kontol ettim problem görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 14 Nisan 2015; 1:31:55 >
  • Şöyle bir görüntü problemi olan varmı ? sağ alt tarafta
  • evet var ben ve çözemedim :(
  • Şu ana kadar güncel driverlarin hiç birisinde bir hata almadım. Bugünkü driver da dahil.

• Arkadaşlar Beta Driver ı kurmadan önce yüklü olan driver ı kaldırayım mı yoksa üstüne mi kurayım ?
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.