Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (833. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.076
Cevap
187
Favori
1.337.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burada çıkmadığı sürece pek indirme taraftarı değilim ben.

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)
  • Yaşadığım tek sorun Adrenaline'de fan hızı uv gibi ayarları profil olarak kaydettikden sonra, bir sonraki açılışda bu ayarları tekrar manuel olarak geri yüklemek zorunda kalıyorum. Bunu da isteseler düzeltirler çözümü kolay birşey, oyunlarda 24.8.1 ile hiçbir sorun yaşamıyorum, tamamen stabil bir sürücü.

• Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

Aynı şey bende de var. Normal de yoktu böyle şeyler. Ama son güncellemelerde sadece fan ayarı yapsam bile sıfırlanıyor. Kart kaynaklı mı, yazılım kaynaklı mı anlayamadım hala.

• AirLife kullanıcısına yanıt
    Yazılım kaynaklı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

Yazılım olmayabilir de. ERP Ready açıkken hata vermiyordu. Yani anakartın ışıkları söndürdüğümde, sistemdeki elektriği kestiğimde AMD sıfırlıyordu. Sonra ERP Ready kapattım, sisteme elektrik geliyordu kapalı olsa bile. Bir süre kapalı şekilde kullandım hiç sıfırlama yapmadı. Bir gün de fişten çıkartmıştım bilgisayarı. Ardından çalıştırdığımda sıfırlamıştı AMD. Elektrik ile alıp veremediği var bu AMD'nin herhalde. :D

• Merhaba hocalarım bir şey danışmak istiyorum ekran kartı sürücüsünü 24.8.1 e güncelledim ama şimdi ekran kartından garip bir ses geliyor sanki hoparlörden geliyormuş gibi garip bir tiz ses ekrandaki görüntüler hareket edince, imleci oynatınca ve sayfada yukarı aşığı hareket yapınca oluşuyor. Yapmam gereken herhangi bir ayar var mıdır? Ne yapmalıyım? [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

GPU - AMD Radeon RX 6650 XT - Birincil/Ayrı VRAM - 8176 MB

Bu da birnevi yazılımsal problem hocam :)

Yaptığımız ayarlar doğrudan yazılımla kontrol ediliyor, 100% yazılım kaynaklı bir hata bu, donanımsal olması mümkün değil.

• Adrenalin 24.9.1 WHQL çıkmış AFMF 2 gelmiş [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

• https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-24-9-1.html

şöyle link bırakayım. AFMF2 teknik ön izlemeden çıkmış ve daha da güzeli artık chill ile birlikte açılabiliyor.

şöyle hızlıca bir göz attım bu AFMF v2 sürücüsü olmuş ama eski bir sürücü içine koymuşlar bunu 24.9.1'in içine koyarlar demiştim öyle olmuş ama chill açılmıyordu. yukarıdaki resimde idle ve peak fps with AFMF 120 fp demiş gerçekten 120 fps oluyor FSR3 olmayan bir oyunda denedim ikisini de açtı ama oyun ağır ve 4k ultra FSR2 kapalı olunca 377w çekip 99 derece hotspot oldu bir şey anlamadım bu yüzden bu işten.[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)  gecikme AFMF2 v2 sürücüsündeki gibi 8-10ms oluyor. 60 fps'ye kilitlemek istiyorsak chill'i 30 yapmak gerekiyor o zaman 60 fps sabit 144w çekiyor ve 61 derece hotspot oluyor.

bu resimde de AFMF ile 60 fps olur demiş fakat böyle yaparsanız gecikme 19ms oluyor. resim aldım aslında bir ton ama adrenalin renkleri yanlış alıyor hdr diye win+prtsc kombinasyonu ile resim aldım onda da gösterge çıkmamış anlamı kalmadı. yani bu ayarı oyununa göre değiştireceksiniz düşük gecikme gereken oyunlarda yüksek fps olacak şekilde yani sonuçta her oyun 4k ultra TAA sabit 120 fps'de benim denediğim oyun gibi değil.(Hogwarts Legacy)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 1 Ekim 2024; 20:22:5 >

• Stenoz kullanıcısına yanıt
    Bu özellikler nedense bende FPS düşüklüğü olarak yansıyor kapatıyorum hepsini

• emretutar E kullanıcısına yanıt
    Bu sebepten dolayı her zaman sürücü yukselttigimde furmark skoru ile test ederim öncesi ve sonrası diye skor düşük veya yüksek cikarsa anlıyorum neler olduğunu burda mesela 24.3.1 sürücüsünden 24.7.1 e geçmişim iyileşme olmuş mesela bu geçişte her detay yazıyor
    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 2 Ekim 2024; 16:43:25 >

• Arkadaşlar, RX6600 e.kartı sahibiyim, driver kurarken sadece "Driver Only" seçeneği ile driver kuruyorum, FSR 3.x destekli oyunlarda sadece driver kurarak oyunun içinden FSR 3.x etkinleştirebiliyor muyuz yoksa AMD Control Center da kurmak zorunda mıyız? teşekkürler

• Sanmıyorum hocam ya farklı mevzu var. Cidden dediğim gibi elektrik ile sıkıntısı var. Yine denedim. Fişi çekmedim, ERP açık, yani sisteme elektrik geliyor. Trixx uygulaması ile overclock, bir de fan özel ayar yaptım. Sistemi kapattım, açtım sıfırlama yapmadı. Ama fişten çekip dün elektriği kestim aynı özellikleri sıfırladı. Gerçekten elektrik ile sorunu var gibi.

@torkema61

• Premier2007 P kullanıcısına yanıt

FSR3 oyun içi etkinleştirirsin ama adrenalin olmazsa AFMF2'yi etkinleştiremezsin. FSR3 için oyunun desteklemesi lazım ama AFMF2 bütün dx11 ve dx12 oyunlarda çalışıyor FSR3'ün sürücü içine gömülmüş hali gibi düşün. AMD Control Center değil Adrenalin sen baya eskide kalmışsın kur bir şey olmaz.

• abi her pencere değiştirdiğimde bu yazılım çöküyor bıktım artık amd nin sıkıntılarından bir işi de düzgün yapın bea...

• 24.9.1 gayet stabil bir driver,ben bundayım artık....

• Benim kart RX6600 ve evet 24.9.1 gayet iyi çıktı iki gündür sorunsuz kullanıyorum. İşin komiği 24.8.1 sürücüsünü daha geçen gün kurmuştum. Oyunları aç kapa vs yaptım shader mader ayarladı oh bitti derken ertesi akşam 24.9.1 çıktı. Tekrar baştan eskiyi kaldır yeniyi kur her oyunu başlat bi bak çık tekrar gir vs derken epey bi zaman kaybettim. Neyse bu sefer olmuş gibi artık bir süre bu sürücüde kalırız.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Üstadım yanıtınız için teşekkür ederim, sayenizde bu konu hakkında bilgilenmiş oldum.

• ZEPHYR kullanıcısına yanıt

Hocam komple kaldırıp sıfırdan mı kuruyorsunuz ben uygulamadan güncelliyorum fark olur mu?

• 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.