Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (831. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.074
Cevap
187
Favori
1.337.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son güncellemeyi yapmayın, ben yaptım, ekran kartı 10 derece daha sıcak çalışmaya başladı hem de aynı ayarlarda.

• Valla bir kere bile driver konusunda sorun yaşamadım. Herkes şikayetçi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • husaamm H kullanıcısına yanıt

AMD ekran kartı sürücüsünü " Driver Only " şeklinde yükledim ve BIOS'tan Resizable BAR aktif durumda. Fakat GPU Z'de " Resizeable BAR - Disabled " gözüküyor. Bunu aktive etmenin başka bir yolu var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D3A25B542 -- 2 Eylül 2024; 3:43:25 >
  • Sürücü kurarken önceki sürücüyü kaldırıp yenisini kurmayın
    Adrenalin üzerinden güncelleyin sorun yaşamazsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır bu şekilde kullanırım hiç başıma gelmedi.

Anakart biosu ve chipset sürücüleri güncel mi?

• husaamm H kullanıcısına yanıt
    Kendin cevaplamışsın zaten 2 oyunla test edilecek bir şey değil. Benim gibi bir gün de 10 oyun aç bak bakalım hata alıcakmısın? Ben yeşil takımdayım bu arada yanlış anlaşılmasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende daha yeni bir sistem kurdum.

R5 3600

A520M PRO

16GB Ram

512 nVme

Sapphire Pulse RX7600

HighPower 700W Psu

MSİ M100R mAtx kasa,

Thermalright Kule tip soğutucu model aklımda değil.

2k monitörüm var.oyunlarda 73 dereceden aşağı inmiyor VGA.Hotspot taş çatlasın 90'larda geziyor.

CPU 50-55 derece.Ayrıca VGA fan %100 çalışmakta.Temiz kurulum Wİn11 kurulu.

Nedir çözümü anlamadım ?

RTX3080'li sistemde bu sıcaklığı görmedim.UV ile 69-70 arası alıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeezy

Bende daha yeni bir sistem kurdum.

R5 3600

A520M PRO

16GB Ram

512 nVme

Sapphire Pulse RX7600

HighPower 700W Psu

MSİ M100R mAtx kasa,

Thermalright Kule tip soğutucu model aklımda değil.

2k monitörüm var.oyunlarda 73 dereceden aşağı inmiyor VGA.Hotspot taş çatlasın 90'larda geziyor.

CPU 50-55 derece.Ayrıca VGA fan %100 çalışmakta.Temiz kurulum Wİn11 kurulu.

Nedir çözümü anlamadım ?

RTX3080'li sistemde bu sıcaklığı görmedim.UV ile 69-70 arası alıyordum.

Pulse soğutması en düşük seri. UV deneyin hocam güzel bir ayar tutturun.

Bende 6900XT Asrock var stock olarak kart yanıyordu. 85 gpu 95 hot spot. Buna sıvı metal çaktım ve pad'leri değiştim 75'e 85 oldu sıcaklıklar. Üstüne UV çaktım şimdi 65'e 75 takılıyor kart.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt

Nette baya araştırdım incelemelere baktım.65'in üstüne çıkan yok ve kart sürekli yükte.Fanların %100 de çalışması çok saçma geldi.

Kurulum sonrası en son driver yükledim,yukarıda bir arkadaş bahsetmiş +10 derece sıcaklık oldu diye.

Eve geçince DDU temiz bir kurulum yapıp deneyecem.1600RPM'de maksimum 66 derece incelemelerde.Kart ufak ve az güç çekiyor.

Garip bir tutarsızlık var.[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

• Size Tavsiyem 24.5.1 devam etmeniz ben güncellemiyorum amd maleesef böyle

• rx 6800 kullanıyorum ben neredeyse 4 yıl olucak ilk çıktığı zaman almıştım muadili 3070 ten biraz daha ucuzdu o zaman seçimimden pişman değilim ama amd cidden biraz dikkat isteyen kart ben her güncelleme sonrası furmark skorundan karşılaştırma yaparım mesela öncesi sonrası diye oda güzel oluyor psudan tek pcıe express kablosu değil çift çektim amd driver kaldırıcı kullanırım vs vs. şuan 7.1 deyim en ufak sorun yok bayadır tek bir hata çökme falan yaşamadım şöyle bir gerçekte var bazen rame veya işlemciye oc denerken ekran kartı ayarları sıfırlıyodu başka etmenlerde karta etki edebiliyor bu amd için kötü savunmuyorum ama öyle yani kartta birşey olmuyor ama ayar sıfırlıyor gibi 3070 e 8 gb koymasyadı nvidia onu alırdım taraftar değilim nvidia daha stabil olduğunu biliyorum ama hiç masum bir firma değil o firma planlı eskitme donanımdan kısma herşeyi yapıyor bariz şekilde tekellik böyle birşey amd ekran kartında kötüde olsa rekabet etmeli bir şekilde yoksa nvidia ya kalırsak yandık.

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

e işte 2000 3000 serisine yaptığını şimdi 4000 serisine yapacak diyorlar DLSS4 çıkarıp. o zaman görecem ben nvidia fanlarını. amd olmasa FSR3.1 FG veren de olmayacak 2000 ve üzeri nvidia kartlara.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Daha bunun gibi çok örnek var aslında 3000 serisi alanlara zaten güzel kazık attı nvidia dlss 3 donanımdan dolayı gelmeyecek diye vram tarafında hep cimri zaten hayır araştırdım çokta yüksek bir maliyeti yok 8 gb ı 12 gb yapmak 2080ti 11 gb onla aynı güçte hatta yer yer gpu gücünde geçen 3070 ise 8 gb akıl alır gibi değil bunun yerine gider 3060 a 12 gb koyar kartları bile isteye sakat bırakmaktır bunun adı öncülük eden nvidia ama daha 1 nesil önceki karta destek vermeyende yine nvidia 2 nesil önceki bile değil bakın sadece 1 nesil.

İşte o yüzden rekabet şart amd işlemci tarafında rekabet etmeye başladı intelde gıdım gıdım ilerleyen işlemci performansları nasıl sıçramalara başladı araştıran insanlar ne demek istediğimi anlıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 3 Eylül 2024; 19:39:29 >
  • Hocam biostan bi kez disable edip kaydedip yeniden başlatın, sonra tekrar biostan enable edip kaydedip deneyin

• Yok mu derdime bir çare ???

• Jeezy kullanıcısına yanıt
    %100 fan hızında hotspot 90 mı?

• 24.8.1 Yükledim bilgisayarı uyku modundan çıkarınca veya bir oyundan çıkınca adranelin yazılımı kendiliğinden açılıyor.

• GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    Yalnız değilmişim

• emretutar E kullanıcısına yanıt

+1

• 
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.