Bende de KB5030310 ve 23.9.3 yüklü sorun yaşamadım. ------- Bu arada önceden elektrik kesintisinde Adrenalin ayarları hep sıfırlanırdı bildirim gelirdi, acaba artık bu tarz durumlarda ayarlar sıfırlanmıyor mu arkadaşlar? |
[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (779. sayfa)

-
-
23.9.3 sürümü nasıl arkadaşlar rx 5500 xt'ye kuracağım da merak ettim.
-
23.9.1 den devam hocam bende son sürümde sorunlu
-
-
Her türlü yazılımsal sıkıntıya ilaç adeta. Herkesin yapması lazım bunu. Driverların sorunsuzluğu ortaya çıkar böylelikle. Sorun windowsta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güç kaynağı değişimi sonrası 3 aydir tek sorun yaşamadım. sorunu yazılımda arayan iyimserlere gülüyorum. AMD ekran kartlarının milisaniyelik güç ihtiyaclarini karşılamanız lazım. yoksa Nvidia bak orada bekliyor sizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1000w fsp gold psu kullanan ben :D zaten donanımın sorunsuz olduğunu varsayarak sorunu başka yerde aramak lazım. Psu falan dandikse ohoo. Elbette önce donanım, sonra yazılım. Sorun da Windowsun saçma özellikleri elbette. Linuxta sıkıntı yok...
23.9.2'de AMD Sound driver'ı mavi ekrana düşürüyor bilgisayarı, güvenli modda açıp driverı kaldırıp 23.9.1 kurdum düzeldi. 23.9.2'de bu güne değin hiç yaşamadığım sorunlar yaşadım. (Huawei matebook 14 5500u)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like a Sir -- 28 Eylül 2023; 11:25:48 > -
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/16u6p51/cyberpunk_2077_patch_20_tested_linux_is_up_to_25/ Maximum Furyyoutube
Cyberpunk 2077 2.0 Update: Phantom Liberty | Linux VS Windows Performance Testedhttps://www.youtube.com/watch?v=RsWrGRVMDXg
Buyrun. Sorun yazılımda diyorum ısrarla. Linuxta akıyor gidiyor full amd sistemler. Windows özellikle intel+nvidia seviyor maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 28 Eylül 2023; 14:36:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Her zaman diyorum tak çalıştır nvidia. Yok ben ugraşmayı seviyorum diyorsan amd kart
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben aksine her şeyi daha elimin altında ve kolay buldum AMD'de. En güzeli de sürücü arayüz hızı ve pratikliği. Adrenalin arayüzünden Nvidia'nın arayüzü traktör gibiymiş meğerse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Eylül 2023; 15:50:48 > -
Sizin kart ne?
-
23.9.2'de başlayan masaüstünde takılma problemi 9.3'te de devam ediyor, bilginiz olsun. 23.8.2'ye dönüyorum tekrar.
Şu son sürücülerin zaten sadece oyun desteği var hiç önemli bir güncelleme yok. Hata düzeltmesi vs yok sadece oyunlara destek için çıkıyor. Bu arada o dediğiniz sorunu yaşamadım ben.
-
Herkes yaşamıyor zaten ama yaşayan arkadaşlar var, özellikle 6000 serisinde gözlemlediğim kadarıyla. Oyun desteği de önemli aslında mesela CS 2 lazım bana ama yükleyemiyorum sürücüyü problem olduğu için. Ha kağıt üstünde desteği var ama ne kadar fark var onu da bilmiyorum. Sürücü ilk çıktığında cs 2 desteği yazmıyordu, cs 2 çıkınca eklediler. Xd
6700xt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
videocardz.com
AMD FidelityFX Super Resolution 3 (FSR3) to officially launch tomorrow - VideoCardz.comhttps://videocardz.com/newz/amd-fidelityfx-super-resolution-3-fsr3-to-officially-launch-tomorrow
bugün FSR 3 geliyor bakalım nasıl performans gösterecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
FSR3'ün Radeon RX 5700 uyumlu olacak diyor o zaman 6000 serisine de olur
-
ulan 2 gündür lanet ettim ya salak salak donuyor pc mouse bile hareket etmiyor 5 saniye falan. sürücü güncellemiştim bozuk arkadaşlar.
-
Ya 23.8.2 yada 23.9.1 de kal
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X