Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (778. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.074
Cevap
187
Favori
1.337.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Meshlab, meshmixer, blender gibi çizim programları çok kasıyor.
    Kart 6800xt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeniAdem kullanıcısına yanıt
    Aynen call of duty de oyundan atıyor kart rx 7800xt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kısa zaman önce Adrenalin 23.9.2 WHQL sürücüsünü yayınlayan AMD, yeni bir sürüm daha kullanıma sundu. Radeon Software Adrenalin 23.9.3 beta sürücüsü Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ve PAYDAY 3 için optimizasyonla birlikte geliyor.

    Şirket bu sürücüyü yalnızca yeni oyunlara yönelik olarak hazırlamış. İki oyun için sağlanan destek dışında farklı herhangi bir yenilik veya hata çözümü görünmüyor. 


    Radeon Software Adrenalin Edition 23.9.3 çıkmış. İlgilenen ve yüklemek isteyenlere duyurulur.





  • 23.9.2 sürümünü kullanıyorum da sadece rust oyununda nedense tıkladığım alanlar farketmeksizin ne zaman bir yere tıklasam mouse ile altta ki görev çubuğu gelip geri gidiyor alt + tab basılı kalmış gibi davranıyor bu sorunu neden yapar?

  • jrbacktoback kullanıcısına yanıt

    AMD de suyunu çıkardı abi[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) bunlar millet güncellerken kartları bozsunlar da yeni satışı mı yapalım diyor[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

  • 23.9.3(WHQL) çıktı!

  • Yine korka korka driver güncelleyeceğiz
    Phantom liberty için mecburiyet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sürücü de chromium browserlerde sorun yapıyor bence 23.9.1 güzel yeni oyunlar için kurmuyorsanız.

  • 23.9.3 sorunsuz arkadaşlar gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • warzone'da yine oyundan atıyor direkt masaüstüne....[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

  • Mause takılı kalmaya başladı oyundayken çift tıklama tarzı işlem yapıyordu ve oyundan atıp driver hatası veriyordu son sürümde. Ekran kartım 5700 xt. Bundan önce hep güncel sürüm kullandım ama sorun yaşamamıştım. Özellikle yeniden son sürücüyü indirdim ancak minimal kurulum yani "sadece sürücü yükle" yaptım ve oyundan atma ile mause takılı kalma sorunu ortadan kalktı bilginiz olsun.

  • AMD her sürücüye WHQL yazmaya başlayıp saçmalıyor bence sorunlu da olsa WHQL nedir abi[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

  • BeniAdem kullanıcısına yanıt
    Pubg ile cyberpunkta hiç sorun yaşamadım demek ki oyundan oyuna değişiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    İşte orda kullanıcılara kazık atıyorlar
    Nvidiayaya bakıyorsun vram sorunu amdye bakıyorsun yazılımsal sorunlar
    Amd her driverda kullanıcıları tester olarak kullanmayı ne zaman bırakacak acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23.9.3 kuran var mı? Adrenalin'e gelmiş. Reddit'ten baktım da 23.9.1'de kalın diyorlar hep

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Ben sorun yaşamadım. 7900XT kart.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • to9y kullanıcısına yanıt

    O zaman bir deneyeyim bakalım. Teşekkürler

  • WHQL yeni başladı önceden beta derdi bari ben bunu görüp yüklemezdim[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) Neyse aynen hepsi öyle nvdia sorunsuz diyen yanlıştır[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

  • Bilgisayarı her kapattığımda ve tekrar açtığımda adrenalin ayarları sıfırlanıyor.

    Güç seçeneklerinden hazırda beklet kapalı.

    23.9.1 denendi - 23.9.2 denendi - 23.9.3 denendi değişiklik yok.

    son win11 güncellemesinden sonra oldu.

  • Son win11 güncellemesi (KB5030310)

    Bu güncellemeyi yükleyip sorun yaşayan varmı benim gibi.

  • 
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.