Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (606. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.074
Cevap
187
Favori
1.337.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bir sayfa boyunca elle tutulur hiç bir yanı olmayan teste "cuk" diye atlamış, test tartışılırken arazi olmuş, circle jerk maksatlı tekrar ortaya çıkan birini engellemiş oluyorum bu vesileyle.

Teknoloji meselesinin kanseri fanboylardır çünkü ve fanboy'larla tartışılmaz, görmezden gelinir.

Selametle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19

O üyeyi bloklayın geçin. Tüm dünyada forumlarda AMD'nin sürücü yazılımları yerden yere vuruluyor, düzgün çalışmadığı söyleniyor. Millet tüm parçalarını değiştiriyor ama sorunlar düzelmiyor sürücü yazılımından dolayı ama bu üyeyi nerede görsem psu psu psu diyip boş yapıyor. Konuşmaya, beyin enerjinizi harcamaya değmez.

Alıntıları Göster
    Bu mesajınızı da ilk gördüğümde kızmıştım ama haklıymışsınız. Çok tuhaf insanlarmış ikisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

Dostum 280x/290/580/Vega56 bir tek ciddi sürücü problemi yaşamadım bizde neden dökülmüyor dostum ozaman? Yani dökülmeyen de niye dökülmüyor? Onu sorguladın mı hiç? En çok sürücü sorunu olan 5700xt amazon.com dan bak 4 veya 4.5 yıldız almış şikayetçiler var mı? Var.. Ama demek ki %80-90 kullanıcı memnun ki okadar yıldız alıyor satılıyor.

Bakın size hatalı üretim denilen en sorunlu denilen modeli bırakıyorum 4.5 yıldız Amerikalı'da 50-100 lira (dolar) 2070s veya fiyat muadili Nvidia almayıp bu kartı alıyorsa o alım gücünde o cuzi farka rağmen seçmeyin beğenmeyin ama insanların zevkine saygı göstermek zorundasınız gelipte buraya sürücü konusunda sağa sola saldırıp karalama yapıp insanları gaza getirmeye çalışmakta nasıl bir ruh halinin eseri olabilir onu düşünmeyi size bırakıyorum.

En sorunlu denilen model buyrun.
    https://www.amazon.com/Radeon-Installed-Triple-Model-ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING/dp/B07XC5CQDK/ref=pd_di_sccai_3/141-1420910-4778263?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B07XC5CQDK&pd_rd_r=0789a8f3-a3bb-4598-b922-9b6603d9a8ae&pd_rd_w=WSA79&pd_rd_wg=UeoIA&pf_rd_p=5415687b-2c9d-46da-88a4-bbcfe8e07f3c&pf_rd_r=0JPFERW5C35KPVQD00YE&psc=1&refRID=0JPFERW5C35KPVQD00YE
    En sorunlu model diye attığın 591 ratings ve 4.5 yıldız mı almış?

O 591 ratings ve 4.5 yıldız 5500XT, 5600XT, 5700XT, RX580 ve 5700XT TUF x3 tüm bu modelleri kapsıyor yani sadece 5700XT ye özel değil. Herhangi bir yıldıza girip yorumun hangi karta ait olduğuna bakabilirsin.

1 ve 2 yıldıza girersen zaten alayının 5700XT-5600XT olduğunu görürsün

Keşke bir şey atmadan önce bilgi sahibi olsan be. Çoğu konuda böyle bir şeyler sunuyorsun, tartışıyorsun, konuşuyorsun falan ama aynı bu konuda olduğu gibi genelde doğru bildiğin yanlışları insanlara dayatmaya çalışıyorsun. En bariz örneği bu işte bir de kanıt diye atmışsın bak en sorunlu model 4,5 yıldız falan fişman

Ayrıca bu konularda fazla bilgi sahibi değilsin maalesef. AMD driverları sorunsuz yeaa demekle sorunsuz olmuyor

• Echo Sabre E kullanıcısına yanıt
    O detay gözümden gerçekten kaçmış zaten en sorunlu model olarak lanse edildi bu üründe ama bak genede yüksek memnuniyet var. Sadece şunu iyice bir düşün bu aynı sürücü aynı işletim sistemi hatta aynı kartı kullanan ama sorun yaşamayan bu kadar insan neden yaşamıyor? Bunu bir samimi irdele ondan sonra bakalım ne sonuç çıkaracaksınız ?

Bir de şunu düşün asus niye amd ye tekrar tekrar hatalı seri kart üretiyor?

www.amazon.com
    Amazon.com: Customer reviews: ASUS ROG Strix AMD Radeon RX 5700XT Overclocked 8G GDDR6 HDMI DisplayPort Gaming Graphics Card (ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING)
    https://www.amazon.com/product-reviews/B07XC5CQDK/ref=cm_cr_arp_d_viewpnt_lft?ie=UTF8&filterByStar=positive&reviewerType=avp_only_reviews&formatType=current_format&pageNumber=1&sortBy=recent#reviews-filter-bar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 27 Ağustos 2020; 23:37:3 >

• 20.8.3 çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi belli şeyler tecrübe ile sabittir. Asus un üretiminde sıkıntı var ve vega serisi 5700 serisi sorunlu çıktı ısınma sorunu oldu bu iki modeli kullanan ve vega 64 ü çöp eden biri olarak şuan rog strix serisi 5700xt kullanıyorum bahsedilen siyah ekran mevzusunu çok yaşadım çok araştırdım screen flicker olayını çok araştırdım kapanma sorununu çok araştırdım. Hepsinin nerdeyse çözümü var. Anidem kapanma siyah ekran sorunları psu monitör ve görüntü kablosu kaynaklı olup en kalitelisini alıp sorunu halledeceksiniz. Aldığınız monitör de kaç kişi hdcp desteği bakıyor kaç kişi monitör frekansını 1 2 kademe düşürüp flicker olayını hallediyor. Kaçınız en düşük silver en yüksel plat güç kaynağı kullanıyor. Kusura bakmayın ama ekran kartı alacağım diye güç kaynağını osuruktan teyyare birşey alırsan kabloyu monitörü bakmadan alırsan amd ye bok atarsın. Nvidia bile kullandım onda bile siyah ekran yaşadım sırf hdcp den dolayı ve bunu nvidia da kapatamıyorsun. Amd bu olanağı veriyor. Şimdi çıkar fan boy dersiniz. Alakası yok kör cahil bakar eder hazır yazsınlar işim çözülsün diye beklerseniz hiç birşey olmaz. 5700 serisi kartlar ısınıyor evet ısınıyor 2060s te ısınıyor 2070 te ısınıyor amd olanı söylüyor. Voltaj düşürün ekran kartını koruyun hem sistemi sağlıklı kullanırsın hem kafam yorulmaz bu konuda memnun değilseniz satın çıksın elinizden. Millete bok atmakla hiç birşey olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Selamlar. Sapphire RX590 modellerinden kullanan birileri var mı aramızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

quote:

Bakın size hatalı üretim denilen en sorunlu denilen modeli bırakıyorum 4.5 yıldız Amerikalı'da 50-100 lira (dolar) 2070s veya fiyat muadili Nvidia almayıp bu kartı alıyorsa o alım gücünde o cuzi farka rağmen seçme beğenme ama insanların zevkine saygı göstermek zorundasın gelipte buraya sürücü konusunda sağa sola saldırıp karalama yapıp insanları gaza getirmeye çalışmakta nasıl bir ruh halinin eseri olabilir onu düşünmeyi sana bırakıyorum.

Sizi engelliyorum, siz tartışmaya değecek karakterde biri değilsiniz, söylediklerinizin ne mesnedi var ne de bağlamı.
    En iyisini yapmışsın amd yi sevmeme rağmen eski kartta yaşamadığım sorunları yeni kartta yaşamaya başladım sürücü sorunları bas bas bağırıyor ben burdayım diye. Kaldı ki stabil denilen 20,2,2 ve 20,4,2 sürümleri bile artık windows ta sorunlu olmaya başladı açılışta kasılmalar takılmalar filan sürücünün kendine gelmesini bekliyorum resmen bi sonra bi siyah ekran saniyelik bakıyorum takılma kasılma gitmiş iyide ben her açılışta windows un hdd den yüklenmesini bekler gibi bekleyecek miyim? He birde rdr2 sorunumuz var dx12 de yarım saatte bi hata veriyor vulkana geçtik bu süre uzadı en azından oynanabilir oldu. Yeni gelen bios güncellemesi windows güncellemesi vs sonrası sorunlar başladı bunlara ayak uyduramıyor sürücü konusunda belli ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

20.8.3 çıktı
    WHQL olmayan sürücülerden uzak durun.
  • Bugün sabah yine oyunlarda kapanma problemleriyle güne başladım. GPU kullanılırken RAM ve CPU'ya aşırı yük bindiriyor ve GPU %50 kullanimdayken 70 derecede bu normal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

En iyisini yapmışsın amd yi sevmeme rağmen eski kartta yaşamadığım sorunları yeni kartta yaşamaya başladım sürücü sorunları bas bas bağırıyor ben burdayım diye. Kaldı ki stabil denilen 20,2,2 ve 20,4,2 sürümleri bile artık windows ta sorunlu olmaya başladı açılışta kasılmalar takılmalar filan sürücünün kendine gelmesini bekliyorum resmen bi sonra bi siyah ekran saniyelik bakıyorum takılma kasılma gitmiş iyide ben her açılışta windows un hdd den yüklenmesini bekler gibi bekleyecek miyim? He birde rdr2 sorunumuz var dx12 de yarım saatte bi hata veriyor vulkana geçtik bu süre uzadı en azından oynanabilir oldu. Yeni gelen bios güncellemesi windows güncellemesi vs sonrası sorunlar başladı bunlara ayak uyduramıyor sürücü konusunda belli ki.

Alıntıları Göster
    Radeon ayarlarında ekran bölümünde HDCP desteği diye bir yer var orayı kontrol et kapatabiliyorsan kapat siyah ekran için. Kullandığın Monitörde HDCP desteği yok görünüyor kaynaklarında.

• flameteam kullanıcısına yanıt
    Şu dediğiniz flicker olayının sebebi ve çözümüyle ilgili link verebilirmisiniz

benzer bir durum yaşamıştım bendeki sıkıntıyla aynı mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: flameteam

Radeon ayarlarında ekran bölümünde HDCP desteği diye bir yer var orayı kontrol et kapatabiliyorsan kapat siyah ekran için. Kullandığın Monitörde HDCP desteği yok görünüyor kaynaklarında.

Alıntıları Göster
    Siyah ekran sorunlarım yok çok şükür öyle bi sorunla karşılaşmadım sadece 20,2,2 ve 20,4,2 sürümlerinde pc açılışlarında sürücünün kendine gelmesi için bekledikten sonra anlık gidip geliyor sonra kendine geliyor sürücü. Güncel sürümlerde bu sorun yok.

• flicker olayı IPS ve VA panellerde çok oluyor CRU ile freesync aralıgındaki en düşük değeri 45 veya 48 ise onu 50 55 arasında değiştirin ve tekrar deneyimleyin ve freesync i radeon ayarlardan açıp kapatın (oyundan oyuna değişiklik gösteriyor) bu sefer flicker harici monitör yenileme hızı 144, 70, 130 arası gidip geliyor misal senin oyundaki fps durumun 100 üstünde olmasına rağmen yapıyor bu durumu. Bu sadece amd kartlara özgü değil nvidia kartlar da da yapıyor yani kaçınılmazdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Siyah ekran sorunlarım yok çok şükür öyle bi sorunla karşılaşmadım sadece 20,2,2 ve 20,4,2 sürümlerinde pc açılışlarında sürücünün kendine gelmesi için bekledikten sonra anlık gidip geliyor sonra kendine geliyor sürücü. Güncel sürümlerde bu sorun yok.

Alıntıları Göster
    cevap garip gelebilir ama sürücüyü başka depolama birimine kurmayı deneyip kullan bakalım sonuç ne olacak lakin rd400 m2 ssd ile sistem bende de sorun yaratıyordu mp510 aldıktan sonra sorunlarım olmadı.

• quote:

cevap garip gelebilir ama sürücüyü başka depolama birimine kurmayı deneyip kullan bakalım sonuç ne olacak lakin rd400 m2 ssd ile sistem bende de sorun yaratıyordu mp510 aldıktan sonra sorunlarım olmadı.

Alıntıları Göster
    970evo plus var hocam önceki sistemde bir sorun yoktu 20,2,2 sürümünde aralıksız 6 saat oynadığım rdr2 şimdi oynayamaz haldeyiz yarım saatte 1 atıyor dx12 de. Vulkana geçtik biraz süre uzadı tabi bunlar güncel sürümde. Dediğim 20,2,2 ve 20,4,2 sürücüsü windows da bile sorunlu bende anakart biosu güncellemesinden sonra bunlar çıkmaya başladı. Fabrikasyon ilk biosunda yoktu açıkcası.

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Siz dediğimi deneyin isterseniz ram frekansını stock a alın 2133 mhz sabit kalsın sürücüyü başka depolama birimine kurun öyle deneyin

• quote:

Siz dediğimi deneyin isterseniz ram frekansını stock a alın 2133 mhz sabit kalsın sürücüyü başka depolama birimine kurun öyle deneyin
    Ramleri 2133 de kullanacaksam değiştireyim gitsin :) bunlara gerek yok hocam ya bios kaynaklı ya sürücü kaynaklı bir uyumsuzluk var ikisi birbiriyle anlaşamıyor belli ki. İlk biosta 3800mhz kullandığımı güncel biosta aynı hız ve timinglerle stabilitesi bozuldu bi tık düşürerek 3733mhz e çektim onuda.

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Böyle düşünürsen daha çok uğraşırsın dostum. Öncelik olarak sorunu donanımsal mı yazılımsal mı onu ögrenmem

• quote:

Böyle düşünürsen daha çok uğraşırsın dostum. Öncelik olarak sorunu donanımsal mı yazılımsal mı onu ögrenmem
    Yazılımsal olduğunu düşünüyorum neden diyeceksin 20.2.2 ve 20,4,2 sürümünde windowsta özelliklede açılışta ki yaşadığım sorunların hiç biri güncel sürümde yok.

• 
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.