Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (604. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.076
Cevap
187
Favori
1.337.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şahsi olarak ben kartla ilgili pek bir problem yaşamadım diğer çoğu arkadaş gibi ama özellikle radeon programı gerçekten çok kötü yok ayar sıfırlanması yok ayar çekince zero rpm in devre dışı kalması felan gerçekten insanı sinir ediyor birde o kadar özellik var düzgün çalışması için kapatman gerek çoğunu, uzun zamandır radeon programı olmadan sadece sürücüyü kullanıyorum sıfır sıkıntı uv/oc ayarlarımı da msi afterburner ile yapıyorum zero rpm de devre dışı kalmıyor sıfırlanma sorunu zaten olmuyor kafam rahat çok şükür en azından benim için ama bu kadar uzun süre bu kadar sıkıntılı sürücüler çıkması milleti düşündürüyor biraz daha koyar kafam rahat takılırım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msevinc -- 18 Ağustos 2020; 0:31:30 >
  • Msevinc kullanıcısına yanıt
    Size katılmak ile beraber fazla bir sorununuz olmamasına sevindim . Birazdan yeni sürücüyü yükleyeceğim fakat bir ilerleme olacağını pek sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AMD Adrenalin 20.8.2

Yeni Desteklenen:
    *A Total War Saga™: Troy
    The High preset on the Radeon™ RX 5700 XT offers up to 12% better FPS performance playing A Total War Saga: Troy with Radeon™ Software Adrenalin 2020 edition 20.8.2 versus the Radeon™ Software

*Microsoft Flight Simulator™

*Mortal Shell™

*Marvel’s Avengers™ Open Beta

İyileştirmeler
    *Reports of intermittent system hangs while exiting system sleep on some AMD Ryzen™ 3000 Series Mobile Processors with Radeon™ Graphics.

*Pressing a key while Radeon Overlay is open, or exiting Radeon Overlay while playing Hyper Scape™, may cause the players actions to freeze or fail to recognize input from the user.

*Upgrade Advisor may show an “Unable to get requirements” error message when opened on Windows® 7 system configurations.

Bilinen Hatalar
    *With Radeon FreeSync enabled on Radeon RX 5000 series system configurations, task switching to another display or application may cause the display to flicker for a few moments.

*Brightness flickering may be experienced on some VP9 video content playback through applications or web browsers on Radeon RX 5000 series graphics product system configurations.

*Enhanced Sync may cause a black screen to occur when enabled on some games and system configurations. Any users who may be experiencing issues with Enhanced Sync enabled should disable it as a temporary workaround.

*Performance Metrics Overlay and the Performance Tuning tab incorrectly report higher than expected idle clock speeds on Radeon RX 5700 series graphics products. Performance and power consumption are not impacted by this incorrect reporting.

*With HDR enabled, Windows® desktop may experience flickering, and performing a task switch while in a game may cause colors to become washed out or over saturated.

*Audio may experience instability when connected through an Audio Video Receiver via HDMI® on Radeon RX 5000 series graphics products

*YouTube playback may become frozen with Microsoft® Edge player and Chrome™ when played on an extended display on some AMD Ryzen™ 7 3000 series and AMD Ryzen™ 4000 series APU system configurations.

*Modifying the HDMI Scaling slider may cause FPS to become locked to 30.

*Some games may exhibit stutter intermittently during gameplay on Radeon RX 5000 series graphics products.

*AMD will continue to monitor and investigate any new reports of black screen or system hang issues during extended periods of gameplay closely. Users are encouraged to use the new Bug

*Reporting Tool for any issues they may encounter.

https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-20-8-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 18 Ağustos 2020; 7:14:50 >

• Arkadaşlar ben 2 monitör kullanıyorum 144hz olan 1. Monitörümde netflix uygulamasında bi şey izlerken 5 dk sonra ekran kapanıyor, hani PC açık hiç bi şeye dokunmazsak ekran kapıyor ya siyah ekran o şekil ama 2. Monitörde izlerken falan hiç bu sorun olmuyo sizce neden olabilir bu driver güncelliyorum falan fayda etmiyor bide neden sadece 1. monitörde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 18 Ağustos 2020; 10:35:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • brnk kullanıcısına yanıt
    Windows güç yönetiminden monitörü hiçbir zaman kapatma olarak ayarlayıp deneyin.

• Monitör 144 Hz olduğunda bazı monitorlerde özellikle 5700xt kartlar sorun çıkarıyor 144 Hz den daha düşük değer girmeyi deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20.3.1 deyim sizce güncellesem mi ? amd tarafında nasıl güncellenir bilmiyorum bozup sorun yaşamak ta istemiyorum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 20 Ağustos 2020; 2:28:30 >
  • Son çıkan sürücü M. Flight simulatorde etkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitebeard.

20.3.1 deyim sizce güncellesem mi ? amd tarafında nasıl güncellenir bilmiyorum bozup sorun yaşamak ta istemiyorum açıkçası
    Bana sorarsınız zamanla "stable oğlu stable olmuş" denmeyen hiç bir AMD sürücüne bulaşmayın.
  • Whitebeard. kullanıcısına yanıt
    Efsane abicim geç kimse kusura bakmasın amd harici ekran kartı üreten firmanın oc tuner diye voltaj ram timing ve envayi çaşit ayarı varda radeon sürücülerinde ki gibi kendi sürücüsünde biz mi görmedik?

Tabi ki kart sana voltaj tuner , power modifier , memory timing ayarı yaptırıyor ise orjinal yazılımı üzerinden olması gerektiğinden fazla dikkatli olacak ve kendini kurtaracak..

Git onu kullanma 3. Parti afterburner falan ayar ver geç kitle profilini ozaman sende ..

@Whitebeard.
    Sürücüler iyi sıfır sorun geçebilirsin kardeşim ama riva tuner ile afterburneri de final sürümüne geçir beta da olsa yoksa sürücü ile uyumsuz olur sorun çıkarttırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 27 Ağustos 2020; 0:5:41 >
  • [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

Arkadaşlar acer nitro 5 laptop var. Ayrıca radeon rx 560x ekran kartı da var. Fakat driver da sanki onu kullanmıyormuş gibi gösteriyor. Yani geçerli gpu farklı gözüküyor. Acaba bu normal mi yoksa yapmam gereken bir şey mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcura -- 27 Ağustos 2020; 1:4:19 >
  • Akcura kullanıcısına yanıt
    laptopta dahili gpu varsa masa üstü ve nette onu kullanıyordur ağır grafiklerde de güçlü olanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Bana sorarsınız zamanla "stable oğlu stable olmuş" denmeyen hiç bir AMD sürücüne bulaşmayın.

Alıntıları Göster
    Alıntı yapıyorum, aynen onaylıyorum.
    Ağzımız yanmasın, reklamdan meklamdan. Çalışır sürücüden olmayalım hiç yoktan yere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücü kurmak 2dk sürmez yani niye bukadar çekiniyorsunuz DDU ya falanda gerek yok temizleyerek kurmayı dahil etti sürücüye adamlar hatta ayarlar sıfırlanmasın seçeneği bile var yeni çıkan sürücüyü kurarsın sorun yaşarsan eskisini yüklersin toplam 4dk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Ağustos 2020; 1:51:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Sürücü kurmak 2dk sürmez yani niye bukadar çekiniyorsunuz DDU ya falanda gerek yok temizleyerek kurmayı dahil etti sürücüye adamlar hatta ayarlar sıfırlanmasın seçeneği bile var yeni çıkan sürücüyü kurarsın sorun yaşarsan eskisini yüklersin toplam 4dk.
    Multi oyunun göbeğinde zart diye hata almak veya ayı gibi FPS drop düşüşleri yaşayıp sinir olduğun süreyle toplayınca çarpanlı oluyor o süre ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Multi oyunun göbeğinde zart diye hata almak veya ayı gibi FPS drop düşüşleri yaşayıp sinir olduğun süreyle toplayınca çarpanlı oluyor o süre ^^

Alıntıları Göster
    Bilgisayar oyuncusuysan ona katlanacaksın sonuçta diğer markanın yeni sürücüleride yeni sorunlarla birlikte gelebiliyor.
  • quote:

Bilgisayar oyuncusuysan ona katlanacaksın sonuçta diğer markanın yeni sürücüleride yeni sorunlarla birlikte gelebiliyor.

Alıntıları Göster
    İki tarafı da çok uzun süre deneyimlediğim için rahatlıkla konuşuyorum ki malesef hayır. Nvidia'nın sürücü kalite testi AMD'de düpedüz YOK.
  • Eylülde whql gelir inşallah

• LeftEyeNine L kullanıcısına yanıt
    Tabi birtek siz 2 markayıda uzun süre kullanma ayrıcalığına sahipsiniz biz hep amd kullandık.

• quote:

Tabi birtek siz 2 markayıda uzun süre kullanma ayrıcalığına sahipsiniz biz hep amd kullandık.
    Kanıtlanacak bir şey konuşmadığımızdan pek de yapacak bir şey yok.
  • 
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.