Bildirim
[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (608. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
sinerji.gen.tr
Gigabyte Radeon RX5700XT Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartıhttps://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-radeon-rx5700xt-gaming-oc-8g-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-31681
Bu ürünü satın aldım :( İade ediyimmi arkadaşlar gözüme uyku girmedi...
-
Arkadaşlar forumdan destek geldi dün çok güzel hallettik fakat şimdi şöyle bir sorum olacak. RX580 8 pinle bağlanıyor ve çektiği volt 11.5 V dolaylarında (12'ye asla çıkmıyor) Nvidia bağlanırken 14 pinle bağlanıyordu ve sıfır sorunsuzdu. Acaba sorun PSU'da olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu sorun tam olarak nedir hocam? bende 144hz monıtor ve 5600xt kullanıyorum -
Yeni kartlar yaklaştı bence iade edin yenileri bekleyin.
Diyelim senin ekran kartı Ramin 1700mhz hızında çalışıyor yukte ama bostada hız dusurmedende devam ediyor problem bu duzeltmediler sıcaklığa etkisi var hem neden masaüstünde tam performans calissinki düşürmek için ekran yenilememi dusurmemi istiyor dusurceksem neden 144+ monitör alayimki saçmalık.
evet öyle yapıyorum. gerek olmuyor üstüne. DOCP kullan -
nasıl 8 pin? RX580 14 pin bağlaman gerek hatta psu da 2 adet pcle güç kablosu varsa ayrı ayrı takmak daha iyi. benimde Sapphire Radeon RX580 var öyle takılı 14 pin 2 ayrı kablo
Sapphire Radeon RX580 güç girişi alttaki gibi -
Oc seviyorum stabil olduğu sürece de yapıyorum gerek yok sağolasınquote:
Orijinalden alıntı: flameteam
evet öyle yapıyorum. gerek olmuyor üstüne. DOCP kullan
Hocam baya bildiğiniz 8 pin gigabyte rx580 14 pin değil maalesefquote:
Orijinalden alıntı: mito1172
nasıl 8 pin? RX580 14 pin bağlaman gerek hatta psu da 2 adet pcle güç kablosu varsa ayrı ayrı takmak daha iyi. benimde Sapphire Radeon RX580 var öyle takılı 14 pin 2 ayrı kablo
Sapphire Radeon RX580 güç girişi alttaki gibi -
Dikkat ederseniz 8+6=14 pin var
Hocam tamam var :))) ben diyorum ki benim kartta yok bu Sapphire model benimki gigabytequote:
Orijinalden alıntı: Kan Turalı
Dikkat ederseniz 8+6=14 pin var
ilginç hangi model o link atar mısın? birde psu ne marka ve kaç w
EKLEME: kart buysa aynen 8 pin varwww.hepsiburada.com
Gigabyte RX 580 Gaming OC 8GB 256Bit GDDR5 PCI-E 3.0 Ekran Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/gigabyte-rx-580-gaming-oc-8gb-256bit-gddr5-pci-e-3-0-ekran-karti-gv-rx580-gaming-8gd-pm-HB00000577EI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Ağustos 2020; 23:47:6 >
-
Hocam PSU Xigmatek vector 750 watt PSU 80+ yanilmiyorsam PSU 5-6 yillikquote:
Orijinalden alıntı: mito1172
ilginç hangi model o link atar mısın? birde psu ne marka ve kaç w
EKLEME: kart buysa aynen 8 pin var
https://www.hepsiburada.com/gigabyte-rx-580-gaming-oc-8gb-256bit-gddr5-pci-e-3-0-ekran-karti-gv-rx580-gaming-8gd-pm-HB00000577EI
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben o sorunu şansla çözdüm, cru programına girip 144 hz olan profili silip auto ayarlarda 144 hz yazıp okey diyin sistemi yeniden başlatın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Görüntüde bulaniklasma oluyor ayarlarla oynayınca netlik gidiyor
Denediniz yani?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evette ben son kullaniciyim bu programlarla uğraşmak istemem driveri neyse en son çıkan yükler geçerim problem varsa da söylerim vakit kaybı AMD tercihim olmuyacak almak isteyenlerede tavsiye etmiyorum
Yapacağınız işlem 30 saniyenizi almaz, daha sonra da hiçbir şey yapmayacaksınız ama siz belli ki bu mesajı yazarken daha çok vakit kaybettiğiniz halde çamur atmanın peşindesiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X