Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.5.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dominate Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.094
Cevap
186
Favori
1.322.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Starborn

Uzun zamandır sürücüleri eskisinin üstüne kuruyorum bu sürücünün çözülen sorunlarında alttaki not var.

Resolved an install issue where Error 1603 could occur when an installation prerequisite for Visual C++ was not correctly detected as installed.

Ama ben bu sürücüyü yüklerken 1603 hatası aldım sonraki kurulumda fabrika ayarlarına sıfırlayı işaretleyerek sorunsuz kurdum.
    o hatanın nedeni internet bağlantısı. eğer ddu ile veya clean up ile kaldırdıysanız eski driveri internet bağlantısını kesmeniz gerekiyor aksi halde silseniz bile windows driverları kendi indiriyor. O sırada kurulum yapmaya çalışırsanız da 1603 hatası veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni aldığım rx5700 kitlenip reset attı RX580le böyle bi problem yoktu hangi driver daha iyi 5700 serisi için
    ekran kartım RX 5700 Gaming X
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

yeni aldığım rx5700 kitlenip reset attı RX580le böyle bi problem yoktu hangi driver daha iyi 5700 serisi için
    ekran kartım RX 5700 Gaming X
    19.12.1
  • sizdedemi msi gaming x var hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

sizdedemi msi gaming x var hocam?
    Markayla driverin alakası yoktur.Navi gpu lar genel bazda son en stabil driver 19.12.1 sürümü.2020 itibariyle çıkan tüm driverlar sorun oranı iyice arttı.Sorunsuz kullanıyorum diyenlerde var.Şimdi bende sorunsuz diye birisi atlamadan yazim.Sorunlu driver denilince %100 herkeste sorun oluşturuyor diye bir algı var.
  • şuan 2 saattir kullanıyorum kitlenmedi bakalım bidaha yaparsa sizin dediğinizi yükleyeyim
  • arkadaşlar rx580 ekran kartında herhangi bi video kaydı almak istediğimde video kaydını başlatır başlatmaz duraklatıyor ve kaydedilen konuma 48 baytlık açılmayan bi dosya geliyor.Güncel sürümüm 20.4.2
  • RX 580 4g için en iyi amd sürücüsü hangisi?

• Her güncellemede sorun yaşıyorum diyenler nasıl sorun yaşıyorum diyor merak ediyorum doğrusu. 5xxx serileri mi sorunlu yoksa seçtiğiniz markalar mı sorunlu anlamadım.

3,5 yıldan fazla oldu sapphire rx470 4gb nitro+ oc kullanıyorum. Hem core clock (1420mhz) hemde vram (2000mhz) oc yaptım o şekilde kullanıyorum her güncellemede sorun çıkarmıyor. Siz nasıl sorun yaşıyorsunuz?

• RX590 Nitro+ ile güncel 20.4.2 sürümünü kullanıyorum birkaç gündür. Herhangi bir problem yaşamadım. Yalnız her zamankinden farklı olarak DOCP ile 3000MHz kullandığım RAM'i 2933MHz'ye düşürdüm.(Corsair Vengeance 3000MHz fakat DOCP kapalıyken 2133Mhz çalışıyor. Mecburen açıyorum.) AMD sistemi olup da sorun yaşayanlar DOCP kapatıp, bilgisayarın internet bağlantısını kesip, DDU ile eski sürücüyü kaldırıp, temiz olarak 20.4.2 sürümünü kurup deneyebilirler mi? Özellikle 500 ve 5000 serisini kullananlar. Bunun haricinde sürücüyü kaldırıp, Windows Update ile sürücüyü yükletmeyi deneyebilirsiniz. 19.20 diye AMD sitesinde olmayan bir sürücü kuruyor. Onda da pek sorun yaşamadım ben. Update ile yüklenmezse aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısının sürücüsünü güncelleyebilirsiniz.

• son sürücüdede rx580 siyah ekran sorunları devam ediyor.
  • 23 nisan tarihli sürücüyü yükleyince vsr geri geldi ,radeon r9 270.
  • windows 10 2004 sürümü için driver çıkacak mı herhangibir haber?
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    2004 sürüm çıktımı windows updateye düştümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

2004 sürüm çıktımı windows updateye düştümü
    12 mayıs deniyor
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    size zahmet olmaz ise link varmı acaba 12 mayıs ile ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

size zahmet olmaz ise link varmı acaba 12 mayıs ile ilgili
    hocam forumda windows10 bölümü var ilgili konu başlıkları var.
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_2422/tt.htm
  • Arkadaşlar iyi forumlar.

Amd ye ait bu 3 şeyin arka planda çalışması normal mi?

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.5.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 10 Mayıs 2020; 17:50:54 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Sagda solda dagitimlar var ancak yukledikten sonra 2 bilgisayarim da sapitti ben de baya eski bi surume dondum.

• ONY86 kullanıcısına yanıt
    ben windows updateye gelmesini bekliyorum iso kurmam tam sürüm olarak gelsin kafi
  • 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.