Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.099
Cevap
186
Favori
1.323.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, teşekkür ederim; ancak o şekilde yaptığımda gözükmüyor zaten fps, ben gözükmesini istiyorum ama radeon software arayüzünden metrik ekleyeceğim kısmı bulamadım ya da var mı bilmiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, yine yeni yeniden 5700xt sorunum için sizleri rahatsız ediyorum. sistemi yeni kurdum yine aşamadım bu sorunu artık kızmıyorum artık saldım :).

Aşağıya linkini eklediğim videoda belli olduğu gibi görüntü gidip geliyor veya siyah ekranda kalıyor. GPU yu restart edince veya displayport kabloyu çıkarıp takınca düzeliyor. Neden olabilir?
    Mesut Akyıldızyoutube
    5700xt görüntü gidip gelmesi sorunu
    https://www.youtube.com/watch?v=7YKpbid-tRM&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: lazski

Merhaba arkadaşlar, yine yeni yeniden 5700xt sorunum için sizleri rahatsız ediyorum. sistemi yeni kurdum yine aşamadım bu sorunu artık kızmıyorum artık saldım :).

Aşağıya linkini eklediğim videoda belli olduğu gibi görüntü gidip geliyor veya siyah ekranda kalıyor. GPU yu restart edince veya displayport kabloyu çıkarıp takınca düzeliyor. Neden olabilir?
    https://www.youtube.com/watch?v=7YKpbid-tRM&feature=youtu.be
    Hala Amd tarafından çözülemeyen ana sorunlarından biri.Merak etme senlik olay değil.Yaşamayan yok gibi.Bu sorun şimdilik kronik sıkıntısı.

• aynı kartı kullanıp sorun yaşamayanlar var. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. Aldığım yere ulaşmaya çalışacağım artık.
  • Arkadaşlar selamlar, escape from tarkov adında bir oyun oynuyorum. Bu radeon ayarlarında oyuna özel renk ayarı yapıyorum ama oyunu açtığım zaman renkler değişmiyor. bu yüzden her seferinde oyuna girmeden globel ayarımı değiştiriyorumki oyunda renkler değişsin çözümünüde baya aradım buladım. Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba. Teşekkürler. [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

• lazski L kullanıcısına yanıt
    monitörünüzden freesync kapatıp deneyebilir misiniz.Bende merak ediyorum sonucu.

edit: aha monitör hg70 menüden freesync komple kapatıp deneyin veya üstün monitör yerine standart monitöre alıp denerseniz.Ben ve bir arkadaş daha var aynı monitörü kullanan ben sorunu freesync komple kapatarak, diğer arkadaşta standart monitöre alarak çözüyoruz. AMD nin kronik sıkıntısı sanırım dp port 1.4 mü acaba sorun anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 22 Mayıs 2020; 3:10:55 >
    Bilgisayarı kapattığında fişten çekiyor musun veya priz anahtarlıysa anahtarı kapatıyor musun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ecayirli kullanıcısına yanıt
    Hayır normal kapatıyorum. Fişten çekmiyorum hiçbir zaman.

Zaten açılırken 1 uzun 2 kısa bip sesi veriyor. Restartta yapmıyor bunu sadece kapatıp sonraki gün açınca oluyor bu bip olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazski -- 22 Mayıs 2020; 15:39:12 >
    Ben mini bir test yaptım fişten çekince ilk açılışta ya siyah ekran hatası ya da gidip gelme olayı yaşıyorum oyunlarda. Fiste kalınca sıkıntı olmuyor. Muhtemelen monitör ile ilgili bir durum. Driverla alakası yok.

• numenorian kullanıcısına yanıt
    monitörden de zaten tam emin değilim. Daha önce denemiştim standart freesync ile yine olmuştu. Tekrar deneyeyim yine olursa hepten kapatıp deneyeceğim . Display kabloyu hb pague aldım ucuz olmasın diye 1.4 aldık.
  • ecayirli kullanıcısına yanıt
    Yalnız hiçbir şeyin fişini çekmiyorum. İlk açılışta hiçbir zaman siyah ekran almadım. Bilgisayar açıldıktan birkaç saat sonra olmaya başlıyor dp kabloyu çıkarıp takıyorum kasadan düzeliyor sonra birkaç saat yapmıyor.
    Benim şimdiye kadar ilk açılışta oldu hep res çekince düzeldi. Yukarıda arkadaşın dediği gibi freesync kapatıp deneyeceğim bir de.

• Beyler iki gündür no signal hatası alıyorum. Rx 560 Asus rog strix 4 GB. 3 şüpheli var. Ekran kartı, slotu veya monitör. Ekran kartı ışıkları yanıyor power led dahil. Ama fanlar dönmüyor. Evet belli sıcaklığa gelmeden dönmüyor fanlar biliyorum ama açılışta 1-2 saniye dönmesi gerekmez mi? Sizinkiler nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20.2.1 ile ultra ayarlarda 27-32 FPS aldığım Red Dead Redemption 2 de, 20.4.2 ile 50 FPS nin altına düşmüyorum. Sıcaklıklar currect: 65-72, junction: 80-84 C derece civarında. Bu kadar fark etti mi herkeste? Yalnız fan ayarlarını manuel kullanıyorum resimdeki gibi.[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)
  • cemil-mustafa kullanıcısına yanıt
    hocam fan ayarlarınızı msi afterburnerdan yapın 0 rpm özelliği de devrede oluyor oradan yapınca
  • Celest kullanıcısına yanıt
    20.4.2 sürümünde RX590 Nitro+ ile bende sorun yaşamıyorum bayadır. Yalnız kurduğum gibi bıraktım. Hiçbir ayarına dokunmadım. Bu arada siyah ekran problemi yaşayan arkadaşlar eğer RAM'lerini overclock yapmışlarsa veya DOCP açıksa BIOS'dan kapatıp denesinler. Galiba benim problemlerin bir kısmı DOCP'den kaynaklanıyormuş. DOCP ayarını kullandığım RAM'ler 3000 olmasına rağmen 3000MHz'den 2933MHz'e düşürdüm, sorun yaşamıyorum. AMD sistemlerde bir uyumsuzluk sorunu var gibi ama anlamadım.
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, 0 rpm ile fan tamamen duruyor mu?
  • cemil-mustafa kullanıcısına yanıt
    Duruyor hocam

• Radeon software de gözlemelediğim buglar;

Oyun profili yapınca oyunda çalışmıyor, genel ayardan yapmak gerekiyor.

Fan curve yaparsan zero rpm iptal. Ayrıca autonun %30 fan hızıyla, manuel'in %30 fan hızı farklı.

Siyah ekran, driver çökmesi gibi şeyler yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

20.4.2 sürümünde RX590 Nitro+ ile bende sorun yaşamıyorum bayadır. Yalnız kurduğum gibi bıraktım. Hiçbir ayarına dokunmadım. Bu arada siyah ekran problemi yaşayan arkadaşlar eğer RAM'lerini overclock yapmışlarsa veya DOCP açıksa BIOS'dan kapatıp denesinler. Galiba benim problemlerin bir kısmı DOCP'den kaynaklanıyormuş. DOCP ayarını kullandığım RAM'ler 3000 olmasına rağmen 3000MHz'den 2933MHz'e düşürdüm, sorun yaşamıyorum. AMD sistemlerde bir uyumsuzluk sorunu var gibi ama anlamadım.
    Aynı kart bende var, gürültüsünden ve ısınmasından çok şikayetçiyim. Sizde de var mı aynı sıkıntı?
  • 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.