Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.5.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.093
Cevap
187
Favori
1.322.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan 2 önceki sürümde rx 580 sorun çıktı. sil gene 19'u kur derken boot loop oldu pc'de...

son model kullanmıyorsanız eski driverlar gayet stabil. sistem restore ile zor düzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kngndr

asus rx580 ve radeon software 20.4.2 kullanıyorum

euro truck sim 2 oynayamıyorum ekran kararıyor ekran kartının fanlar yuzde 100 oluyor pc yi kapatıp acmam gerekiyor
    RX5700 ile ETS2 online oynuyorum sorun yok birazda ATS denedim oda sorunsuz.
  • Ben hala 19.12.1 kullanıyorum.Yeni güncel driverlardan uzak duruyorum.
  • Son sürücü ile AC:Origins' de mavi ekran yedim. Hazır 100 küsür saatlik save dosyamda bozuldu. AC oyunlarında mavi ekran, crash alırsanız büyük ihtimalle save'niz de tahrip oluyor, böyle bir problemi var bu serinin. Kart: RX 580. Hata büyük ihtimalle undervolttan oldu ama kullandığım değerler önceki sürücülerde sorunsuz kullandığım değerlerdi. Neyse, sağlık olsun. Bir dlc'nin de sonunu görmeyiverelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son çıkan sürücü 20.4.2 yi sorunsuz kullanıyorum. Kartım RX 570 8GB

• oyundan menuye donunce ekran karariyor ekran kartinin fanlar yuzde 100 oluyor oyle kaliyor pc

• burakacet B kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar yardımcı olacak birisi yok mu
  • Rx 580 nitro+ se son sürüm Manuel güncelledim hiçbir sorunum yok.
    Adrenalin 2019 kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda Gigabyte Aorus 5700xt kullanan var mı yada bir tanıdığında Aorus olan ?
  • Merhaba arkadaşlar ,
    Ekran kartına yeni driver geldiği zaman nasıl kurulum yapıyorsunuz ? Denetim masasından eskisini kaldırıp sonra yenisini mi kuruyorsunuz yoksa başka bir yöntemle mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar amd sitesinde eski drıverları secebılıyorduk sımdı aradım bulamadım lınk yada yoınlendırecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktg06

Arkadaşlar amd sitesinde eski drıverları secebılıyorduk sımdı aradım bulamadım lınk yada yoınlendırecek var mı ?
    Aşağıda ki link'den AMD'nin eski grafik sürücülerine ulşabilirsiniz...
  • ryzen 7 3700u vega 10 kullanan arkadaşlar veya bilgisi olan varsa 23.04.2020 tarihli 20.4.2 sürümünü yükleyeyim mi yoksa 20.2.2 devam mı bilgilendirirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaynthex

Merhaba arkadaşlar ,
    Ekran kartına yeni driver geldiği zaman nasıl kurulum yapıyorsunuz ? Denetim masasından eskisini kaldırıp sonra yenisini mi kuruyorsunuz yoksa başka bir yöntemle mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
    inen programı direk kuruyorum.
  • Xaynthex X kullanıcısına yanıt
    Direk güncelleme yapıyorum bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım öyle paranoyalara gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Son sürüm güncellemeden önce 3dmark time spy puanım 9300 idi son sürümden sonra puan 9400'e çıktı. 5700XT kullanıyorum.
    Vega 56 için de durum böyle 7200 civarı alınan skor 7300 ü geçti hocam.
  • bu sürücü bende yaklaşık ~2 derece sıcaklık düşüşu sağladı
  • rx580 kullanıyorum adrenaline 20.4.2 güncellemesinden sonra msi afterburner kullanamaz oldum. help
  • burakacet B kullanıcısına yanıt
    aynı pc mevcut önceki driver kaldırmadan kurulunca her güncellemede bndede aynı hatayı veriyor fakat düzgün çalışıyor genede ama kaldırıp kurarsan hata vermeden kuruyor kaldırma işlemini amdcleanuputility programı ile kendi otomatikman yapıyor sonra sen son güncellemeyi Manuel kendin kuracaksın.. hata vermez bnde vermiyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire RX590 Nitro+ için en stabil sürüm hangisi dersiniz? Windows Update ile kurulan 19.20 sürümünde pek problem yaşamıyorum. Uzun zamandır siyah ekran problemi de yaşamadım. Yalnız Forza 4 oynarken yarış ortasında oyun donup, hiçbir hata vermeden kapanıyor. Var mı benzer bir problem yaşayan, sürücüyle alakalı olabilir mi? Son sürüm olan 20.4.2 sürümünü de indirdim bakalım. Onu deneyeceğim birde.
  • 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.