Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.341.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 whql sürümü çıkmış, bir de bu factory reset tam olarak ne işe yarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

Bugün Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 whql sürümü çıkmış, bir de bu factory reset tam olarak ne işe yarıyor?
    WHQL Windows Hardware Quality Lab sertifikalı sürücü demek. Yani Beta olmayan onaylanmış Final sürümüdür. Sürücü imzası vardır. Fakat Betalar henüz onaylanmadığından sürücü imzası yoktur. Microsoft tarafından test edilmediği içinse riskli bir durum (mavi ekran , sistemsel ve performanssal bozukluklar) oluşturabilir.

Not: daha önce indirdiysen bunu indirmene gerek yok dosya boyutu aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Mart 2020; 20:37:32 >
  • Rx5700 Squad oynarken saçma sapan frekans kısıp duruyordu ve takılmalara fps düşüşlerine sebep oluyordu artık yağ gibi akıyor

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)
  • yama notlarına nereden ulaşabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitebeard.

yama notlarına nereden ulaşabiliriz ?
    https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-20-2-2
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Rehberde yazılanları harfiyen yaptım ama sorunum hala çözülmedi. İki ekran kartından birini devredışı bırakmazsam fare donuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni 2020 driverları ile RX Vegalara Undervolt yapan oldu mu hiç ?
  • RX 480 kullanıcısı olarak hala 19.11.1 kullanıyorum ve memnunum. 2020'deki sürücüler en son Ocak ayındayken sıkıntılıydı baya. O sorunlar düzeldiyse geçmeyi düşünüyorum. Bu ay çıkacak Doom ve Ori için yeni sürücüler gelecektir büyük ihtimalle, sıkıntılar düzeldiyse onlarla geçerim
  • Merhaba forum sakinleri !!

Benim sistem biraz eski sayılır sapphire R9 270X Toxic model 2 gb 256 bit triple fan grafik kartımda daha önceden crimson edition eski sürüm sürücü kullanıyordum saatlerce gta 5 oynamama rağmen hiç Artifact sorunu yaşamıyordum.

Şu anda sistem de 20.2.1 sürüm crimson edition var güncel yazılım çıkmış 20.2.2 upgrade yapsam bu dikey yatay çizgi karelenme problemine bi çözüm bulabilirmiyim ??
  • Orodruin kullanıcısına yanıt
    Ben denedimde dengelide kullanıyorum genel olarak çok fps farketmiyor dengelide 170w falan çekiyo undervolt yapınca 200 Falan. Vega56

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunlarda random olarak bazen oluyor bazen olmuyor donma ve reset sorunu yaşıyorum. Yazılım kaynaklı mı acaba?

Although Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 resolves many black screen issues, AMD is aware that some users may still experience black screen or system hang issues during extended periods of gameplay. AMD will continue to monitor and investigate reports of these issues closely.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 19:34:33 >
  • Merhaba Dell 5521 var bende amd 8730m mevcut güvenli modda ddu ile kaldırdım driver kurmaya çalıştım olmadı bilgisayar kitlendi kalıyor ddu ile güvenli modda silince açılıyor ne yaptıysam kontrol kuramadım Windows kafayı yiyor var mı çözümü?

• Lemansky kullanıcısına yanıt
    AMD nin kendi uygulaması varken neden ddu kullanıyorsunuz merakımdan soruyorum. DDU chipset sürücülerini de silebiliyor o yüzden sorun yaşıyorsunuz büyük ihtimal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Espa kullanıcısına yanıt
    AMD kendi uygulaması hangisi onu da deneyim şimdi kurdum açılıyor ama kontrol paneline tıklıyorum tepki yok kafayı yerim bugün.

• Arkadaşlar netflix edge tarayıcıda takılmalar yapıyor ben de güncel egde cromium olan neden olabilir sizde amd ile alakalı bir durum mudur? İnternet explorerda yok ama edge ile izlemek istiyorum izleyemiyorum. 1080p için mecbur bu tarayıcaları kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 9 Mart 2020; 20:27:13 >
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    hata durumu nedir? düzelme var mı
  • Bu driver konusunda yaşadığım sorun masaüstünde 790 MHz civarında kalması.Mhz düşmüyor.Silip pro driver a döndüm.
  • Aynı sorun var bendede Pro drive-in linkini atabilirsin hocam diz 5700xt ıle kullanıyorsunuz degilmi bu drıverı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bromton

hata durumu nedir? düzelme var mı
    Hiçbir hata almadım, sorunsuz kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.