Bildirim
[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (530. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Kasa serin hocam baya bakarım yine tabi, voltaj ile filan uğraşmam pek uğraşırsamda işlemci ile ilgili kısımlara bakarım ekran kartı ve ram lerle uğraşmam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sapphire RX590 Nitro+ SE için bu sürücüde ve 19.12.2 sürümünde siyah ekran problemi yaşıyorum. Durduk yere monitörden görüntü gidiyor ve ekran kartının fanı son devirde çalışmaya başlıyor. Bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyorum. Sorunsuz kullandığım son sürüm 19.9.3 felandı sanırım. Ekran kartında problem olma ihtimali var mıdır? Yoksa standart sürücü problemi mi? Son sürümlerde daha sık yaşamaya başladım. Şuan 19.12.1 kullanıyorum. Biraz daha iyi ama nadirde olsa bunda da oluyor. -
Bende de bazen pc yi ilk açtığım sırada oluyor. Ekrana görüntü gelmiyor ama pc çalışıyor, reset atınca düzeliyor. Sürücü kaynaklı. -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:25:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20.1.1 olabilir -
Ekran gitmesinin yanında fanların son hızda dönmesi başarısız bir oc işlemi yada güçkaynaksal bir sorun olabilir.
bu driver neden lol desteği yok -
o destek yıllar önce verildi zaten ve sorunsuz bir şekilde lol oynayabiliyoruz? :)quote:
Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi
bu driver neden lol desteği yok -
Undervolt deniyordum bu ara. Ondan kaynaklı olabilir o zaman. Yani en azından fanların çalışması. Görüntü gitmesi sürücü kaynaklı duruyor. İnşallah ekran kartında sorun yoktur. Performansından memnunum. Yük altında, zorlandığında felan gitmiyor zaten. Hiç beklemediğim anda gidiyor. Oyundan çıkınca yada genelde masaüstündeyken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLegendy -- 29 Aralık 2019; 10:31:2 >
Merhaba hocam 19.12.2 driverı kurarkan hata ile karsilasildi diyo ve kuramaiyorum nedendir ?
selam. 19.12.3 kuruluysa ondan olabilir amd cleanup utility ile kurulu driveri kaldırıp deneyim -
19.8.1 kuruluydu ddu ile silip 19.12.2 kurmaya calistim olmadi 19.12.3 de denedim aynı
Hay sizin yayınlayacağınız sürücüye de yazılıma da...
Rx560 kartım var güncellemez olaydım. Sorunsuz oynadığım pes 2020 kasmaya başladı. 19.12.2 kaldırıp 19.9.2'ye döndüm yine kasıyor. Aygıt yöneticisinde de amd utility log driver diye bir şey çıkmış. Böyle bir sorun yaşayan yada yardımcı olabilecek birisi varmı?
-
çift monitörde çok sıkıntı çıkarttı ama arayüz olarak güzel olmuş -
-
Böyle bir hata ile mi karşılaştınız?
Ddu ile de amd cleanup ile de aynı hatayı aldım. Bende james donkeyin kulaklık için driveri kuruluydu
Onu kaldırıp amd driveri kurunca hata almadım sorunsuzca yükleme tamamlandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019daDHyekatilmak -- 30 Aralık 2019; 2:32:35 >
Driverdan sonra ortaya çıkınca bağlamaya gerek kalmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: aschil
Bu mesaj silindi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X