Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.340.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bi hata hocam benim napmam gerekiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

Böyle bir hata ile mi karşılaştınız?
    Ddu ile de amd cleanup ile de aynı hatayı aldım. Bende james donkeyin kulaklık için driveri kuruluydu
    Onu kaldırıp amd driveri kurunca hata almadım sorunsuzca yükleme tamamlandı
    Bu hatayı alan arkadaşlar şunları denesin:

1.Eski driveri denetim masasından silin.

2.Bilgisayarı yeniden başlatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Oyun içindeyken ALT + R yap ve AMD Radeon Chill'i kapat. Oyuna girmeden de kapatabilirsin. Ayarlar -> Ekran Kartları

Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/qhaic4

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

Bu şekilde benim. Chill ve Keskinleştirmeye hiiç gerek yok.
    hocam bende anti lag açık iken oyunda sesleri maf ediyiyor oyunun seslerini birbirine katarak tarif edemediğim saçma salak ince bi ses çıkıyor , sizde böyle bır sorun yok mu

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    endless1903 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevaplar için ama herşeye rağmen sorun devam ediyor. İşin garibi, sistem geri yüklemeyi denedim o da başarısız oldu. Oyunda menülerde gezerken bile yırtılma oluyor sanki. Sorunsuz sistemi bir yazılımla bu hale getirmek vallahi yetenek işi. İnsanların çoğunluğu boşuna nvidia tercih etmiyor.

Son bir soru: Bu yeni yazılımı kurduğumda oyunların girişinde (Antivirüs programlarının caldığına benzer) bir uyarı sesi geliyordu, normal mi bu? İşletim sistemim Win7
  • free sync etkin mi? Yırtılmalar ondan olur genelde.
  • Bu boost olayı bumudur, eğer buysa süpermiş, sürücüye çalkala kazan eklemişler.

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Hangi oyunda yaşadınız bu sıkıntıyı? Battlefield 1'de ses problemi yaşıyorum. Özellikle iç mekanlarda garip gıcırtılar felan geliyor. Bununla alakalı olabilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

Hangi oyunda yaşadınız bu sıkıntıyı? Battlefield 1'de ses problemi yaşıyorum. Özellikle iç mekanlarda garip gıcırtılar felan geliyor. Bununla alakalı olabilir mi acaba
    Hayırlı geceler hocam evet Battlefield oyunlarının hepsinde yaşadım
    Oyun açıldığı andan itibaren arka fonda rahatsız edici oyun sesleriyle karışık tiz sesi geliyor ve anti lag on iken , off yapnca gidiyor
    (Şimdi burada çok bilgin konuya her şekilde hakim pratikte değilde teoride bilgi mühendisi olan arkadaşlar cw dir o diyecekler alakası yok dipnot olarak iletmek istedim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuvenDMRK

Bu boost olayı bumudur, eğer buysa süpermiş, sürücüye çalkala kazan eklemişler.

Gerçekten tam bir komedi
    Artık yüksek fps alacağız diye sallaya sallaya oynarız artık hdhsjajajajjajajajajaja önce şu saçma salak dropları çözüp düzgün bir sürücü yapmayı başarsınlar
    Yok valla yıllar geçti Amd bu ekran kartı işini çözemedi

• TheLegendy kullanıcısına yanıt
    650+80 psu var , ona rağmen bende de bu sorun oluyor. Eski sürüme geri dönmekten başka çözüm yolu yok gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son sürücüyle birlikte bende de şöyle bir sorun olmaya başladı:
    Bilgisayar oldugu gibi donuyor. Fare,klavye hiç bir şey çalışmıyor.
    Reset atmaktan başka çare kalmıyor. 19.2.1'e döndüm sorun yine devam ediyor.
    Ekran kartım Rx 580 nitro+ special 8 gb.
  • HackAv kullanıcısına yanıt
    Ekran mı donuyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Ekran mı donuyor ?
    Evet dostum ekran donuyor.
    ekran kartı kaynaklı sorunlarda genelde görüntü vermeyi kesiyor ama diğer işlemler çalışmaya devam ediyor, işlemci/ram/ssd kaynaklı olabilir. hatta bu olay eskiden windows kaynaklı oluyordu ama fixlendi mi bilmiyorum, bende de oluyordu bi dönem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Ocak 2020; 13:53:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

ekran kartı kaynaklı sorunlarda genelde görüntü vermeyi kesiyor ama diğer işlemler çalışmaya devam ediyor, işlemci/ram/ssd kaynaklı olabilir. hatta bu olay eskiden windows kaynaklı oluyordu ama fixlendi mi bilmiyorum, bende de oluyordu bi dönem.
    Kasa çalışıyor,fanlar dönüyor;ama ekran donuyor bildiğin. Fare imleci hareket etmiyor. Klavye çalışmıyor.
    Niye böyle yapıyor ben de anlam veremedim
    Power supply Cougar 700watt 80+
    oc/undervolt yaptıysanız işlemci veya ram'e onları sıfırlayıp deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

oc/undervolt yaptıysanız işlemci veya ram'e onları sıfırlayıp deneyin
    Deneyeceğim söylediklerinizi dostum.
    Xmp , Docp profili bile seçme düz ayarda kullan baktın yine oluyor ramleri tek tek çıkararak dene düzelirse burada bildirirsen iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Xmp , Docp profili bile seçme düz ayarda kullan baktın yine oluyor ramleri tek tek çıkararak dene düzelirse burada bildirirsen iyi olur.
    Xmp açık değil dostum. kendim manuel olarak 3000 mhz ramleri 3200'e de kullanıyorum.
    prime 95 ram testinde saatlerce stres yaptım sorun olmadı.
    ekran kartı sürücüsüyle alakalı gibi duruyor.
    olmasa 19.2.2 yüklüyeyim bir de.
    O strest testlerine inanmıyorum saatlerce testden geçip Dota 2 de çakılıyor.

• 
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.