Şimdi Ara

AMAZON US PSN PLUS %50 İNDİRİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
6.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim anlamadığım bu psn plus kodlarını ps3 te neden aktif etmediğiniz.

Ben gidicem akşam ps3 te aktif edeceğim. Ps4 aldığımda da aynı kullanıcı hesabımı açarak plus kullanmaya devam etmiş olacağım.

Ps4 ün gelmesini beklemenizde ki amaç nedir anlamadım?
  • freev kullanıcısına yanıt
    Çünkü ps3 yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Çünkü ps3 yok

ps3 yokki kullanalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

arkadaslar bende 1 yillik psplus var bunuda alirsam ekleye bilirmiyim uzerine?

Ekleyebilirsin, ben 2 tane kod aldim 2 yillik oldu psn plus.

tesekurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicstigvolki

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Bendende birkaç acemi sorusu geliyor arkadaşlar;

1. Amerika hesabını amazona üye olurken kulanacağız değil mi ?
    2. Türkiyede kulandığımız herhangi bir kedi kartı geçerli oluyor değil mi ?
    3. proxy ya da benzeri bir şey kullanmaya gerek var mı ?
    4. burdan aldığımız kodları nerye gireceğiz ? Ayrıca plus almak yerine sadece BF4 alabiliyoruz değil mi ?

Bu konularda yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim...

1) Hayır Amazonu normal bir alışveriş sitesi olarak düşün, normal bir mail ile kayıt ol

2) Evet (not: yurt dışı alışverişi açık olmalı)

3) Hayır

4) Kodları ps3 de usn plus kısmında kod kısmına giriyorsun.

Kodu USD plus kısmına giriceksek ozaman öncelikle USD Plus üyeliği sonrasında oyunu almamız gerekiyor değil mi ?

Peki şu yukarıda bahsedilen USD adresini nerede gireceğiz (sokak şehir zip kod) ?

1) Oyun alacaksan veya indireceksen plus hesabını aktif ederek kullan

2) Kredi kartı bilgilerinden sonra gelecek olan adres penceresinde amerikan adresi gireceksin , ülke olarak US.

Anladım yapcak bişe yok mecbur plus üyeliğide alacağz ozaman demin fifa 2014 denedim kodu aldım mailime geldi eve gidince plus da alıp oyun indiririm birde BF 4 aldık mı başka sorun kalmıyor. Cevaplar için çok teşekkürler.

Bu arada hesapları kardeşlik olarak kullanma şansımız var mı ? Yani ben plus üyeliğimi aktif edip sonrasında BF4 ü indirip hesap mailini ve şifresini başka bir arkadaşa versem oda giri BF4 indirebilir mi ? Yoksa kodla indirildiği için böyle bir şansımız olmyor mu ?

Ps4 için malesef kardeşlik olayının devam edip etmediği konusunda kesin bilgi ulaşmadı elimize.

• Arkadaşlar Fifa 2014 için aldığım kodu girdim oyunun indirmeye başladı ancak plus için aldığım kodu denediğimde An error has occurred (80023156) diye bir hata çıkıyor ve bu kodu kabul etmiyor sorun nedir acaba bilen var mı ?
  • Benden 2o $ çekti
  • Gelen kod , bende de '' An error has occurred '' diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Gelen kod , bende de '' An error has occurred '' diyor

Aynen bendede bu hatayı veriyor peki senin kod plus üyelik içinmiydi ?
  • quote:

quote:

Evet.Hesabımda '' US '' ... Şimdi BF4'ü de satın aldım... Az sonra bide AC4 alır , PS4'ü beklerim artık
  • Arkadaşlar bugün PS4 Avrupa'da çıktı, yani sunucularda inanılmaz bir yoğunluk var. Tavsiyem Account Management bölümündeki" Redeem Code" seçeneğinden girmeyi deneyin, eğer yine hata veriyorsa mecburen beklemeniz gerekecek.
  • quote:

quote:

quote:

Evet.Hesabımda '' US '' ... Şimdi BF4'ü de satın aldım... Az sonra bide AC4 alır , PS4'ü beklerim artık

Benim hesapta US yoğunlukten dolayı falan olabileceği yazıyor bir kaç yerde ama bakıcaz bakalım ilerleyen sürede neler olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Arkadaşlar bugün PS4 Avrupa'da çıktı, yani sunucularda inanılmaz bir yoğunluk var. Tavsiyem Account Management bölümündeki" Redeem Code" seçeneğinden girmeyi deneyin, eğer yine hata veriyorsa mecburen beklemeniz gerekecek.

BF4 yüklensin , başka birşey istemem Şimdi extra bir account açıyorum.Acaba AC'yi demi alsam
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bugün PS4 Avrupa'da çıktı, yani sunucularda inanılmaz bir yoğunluk var. Tavsiyem Account Management bölümündeki" Redeem Code" seçeneğinden girmeyi deneyin, eğer yine hata veriyorsa mecburen beklemeniz gerekecek.

BF4 yüklensin , başka birşey istemem Şimdi extra bir account açıyorum.Acaba AC'yi demi alsam

Bence BF4 ü dene öyle al hatta denedikten sonra haber ver olursa bende alim =))

• quote:

quote:

quote:

Bence BF4 ü dene öyle al hatta denedikten sonra haber ver olursa bende alim =))

Ortak yapalım senide istersen Boşa alma bende var

• quote:

gavurlar şöyle diyor:

quote:

redeem code under account management NOT THE PS STORE

benim Ps3'üm yok, nintendocuyum,

fakat en yakın arkadaşım Ps3 delisi,

ona hediye almak istiyorum,

acaba onun amazon hesabından mı almam lazım,

yoksa kendi hesabımdan alsam,

ona sadece verilen kodu göndersem olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

benim Ps3'üm yok, nintendocuyum,

fakat en yakın arkadaşım Ps3 delisi,

ona hediye almak istiyorum,

acaba onun amazon hesabından mı almam lazım,

yoksa kendi hesabımdan alsam,

ona sadece verilen kodu göndersem olur mu sizce?

Kendi amazon hesabından alıp kodu arkadaşına hediye edebilirsin. Dikkat etmen gereken nokta hesaba Amerikan adresi eklemen gerekiyor, aksi halde satın alamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 29 Kasım 2013; 23:00:00 >
  • teşekkürler @Armag3d0N
  • Ben indiremiyorum aldıklarımı hata veriyor sistem
  • Ben pc üzerinden redeem etmeye çalışıyorum BF4 ü fakat The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid tarzında bi hata veriyo , No longer valid beni kıllandırdı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.