Şimdi Ara

AMAZON US PSN PLUS %50 İNDİRİM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
6.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 2 Aralık 2013; 0:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Plus kodu 2 gündür ps3de hata veriyor.Sorun yaşayan var mı benim gibi?

Cuma günü aldım, PSN'de bakım varmış hata verdi. UK Plus süresi dolunca kullanmaya karar verdiğimden tekrar denemedim. Başka arkadaşlar da sorun yaşamıştı ama sonuç ne oldu bilmiyorum.
  • Keşke konuyu daha önce görseydim kaçırdık fırsatı
  • Şimdi biz bunu aldıkta..

TR PSN Kullanıyoruz..

US PSN'de bunu aktiv edip , ana hesabı US PSN'mi yapmamız gerekiyor TR PSN'de kullanıp , online oyun oynayabilmek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Şimdi biz bunu aldıkta..

TR PSN Kullanıyoruz..

US PSN'de bunu aktiv edip , ana hesabı US PSN'mi yapmamız gerekiyor TR PSN'de kullanıp , online oyun oynayabilmek için ?

Ana hesabi us psn yaparsan diger hesaplarda plus dan yararlanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 1 tane kod var. 2015'e kadar üyeliğim olduğundan satıyorum.
    Sadece US PSN'de geçerlidir.
    Fiyat: 85TL

Edit: Satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuckycem -- 27 Aralık 2013; 8:29:40 >
  • Arkadaşlar enpara.com internet alışverişi kampanyası bitmeden US hesabıma PSN Plus almak istedim, fakat amazon.com kartımı amerika adresi doğrulanmadığı için kabul etmedi. Bunun üzerine ben de sırasıyla şöyle bir yöntem izledim ve başarılı oldum

1) İstediğiniz bir kredi kartınızla veya debit kartınızla Amazon'dan aşağıda linkini verdiğim "Amazon Gift Card - E-mail" istediğiniz miktarda hediye kuponu tanımlayıp e-mail adresinize kod olarak gönderebiliyorsunuz.(Bana şimdilik PSN Plus için lazım olan $50 kupon aldım)

https://www.amazon.com/gp/product/B004LLIKVU/gcrnsts?ie=UTF8&keywords=amazon%20gift%20card&qid=1388519867&ref_=sr_1_2&sr=8-2

2) Amazon'dan almak istediğiniz "PSN Plus" veya "PSN Gift Card" a ödeme kısmına kadar geldiğinizde yukarıda almış olduğunuz "Amazon Gift Card - E-mail" kodunu mail adresinizden bakıp ödeme ekranındaki "Gift cards & promotional codes" yazan kutucuğa giriyorsunuz ve sorunsuz bir şekilde "PSN Store Gift Card" veya "PSN Plus" a sahip oluyorsunuz.

http://www.amazon.com/gp/product/B004RMK5QG/ref=dsvrt_review_asin_detail

http://www.amazon.com/50-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4P8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1388520270&sr=8-1&keywords=psn+card

• Uygun fiyatlı us psn 1 yıllık kod satan var mı?
    Alıp da kullanmayan arkadaşların koduna talibim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

quote:

Şimdi biz bunu aldıkta..

TR PSN Kullanıyoruz..

mesela killzone tr psn'e türkçe olarak geldi. onu indirebilir miyiz bu durumda? yoksa us psn deki versiyonunu mu indirmek zorundayız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

quote:

Şimdi biz bunu aldıkta..

TR PSN Kullanıyoruz..

mesela killzone tr psn'e türkçe olarak geldi. onu indirebilir miyiz bu durumda? yoksa us psn deki versiyonunu mu indirmek zorundayız?

Hayır alıntı yaptığın arkadaşın anlatmaya çalıştığı, plus hesabını ana hesap yaptığında diğer hesaplardan online oynayabilirsin. Ama Plus içeriklerinden sadece Plus hesabın kendisi yararlanıyor. Yani US PSN PLUS varsa, Killzone'u oradan indireceksin. TR PSN'den indiremezsin, ama TR PSN üzerinden online veya single oynarsın.

• psn plus hangi hesapta ise o hesaptaki psn iceriklerini indirebilirsin, us psn plus varsa sadece o psndeki plus a verilen hediyeleri indirebilirsin. ama tr psndeki hesabin ile oyun satin alip türkce olara kullanabilirsin bunun icin tr psnde plus özelligi olmasina gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 9 Ocak 2014; 9:23:17 >
  • arkadaslar bu amazon card goderior yoksa codu sj olarak attiyor mu
  • scorpionnn kullanıcısına yanıt
    mail olarak geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnn

arkadaslar bu amazon card goderior yoksa codu sj olarak attiyor mu

alır almaz kod veriyor ayrıca mail olarak ta gönderiyor
  • Super bu hemen gideyim alayim

• Uplamayın şu konuları

• Konuyla çok alakalı bir soru olmuş.
  • hem mail olarak geldi hemde ordan sattin alinca verdiler cok kolaymiş
    2015 kadar rahatladim
    :=))
    plus banahayirli olsun ins guzel oyunlar cıkar:D
  • Bu sene yapmadılar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.