Şimdi Ara

AMAZON US PSN PLUS %50 İNDİRİM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
6.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdarrx

Ben pc üzerinden redeem etmeye çalışıyorum BF4 ü fakat The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid tarzında bi hata veriyo , No longer valid beni kıllandırdı

Aynı olay bende de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: serdarrx

Ben pc üzerinden redeem etmeye çalışıyorum BF4 ü fakat The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid tarzında bi hata veriyo , No longer valid beni kıllandırdı

Aynı olay bende de var.

Neyse hocam bekleyelim biraz..
    Seninki olursa haber et olur mu :)
  • Aldım bende 1 tane 2 saat sonra maile geldi. Çok güzel oldu bu
  • merhabalar bunun son kullanma tarihi felan var mı malum belki 6 ay sonra alırız ps4 ü ps3 te yok. bilen varsa biz de faydalalanalım indirimiden şimdmiden sağolun
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Kodu aldırdında bize şimdi ne yapacağız ? Konsol yok,oyun yok ama psn kod var
  • bende kodu aldım ps3 te denedim hata verdi. ne zaman düzelir acaba.
  • us store den hesap açtım amazondan kodu alırsak us olana girmek lazım di mi tr psn kabul etmiyor ?
  • Ben aldığım 3 koddan da 80023102 hatası alıyorum şu an itibarı ile.

-PSN Store'dan denedim
    -Account Managementtan denedim.
    -PC'den denedim.

Account managemanttan yazdığım zaman ürünleri tanıyor sistem ancak continue dediğim zama hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janot

merhabalar bunun son kullanma tarihi felan var mı malum belki 6 ay sonra alırız ps4 ü ps3 te yok. bilen varsa biz de faydalalanalım indirimiden şimdmiden sağolun

bilen biri yok galiba. özellikle eğer yukarıda cevap verildi diye cevap vermiyorsanız uzun süre beklemek için soruyorum yani 13 aralı 15 ocak gibi değil min 4 ay
  • Dün gece yarısına doğru plus için psn uzerinden kodu gidim hata veriyordu. Account management altindan redeem code kismindan yaptim cillop gibi oldu.Ama türkiye plustan yukledigim oyunlarin hiçbiri açmiyor Türkiye plus bitmişti çünkü
  • The promotion code must be used by December 31, 2013

Sanırım amazonda aldığımız psn kodunu 31 aralığa kadar kullanmak zorundayız.Bende USA PSN'de yok,Ps3'de yok nasıl aktif edeceğiz kod çöpmü olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

The promotion code must be used by December 31, 2013

Sanırım amazonda aldığımız psn kodunu 31 aralığa kadar kullanmak zorundayız.Bende USA PSN'de yok,Ps3'de yok nasıl aktif edeceğiz kod çöpmü olacak ?

O başka bir şey değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O 5 dolar indirim kodu için galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yns61 kullanıcısına yanıt
    Bize gelen PSN kodu hangisi o zaman ? promotional code değilse, Voucher Code: mu PSN PLUS kodumuz o zaman ?

Eminseniz problem yok 2-3 ay sonra giriş yapalım sonra girş yapmadık diye iptal olmasında.

GT_55'de konuyu açtı hatta bizdende 5 dolar ucuza aldı onun yanında bize koduda aldırdı ama konuya uğramaz oldu.Sonyciler işte böyle köprüyü geçene kadar.Uğur kodu aldırdın bize haci ne yapacağız şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 30 Kasım 2013; 13:15:22 >
  • Şuan kara cuma devam ediyor mu ve herhangi bir siteden alabileceğimiz indirimli PS4 oyunu veya herhangi bir aksesuarı vs. var mı ?
  • Kampanya bitti, şuan ki fiyatı 49.99 dolar. Ama oyunlardaki indirimler devam ediyor.
  • Bitmeden bende 1 tane aldım bi şey sorucam şimdi ben evdeki pc den us psn hesabı açtım adresi kaliforniya olarak gösterdim ps4 den de bu kodu aktif ettim hepsi bu di mi ? farklı bir şey yapicak mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Kampanya bitti, şuan ki fiyatı 49.99 dolar. Ama oyunlardaki indirimler devam ediyor.

Oyunları nereden alabiliriz indirimli ?
  • Voucher Code dediği plus kodu olacak.

promosyon kodu ne kadarlık indirim sağlıyor, 5 dolarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

The promotion code must be used by December 31, 2013

Kod sisteme ne zaman girilip aktif edilirse süresi o zaman başlıyor, öyle değil mi? Ben cevap veriyorum, öyle.

Peki bu kodlardan milyonlarca olduğunu düşünürsek. Kodların hangisinin ne zaman satılacağı belli midir? Cevap veriyorum, değildir.

Buradan yola çıkarsak eğer. Kodların girilmesi için sabit bir tarih belirlenemez. Promosyon kodları amazon.com üzerindeki indirim süresine bağlı çalıştığından, o kodlar için şu tarih'e kadar girip kullanın denilebilir.

Yanlışım varsa siz yada diğer arkadaşlar düzeltebilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.