Allah affetsin ps5 için en gereksiz ürün bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saygılıinsan -- 17 Ocak 2021; 1:58:13 > |
Yani biraz pratiklik kazandırıyor. 330 lira verilmese de olur, kolda biraz daha yavaş olsa da aynı şeyler yapılabilir. Ama 8300 lira konsola verene koymaz |
|
eğer ürün paketleme birimine aktarıldıysa size maille haber vericez diye yazıyor. gönderilmediyse iptal ediliyor gönderildiyse ya kargoyu almassınız yada iade edersiniz. |
Siparişinizle alakalı canlı sohbetten veya telefonla iletişime geçerek durumu anlatın. Çözüm bulacaklardır. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Skechers SKECHERS CENTRAL BACKPACK ₺88,99 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yılbaşından beri amazonun fiyat avantajı kalmadı denecek kadar azaldı. Yılbaşından önce ise neredeyse tüm ürünleri piyasanın çok daha altına alabiliyorduk ve çok uçuk indirimler de denk geliyordu arada. Mesela en son yılbaşından önce efsane bir kitap indirimi oldu başka hiçbir sitede görmedim öyle bir indirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar bu ayakkabıyı 299a aldım iyi mi ettim bilemedim.Fiyat olarak indirimde miydi yoksa genel olarak bu ayakkabı bu fiyatlarda mı bilen biri söylerse sevinirim.Bir de daha önce kullanan var mı Under Armour?Günlük hayatta işimi görür mü? |
İnternette 400 civarına satan yerler var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Amazon'dan aldığın cihaz arızalanırsa 2 yıl için de Amazon iade alıyor. Kırık gelirse direk iade aliyor. Diğer yerlerden alırsan servis servis gezeceksin. |
|
Size uygun değil amazon. siz o sitelerde takılın alışveriş zamanı. |