Bu kadarına yuh artık fotoğrafı paylaştiniizmi Amazon ile, bu kadar şikayet olduğuna göre haberleri vardır herhangi bir önlem veya uyarı yapıyorlarmı acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bundan bende de var gayet memnunum fakat hızlı şarj yok. En azından 18 watt QC 3.0 desteği yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AGT daha amatör çalışıyor çünkü. Çalışanlar kendi araçlarıyla dağıtım yapıyorlar. Ve çoğu binek araba. Arabanın kapasitesinden fazla koli alinca ve üstütte koyunca ezilme yırtılma herşey olur. Geçen ay bana kargoyu getiren arkadaş şoförün yanında oturuyordu ve kucağında koli vardı, düşünün yer kalmamış arabada koyacak. Ben Kolay Gelsin den oldukça memnunum hep aynı arkadaş getiriyor kargoları. Kibar ve işini iyi yapan insanlar. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar müşteri hizmetleri ile görüştüm. Amazon Türkiye aracılık yapıyor amazon almanya satıyor, 30 gün iade hakkı var ve ürün bozulduğunda muhattap Türkiye distribitörü değil ama amazon garantisi bulunmakta. Ürün bozulursa 2 yıl para iadesi var dedi müşteri hizmetleri. DHL ile iade-garanti kapsamında iade süreci ilerliyor. Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. TR fiyatının oldukça altında bir ürün. |
Bana hiç pazar günü gelmedi. Cumartesi geliyor ama. |
|
|
|
|
Hocam bu problemi çözdünüz mü acaba bende giriş yapamıyorum şifremi değiştim giriş ekranında kod gelmiyor kaldım öyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
getirenler sürekli değişiyor benimde 6-7 parça ürünüm olan bir siparişim vardı kolinin biride ağırdı adam telefonla aradı abi motorsikletim var getiremiyorum araban var mı gelip alabilirmisin diye düşünün yani o derece amatör bir çalışma. |
Bağımsız soruyorum iade aşamasında, satın almada ödenen gümrük vergisi ne oluyor? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prens_ipsiz -- 16 Ocak 2021; 16:58:5 > |
|
Bunun cevabını deneyimleyen arkadaş var mı ya? Harbiden Germany üstünden ürün aldık beğenmedik, küçük geldi. İade ederken gümrük vergisi kaçar mı? Hatta amazon.es amazon.it üzerinden de sipariş verilebiliyor. Buralarda ödenen gümrük ziyan manasına mı geliyor iadede acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prens_ipsiz -- 16 Ocak 2021; 17:1:17 > |
Hocam benim telefon max 10W alıyor o yüzden bende sorun olmadı fakat sizin telefonu desteklememiş olabilir elbette. |