Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (19736. sayfa)

-
-
Pesin fiyatina taksitli bilezikler bitti mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bedavaymış fırsat bitmiş
-
Bedava olsa alınmaz, acayip dayanıksız, iki şişirmeden tüm mekanizma dağılıyor.
-
adidas ADILETTE SHOWER Duş TerliğiUnisex Yetişkin
342 TL (37 numara)
amazon
adidas Unisex Yetişkin Adilette Shower Sandalet, Ftwwht/Cblack/Ftwwht, 37https://www.amazon.com.tr/dp/B09NL8TT3C -
Crocs Classic Unisex Siyah Terlik,
41/42 numara
927 TL
-
-
Günlerdir teslim edilmeyen ayakkabı Kolay Gelsin kargoda kaybolmuşmuş, biz müşteri hizmetlerine yazmasak ne arayan var ne soran. Şimdi de stokta olmadığı için sipariş iptal ediliyor. E ne anladım ben bu indirim işinden?
Ketoral konozal ya da zetion, bunlardan biridir tahminim. Ben de kullandım faydası oluyordu. Fakat şu an sağlık ocakları yazamıyor yazsa da parasını devlet ödemiyor. Ancak cildiye doktoru yazınca devlet ödüyor demişti eczane en son.
-
-
kızartmadan kasıt anne usulü kızartmaysa olur bence,fırınlayarak kızartma dediğiniz gibi airfryer lı olan modellerinde olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 16 Temmuz 2025; 13:30:38 > -
4k olan levoit kule tipi fani almistim, geldi gercekten cok sessiz ama normal vantilatorler kadar guclu degil hafif hafif bir esinti veriyor uyurken kullanmak icin super urun ama normal gunduz kullanim icin mantikli degil almayi dusunen varsa yorumumu dikkate alabilir
Jersey sut tavsiye ederim hocam. Bambaşka bir deneyin kesinlikle. Serce parmak kalinliginda kaymak cikiyor. Kaymagi bile maliyetinden fazlasini ciksrtiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullananlar vardır illa ki az önce sipariş verdim bende. Tek amacım dışarıdan gelen gürültü sebebiyle cam kapalı serin bir şekilde uyuyabilmek.. Elektrik sarfiyatı nasıl bunların bilen var mı? Birde Wifi yokmuş sanırım bu modelin.
amazon
Levoit Kule Vantilatör İçin Yatak Odası, 7,5 m/s, 23 W, 25 dB Sessiz Sütun, Uzaktan Kumandalı, 12 Hız Kademesi, 4 Mod, Beyazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BYZT7W9L?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 -
amazon
adidas Erkek Comfort Flip Flop Terlik, Cblack/Ftwwht/Cblack, 39https://www.amazon.com.tr/dp/B07SD4XB1M/ref=syn_sd_onsite_desktop_0?ie=UTF8&pd_rd_plhdr=t&aref=qN9MLbVuXI&th=1&psc=1 -
Prime günlerinde fiyat farkı iadesi olacak mı yine? Olacaksa ne zaman?
Hocam sadece 2 mesaj üstünüzde bu kule tipinden bahsetmiş, alıp kullanan arkadaşımız 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okudum farklı yorumu olan varsa da sorayım dedim:)
-
Doğrudur hocam, eskiden sağlık ocağı yazıyordu. Eskiden raporlu ilaçlarıma fark ödemezdim, şimdi ise ayda yaklaşık 700-800 lira ilaç farkı veriyorum. Bu arada Suriyeli kardeşlerimize ilaç bedava...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X