Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (19736. sayfa)

5 sn
397.374
Cevap
8.877
Favori
85.572.329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1703 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Amaç, esnafımızı koruyalım bahanesiyle ucuza ürün alımına engel olabilmek. Ülkedeki hangi ürünü kaldırsanız altında PRC yazıyor neredeyse. Trendyol, hepsi burada, hatta Amazon'da bile satılıyor bu ürünler. Elbette TEMU'nun iki üç katı fiyatlarla.

Adamlar sürekli olarak 1000 liralık, 600 liralık alt limitsiz çekler veriyor. Biz ülkede 100 liralık indirim çekine mutlu oluyoruz.

Örneğin, birkaç ay önce indirim çekiyle birlikte 300 liraya aldığımız Aula f75 mekanik klavyeler şimdi Amazon'da, Amazon satıcısında 3000 lira.

Sadece düşük rakamlı ürünleri değil, yüksek olanların bile parasını sorgusuz sualsiz iade ediyorlar. Orada da bizdeki gibi iyi satıcı var, kötü satıcı var.

Yurtdışından alışveriş bitirildi bu topraklarda. Geriye bir bu kaldı zaten.

Bakın, küçük bir kozmetik kusur yüzünden iade etmek istediğim ürün.
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 16 Temmuz 2025; 15:57:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Pesin fiyatina taksitli bilezikler bitti mi?

• spearofdestiny kullanıcısına yanıt

Bedavaymış fırsat bitmiş

• sarkat kullanıcısına yanıt

Bedava olsa alınmaz, acayip dayanıksız, iki şişirmeden tüm mekanizma dağılıyor.

• adidas ADILETTE SHOWER Duş TerliğiUnisex Yetişkin

342 TL (37 numara)

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    adidas Unisex Yetişkin Adilette Shower Sandalet, Ftwwht/Cblack/Ftwwht, 37
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09NL8TT3C
  • Crocs Classic Unisex Siyah Terlik,

41/42 numara

927 TL

Crocs Classic Unisex Siyah Terlik, 41-42, 10001-001
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0014C0LUC
  • Termos değişim yapıldı yeni ürün gönderdiler bu ondan da kötü geldi. Kapakta yine ezilmeler var, ufak bir delik var. En altında da ezilme var ve termos düz durmuyor maalesef sallanıyor. Amazonla iletişime geçtim tekrar değişim mevcut değil diyorlar. Ya ürün siz de kalır %20 kısmi para iadesi yaparız ya da iade edin dediler. İade etsem aynı paraya alamıyorum ürün 500 lira zamlandı. Ben hakkım olan doğru sağlam bir ürün istiyorum o kadar, en doğal tüketici hakkım. Değişim yapmalısınız dedim yapmıyorlar. En son iade edin tekrar alın, aradaki farkı amazon bakiyesi olarak atarız dediler. Ya banka puanı kullanmışım, taksit yapmışım iade et tekrar al, para iadesi bekle bir sürü iş. Değişim yapmak zorunda değiller mi niye böyle yapıyorlar?

• Günlerdir teslim edilmeyen ayakkabı Kolay Gelsin kargoda kaybolmuşmuş, biz müşteri hizmetlerine yazmasak ne arayan var ne soran. Şimdi de stokta olmadığı için sipariş iptal ediliyor. E ne anladım ben bu indirim işinden?

• celebic kullanıcısına yanıt

Ketoral konozal ya da zetion, bunlardan biridir tahminim. Ben de kullandım faydası oluyordu. Fakat şu an sağlık ocakları yazamıyor yazsa da parasını devlet ödemiyor. Ancak cildiye doktoru yazınca devlet ödüyor demişti eczane en son.

• Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

kızartmadan kasıt anne usulü kızartmaysa olur bence,fırınlayarak kızartma dediğiniz gibi airfryer lı olan modellerinde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 16 Temmuz 2025; 13:30:38 >
  • 4k olan levoit kule tipi fani almistim, geldi gercekten cok sessiz ama normal vantilatorler kadar guclu degil hafif hafif bir esinti veriyor uyurken kullanmak icin super urun ama normal gunduz kullanim icin mantikli degil almayi dusunen varsa yorumumu dikkate alabilir

Jersey sut tavsiye ederim hocam. Bambaşka bir deneyin kesinlikle. Serce parmak kalinliginda kaymak cikiyor. Kaymagi bile maliyetinden fazlasini ciksrtiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlar vardır illa ki az önce sipariş verdim bende. Tek amacım dışarıdan gelen gürültü sebebiyle cam kapalı serin bir şekilde uyuyabilmek.. Elektrik sarfiyatı nasıl bunların bilen var mı? Birde Wifi yokmuş sanırım bu modelin.

Levoit Kule Vantilatör İçin Yatak Odası, 7,5 m/s, 23 W, 25 dB Sessiz Sütun, Uzaktan Kumandalı, 12 Hız Kademesi, 4 Mod, Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BYZT7W9L?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
  • Prime günlerinde fiyat farkı iadesi olacak mı yine? Olacaksa ne zaman?

• Cem095 kullanıcısına yanıt

Hocam sadece 2 mesaj üstünüzde bu kule tipinden bahsetmiş, alıp kullanan arkadaşımız 😊

• serichelli kullanıcısına yanıt

Okudum farklı yorumu olan varsa da sorayım dedim:)

• space99 S kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam, eskiden sağlık ocağı yazıyordu. Eskiden raporlu ilaçlarıma fark ödemezdim, şimdi ise ayda yaklaşık 700-800 lira ilaç farkı veriyorum. Bu arada Suriyeli kardeşlerimize ilaç bedava...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.