zaten genelde eksik parça yorumu var |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (15998. sayfa)

-
-
Sabahtan beridir Agt Kurye ile uğraşıyorum. Adamlar kargoyu 1 haftada teslim ediyor bazen de hiç etmiyor, direkt iade ediyor. Akşamları saat 11 gibi teslimatta sorun oldu diye bildirim geliyor. Müşteri hizmetleri bir daha randevulu teslimatı seçin başka kurye gelir o zaman dedi. Adamlar da şikayetlerin farkında ama halen aynı şirketle devam ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trina Burun Ve Kulak Kılı Kesme Makinesi 1
70 TL
-
Derecesi belki kullanılan kumaşa bağlı.Evet su geçirmez her ayakkabı terleme yapıyor gibi.
-
DecoBella Hareketli Baharat Rafı
118 TL
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Paşabahçe Izmir Viski Bardağı, 6'lı 275 cc
148 TL
-
-
amazon
Akıllı Yatırımcı: Warren Buffett’ın önsözü ve sonsözüyle - Jason Zweig’in güncel yorumlarıyla zenginleştirilmiş yeni baskıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/6051733833/ref=ox_sc_saved_image_4?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Paşabahçe Galata Çay Bardağı, 6 Parça, 175 cc
98 TL
-
-
Goratex mi demek istediniz acaba çünkü aldığım bot su geçirmez ve terleme de yapmıyor?
-
Amazon niye dikey süpürge olarak eski performansız ürünleri sunar anlamıyorum.
Amazon japonyada şu dikey süpürge daha yeni teknoloji ve çekiş gücü daha güçlü bize sunulan greenote ve diğerleri eski teknoloji, bunların yanında el gırgırı kadar gücü var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 16 Şubat 2024; 13:8:6 >
-
TOMY Tak Oyna Vagonlu Bonnie
270 TL
-
Schleich Farm World Tinker Tay
158 TL
-
(Sadece Taş İsteyene) Orta Boy Metal Osmanlı Bizans Satranç Taşı Antik (Tahta Dahil Değildir)
901 TL
amazon
(Sadece Taş İsteyene) Orta Boy Metal Osmanlı Bizans Satranç Taşı Antik (Tahta Dahil Değildir)https://www.amazon.com.tr/dp/B07RDKVWMZ -
Aynen öyle. Defalarca şikayet ettim, hem telefon üzerinden, hem sohbet sayfasından, hem de ürünün sayfasından ama hiç düzeltmiyorlar.
-
Çok sağolun başka varmı çocuk kitabı 250 TL'ye tamamlayalım.
-
Linkteki süpürgeler cidden iyi gözüküyor ve belirtilen özelliklere göre bence bu fiyatı hak ediyor. (TL karşılığı 7.400 civarı)
Amazon Japonya sitesine mevcut Amazon hesabımla giriş yapamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X