Gümrük çıkar mı bunda? |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (14319. sayfa)
-
-
Hocam benimde çok bilgim yok, açıklamada 140kg yazmışlar bu fiyata güzel bence ama inşallah gelir diyelim.
Edit: gümrük muhabbeti olur diye iptal ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bömes -- 18 Eylül 2023; 13:25:36 > -
amazon göndermiyor sandalyeyi ,gümrük çıkar
-
demirleri çok sağlam gözükmüyor gibi ama denesek mi acaba, iadeler de insanı yoruyor,
Muhtemelen gelir çünkü en çok satılan 1. Ürün gözüküyor demek ki alan çok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Haklısınız bunu bende gördüm ama satıcı amazon dışı olunca acaba mı dedim? 2 Tane sipariş geçtim bakalım nasıl olacak.
-
79.-TL (kesinlikle tavsiye ederim, normal ayakkabınızı neredeyse Skechers rahatlığına kavuşturur)
amazonSanus M900 Visco Memory Foam Anatomik Unisex Tabanlık (41-42, SİYAH)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B56VG7G2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 18 Eylül 2023; 13:30:47 > -
Sandalyeden bende 2 adet sipariş geçtim, gümrük konusunda net bilgiye nerden ulaşabiliriz aceba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aldım hocam 2 adet. teşekkür ederim.
-
Müşteri Hizmetleri ile yazıştım söylenen bu, bakalım ne olacak.
-
Hocam üründe dahil yazıyor bakın ;
-
amazonDeFacto Erkek Slim Fit Kapüşonlu Astarlı İnce Mont Siyah (BK27) Mhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BDFXP595/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
400,99 TL
amazonSlim Fit Triko Kazakhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08HV6G291/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=185,90 TL (M, XS Bedenler)
Havalar soğumaya başladı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BZTRL -- 18 Eylül 2023; 13:45:35 >
-
-
85 iyiymiş xl olsa alırdım, işyerinde yemek bile yenmiyor o paraya.
-
rahat ama çok terletiyor hocam :(
-
AMAZON Dışı ürün alımlarında GÜMRÜK VERGİSİ konusunu merak edenler okuyabilir arkadaşlar 💰
Ben sipariş verdikten sonra amazon ile görüştüm. Amazon dışı satıcı olduğu için nadir de olsa gümrük vergisi çıkabiliyormuş. Gümrük geçişi esnasında ücret çıkarsa mail ve mesaj geliyormuş, çıkmazsa direk kargoya veriyorlarmış.
Eğer ücretlendirme çıkarsa ve kabul etmezsek direk iade oluyormuş geri ürün sorun yokmuş.
Ürün elimize ulaştığında da iade istenirse satıcı ile iletişim ile iade süreci yine mümkünmüş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazon'un kendi deposundan çıkmayan ürünlere %100 vergi çıkar, haberiniz olsun. farklı bir kanalla geleceği için başına her türlü şey de gelebilir, amazon tabii ki ürünün arkasında duracaktır ama uğraşmaya değmez.
-
Beyler, işi bilen satıcı vergiyi ekleyerek fiyat yazıyor. Ona göre vergisini ödüyor. İşi bilmeyen ise vergisiz fiyat yazıp gerisine karışmıyor. Birkaç ürün için sormuştum. Çinliydi satıcı vergi dahil dedi öyle aldım. Sorun çıkmadı. Bilmeyen birinden alınca vergi ödersiniz ama amazon yardımcı olursa satıcıdan vergiyi iade alırsınız. Amazon harici vergisiz diye düşünmeyin. Satıcıdan teyit alın önce.
-
Bu sandalye işi uzar muhtemelen iptal edeceğim, iade filan uğraşmak istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X