Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (12689. sayfa)

5 sn
387.501
Cevap
8.787
Favori
83.850.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1688 oy
Öne Çıkar
Giriş

Selam, kahve gurmesi olmamakla beraber 20+ yıldır kahve bağımlısıyım diyebilirim.

Nadir tüketen birisi için ya da 3ü1 arada içmek yerine (ki onlar kahve değil zaten) alternatif açısından mokapotlar fiyat açısından biçilmiş kaftan benim gözümde.

Dediğinizin geçerliliği olsa, niş bir kitle hariç kimseye makine satamazlar :)

• krstarica kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam. Bende go2 var. İşyerindeki pcde kullanıyorum. Dip sesi hiç varmı yok mu hatırlamıyorum bile yoktur yani :) Sanırım ses seviyesi arttıkça dip ses artıyor olabilir. Müsait bir zaman mediamarkt a falan uğrayıp bakıcam. Flip 6 mesela merak ediyorum.

• toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Delonghi ec685 manuel espresso makinası var bende alana kadar filtre kahve yi kahve sanıyor duk. Çamur içmişiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Campout markasına bakın hocam, ömürlük denilebilir malları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Düşük fiyatlı otomatiklerin çoğu berbat zaten. Manuel iyidir. Ortalama fiyattaki ev tipi makinelerin tek eksisi, buhar gücü yetersiz geliyor, latte sevenler dışarda içtiği latteleri yapamazlar.

• Tanesi 3 liraya geliyor, bir heyecanla sipariş geçtim ama STK yaklaşmış olmasın? Alınır mı sizce?

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Şimdi ne var hocam sizde?

Ben de Melitta ile Philips arasında kaldım, Philips'inki her şeyi yapıyor 13k :) Melitta daha az fonksiyonlu ama markası var malum, karar veremedim.

• runelgna kullanıcısına yanıt

Temizliğinide düşünün hocam otomatik makinelerin temizliği sıkıntı.Manuelde potu yıka geç.

• Philips EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinası, 1.8 L Kapasite, Zamanlayıcı, AquaClean Özelliği, Siyah
    amazon
    Philips EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinası, 1.8 L Kapasite, Zamanlayıcı, AquaClean Özelliği, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07MMSHC4R?ref_=cm_sw_r_apin_dp_SAN8122WM8SFDKJ1PKWQ

Ben burdaki makinayı almayı düşünüyorum kahveyi öğütmesi bakımından. ama dedica ec685 kafamı kurcalamıyor değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• zero fear kullanıcısına yanıt

skt den ziyade ürün içerisinde bulunan aşırı şeker ve çok az miktarda muz daha önemli bence hocam

• dobermann kullanıcısına yanıt

Sade süt yazıyor.

• harubate H kullanıcısına yanıt

Çok kötü makine, tavsiye etmiyorum. Otomatik makinelerde bu rakamlara iyi cihaz bulamazsınız. İyi manueller bile 8-10k dan başliyor.

• dobermann kullanıcısına yanıt

Hocam bu sade süt, 1.5 yağlı. Çok kararsız kaldım.

• zero fear kullanıcısına yanıt

Siparişi iptal etmeniz durumunda haber verir misiniz? Ben sade almayı düşünüyordum bulamadım. Sanırım süt yarım yağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLaR046 -- 2 Nisan 2023; 18:6:34 >
  • Dedica için öğütücü almak lazım bide var mı tavsiye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Konu çok saptı fakat A101'de Kiwi baharat öğütücü var, tavsiye ederim. Delonghi de kullanıyorum, bir kaç çekimden sonra kendi çekirdek inceliğimi tutturdum ona göre öğütüyorum.

• SyLaR046 kullanıcısına yanıt

Biraz daha düşüneyim, iptal edecek olursam mutlaka haber veririm hocam :)

• Dedica EC685'i valla beleşe almışız zamanında Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

Hakkını vermek istiyorsanız el değirmenlerini öneririm. Ama o kadar uğraşamam sadece kahve içmek istiyorum derseniz :

Melitta ya da Bosch elektriklileri önerebilirim.

Daha bilgili üyeler var bu başlığı takip eden, onlar görürse onların cevapları daha değerli olur elbette.

• hocam çok pardon. ben birkaç mesaj yukarıdaki muzlu süt için yazacaktım yanlış olmuş kusura bakmayın

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.