Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1245. sayfa)

24 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 171 Misafir (23 Mobil) - 169 Masaüstü26 Mobil1 iOS2 Android
5 sn
409.616
Cevap
8.977
Favori
88.369.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1717 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12431244124512461247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SP1 Kamera,Şarj Edilebilir Li-ion Pil, AC Adaptörü, USB Kablosu, CD-ROM, Hızlı Başlangıç Kılavuzu, Garanti Kartı, Servis Kartı, Standart Lens Kapağı, / 889TL /https://www.amazon.com.tr/SP1-Edilebilir-Adaptörü-Başlangıç-Kılavuzu/dp/B00L8VY6LY

Hocam gördüğünüz gibi satıcı ve gönderici amazon com yazmakta , bunun dışındaki satıcılardan almanızı bende önermem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aqhuan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler pc den sipariş veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzhan_sen

İlgilendiğiniz için teşekkürler peki amazon Satıcı olduğunu nasıl anlayabilirim, bazı mağazaların geri bildiriminde iyi şeyler yazmıyordu
    ürün sayfasında sağ altta görünür satıcı örnek resim altta

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W

• Amazon.com.tr den 512 TL ye 2 adet SSD almıştım. Axcess ile ancak chip para yatmamış(sömestir kanpanyasi elektronikte 500 TL üzeri alışveriş diyordu)

Amazon bunu hizmet olarak girmiş amazonu aradığımda da duzeltme olmadığını söylediler, ben hizmet değil SSD aldım sonuç olarak, yapılabilecek bir şey var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Amazon hizmet olarak geçiyor hocam, ne aldığının bir önemi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Amazon hizmet olarak geçiyor hocam, ne aldığının bir önemi yok
    Teşekkür ederim, çok sıcak fırsat olacaktı benim icin de iki kampanya birlesecekti nasip degilmis diyelim

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Amazon.com.tr den 512 TL ye 2 adet SSD almıştım. Axcess ile ancak chip para yatmamış(sömestir kanpanyasi elektronikte 500 TL üzeri alışveriş diyordu)

Amazon bunu hizmet olarak girmiş amazonu aradığımda da duzeltme olmadığını söylediler, ben hizmet değil SSD aldım sonuç olarak, yapılabilecek bir şey var mı acaba?
    amazon hizmet olarak geçmiyor. ödeme aracı iyizco olduğu için hizmet gözüküyor. bende axess yok ama paraf kartın elektronik kampanyasında iyizco ödeme sistemi yüzünden amazondan yaptığım alışveriş elektronik gözükmüyor diye itiraz etmiştim, itirazı olumlu sonuçladılar.

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Bankanızın müşteri destek ekibine e-mail atarak durumu bildirin.Olumlu dönüş olabilir olmayadabilir.Denemeniz gerek.Mesela en son ,kredi kartım için kişiye özel sinema bileti indirim kampanyası vardı.Sinema bileti aldığım 2 farklı işletmenin pos cihazlarının sektör kodları farklıymış.İndirim yansımamıştı.Biletlerin fotoğrafıyla birlikte uygun bir dil ve konuyu anlatan bir e-mail gönderdim bankaya.İndirimleri yatırdılar daha sonra.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1040 -- 6 Şubat 2020; 15:46:53 >
  • 6 Şubat:

Arnica Tostit Maxi Fuşya Granit Izgaralı Tost Makinesi / 225TL /
    www.amazon.com.tr
    Arnica Tostit Maxi Fuşya Granit Izgaralı Tost Makinesi: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Arnica-Tostit-Granit-Izgaralı-Makinesi/dp/B07BNQ66X8

LG 49SM8200PLA LG NanoCell Televizyon, 49 inç (LG Türkiye Garantili) / 3995TL /
    www.amazon.com.tr
    LG 49SM8200PLA LG NanoCell Televizyon, 49 inç (LG Türkiye Garantili): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/LG-49SM8200PLA-NanoCell-Televizyon-Garantili/dp/B07R547K8S

Remington Pg6045 13 In 1 Gelişmiş Titanyum Bıçaklara Sahip Erkek Bakım Kiti, Mavi / Gümüş / 165TL /
    www.amazon.com.tr
    Remington Pg6045 13 In 1 Gelişmiş Titanyum Bıçaklara Sahip Erkek Bakım Kiti, Mavi / Gümüş: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Remington-PG6045-Kişisel-Bakım-Kiti/dp/B00KD7WYPE

• 2 gündür MNG kargoda hareket yok. Aynı durumda olan var mı? Normalde siparişlerim ertesi gün geliyordu.

Satıcı Amazon bu arada.

• HaybridX kullanıcısına yanıt
    Evet aynı şekilde.2 gün önce sipariş vermiştim.Bugün geldi kargo.Satıcı da Amazon.

Defunc Defunc Duo Bluetooth Hoparlör, Gümüş / 248TL /https://www.amazon.com.tr/Defunc-Duo-Bluetooth-Hoparlör-Gümüş/dp/B0772JWJ1Q

Huawei Watch GT Classic Akıllı Saat,Kahverengi / 1098TL /
    www.amazon.com.tr
    Huawei Watch GT Classic Akıllı Saat,Kahverengi: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Huawei-Watch-Classic-Akıllı-Kahverengi/dp/B07KQXHP4K

• Güzel mesele.
  • Siparişi satıcı tarafından iptal edilen arkadaşlar nasıl bir yol izledi ? fiyat %40 düşük yazılmış ancak mağaza bunu alışkanlık haline getirmiş daha önce yanlış fiyat yazmasına rağmen başkalarının siparişini iptal etmiş ama diğer fiyatları düzeltme gereği duymamış ben bunu kötü niyet olarak yorumlarım amazona mı yazayım yoksa direkt tüketici hakem heyetine mi ?

Jbl Jblgo2Blk Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/ref=pe_11246741_443157861_pe_VD_4/?ASIN=B07B8GKZ9G
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W

• 
Sayfa: önceki 12431244124512461247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.